• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Bide cevremde kime bebek istiyorum desem , dusunme takinti yapma diyolar insam en sevdigi en istedgi seyle imtihan olurmus arkadasmin ablasi 5 sene agladi sizladi beklemeyi birakti hamile kaldi 2 kizi var smdi ve cevremde ornegi cok ,mesela biz Melegim2502 Melegim2502 ile biz pskopat gibi smdiden gidiyoruz bebek cicileri aliyoruz :-)hayal kuruyoruz asiri dusunuyoruz pinkpisces pinkpisces ne yapti benm izlenmlerime gore daha rahatti hatta kizlar ben hic hayal kurmadim oncesnde dedi yani bizim gibi cok takmadi 2. Ay hamile kaldi , aferin annis :KK70: istatistikerim dogrultusunda cok takan cok takmayana gorre daha zor hamile kaliyor :KK70: smdi soyleyim bize takmama yollari neler :-)

Gunaydin kizlar ovulasyn testlerim yola ckms 30 ovulasyon +6 gebelk testi var artik yapip dururum ikidebi :KK53: enazindan duzenimi ogrenmis olurm nezaman yumurrtlama oluyo falan diye.1 ay sonra mezunum kizlaar insallah , belki ise girdikten sonra kafam orda oyalanirsa dusunup durmam boyle cok takmam esim de benm kadar hevesli degil adam hakli once bi ise gir biraz deneym kazan diyo bem de istiyorm ama bebek de istiyorm hepsni istiyorm:KK70::KK70:neyse ki beni anliyosunuz :KK37:

Iyi yaptin canim ben seni anliyorumm ben bebis istedigimde ilk ay hemen olcak saniyodum bak 6 ay olmuus dahada ne kadar beklerim bilmiyorum o yuzden peees etmeee :)

Bide cevremde kime bebek istiyorum desem , dusunme takinti yapma diyolar insam en sevdigi en istedgi seyle imtihan olurmus arkadasmin ablasi 5 sene agladi sizladi beklemeyi birakti hamile kaldi 2 kizi var smdi ve cevremde ornegi cok ,mesela biz Melegim2502 Melegim2502 ile biz pskopat gibi smdiden gidiyoruz bebek cicileri aliyoruz :-)hayal kuruyoruz asiri dusunuyoruz pinkpisces pinkpisces ne yapti benm izlenmlerime gore daha rahatti hatta kizlar ben hic hayal kurmadim oncesnde dedi yani bizim gibi cok takmadi 2. Ay hamile kaldi , aferin annis :KK70: istatistikerim dogrultusunda cok takan cok takmayana gorre daha zor hamile kaliyor :KK70: smdi soyleyim bize takmama yollari neler :-)

Evet diyorum bende takmasak belkiii birseyler olcak ama olmuyo ya ben yapamiyorum aklim hep hamilelikte ne giyerdim bebeisin ismi ne olurdu hep bir hayal icindeyim fark ediyorumkiii sende bendensin bide zaman gecikte yani ben korkuyorum ya senerlce sürerse diye rabbim eslerimizle birde bebislerimizde imtihan etmesin bizi insallah cok
Uormus böyle beklemek cok yorucuymuuus canim ya allahin gucune gidicek diyorum niye böyle yapiyosun tamam takmicam 2 saniye suruyoo :) sen en azindan ise girersen kafa dagtirsin canim ve insallah bebisinde geliiir canim :)

Evet diyorum bende takmasak belkiii birseyler olcak ama olmuyo ya ben yapamiyorum aklim hep hamilelikte ne giyerdim bebeisin ismi ne olurdu hep bir hayal icindeyim fark ediyorumkiii sende bendensin bide zaman gecikte yani ben korkuyorum ya senerlce sürerse diye rabbim eslerimizle birde bebislerimizde imtihan etmesin bizi insallah cok
Uormus böyle beklemek cok yorucuymuuus canim ya allahin gucune gidicek diyorum niye böyle yapiyosun tamam takmicam 2 saniye suruyoo :) sen en azindan ise girersen kafa dagtirsin canim ve insallah bebisinde geliiir canim :)
Tatlm ben smdi diyorm ki mumkun oldugunca takmamaya calissam biseylerle oyalansam imsallah ozamana kadar olur da hani hic olmazsa bi 6 ay daha ozaman rahim filmi cektirmek istiyorm , hatta esimi de ikna edip goturmek istiyorum , hani eger artik hic olmazsa ssbebini biliriz tedavi oluruz senelerce uzulmektense , Rabbim.aratmasin da kuzum biraz daha sabret bence biz cok taktigimizdan boyle bkraz sende kafani dagitmaya bak yine hic olmazsa turkiyeye gelirsiniz ne gerekiyosa baktirirsin , kendini caresiz hissetme sakin

Kızlar geçen okumuştum anne de baba da sağlıklı olduğunda bir ayda dörtte bir ihtimal gebelik oluşuyormuş. O nedenle doktorlar 1 sene bekliyorlar tedavi için yaş çok ileri değilse.
Bir de kızlar ne yaptım derseniz 2 hafta boyunca 2 günde bir aşna fişne :KK30: Başka bişey değil :KK8: Ama akdnz07 in dediği gibi yaza kadar izin vermiştim kendime ondan sonra endişelenicem demiştim. Belki biraz zaman tanımak rahatlatabilir.

Hosbulduk kızlar genel anlamda sabırsız bir insanım. Evlenmeden once 2 yıl kadar cocuk sahibi olmayı dusunmuyordum. Ama insanın içine o duygu bir sekilde geliyor. Çalışıyorum gün icinde oyalanacak cok sey var. Ama illa olacak diye de stres yapmamaya çalışıyorum. Eşim 10 gunde bir geliyor. O yuzden yumurtlama dönemine denk getirmek çok zor. Insallah bu seferki gelisi denk gelecek. Bekleyip gorecegiz ;)

Kızlar geçen okumuştum anne de baba da sağlıklı olduğunda bir ayda dörtte bir ihtimal gebelik oluşuyormuş. O nedenle doktorlar 1 sene bekliyorlar tedavi için yaş çok ileri değilse.
Bir de kızlar ne yaptım derseniz 2 hafta boyunca 2 günde bir aşna fişne :KK30: Başka bişey değil :KK8: Ama akdnz07 in dediği gibi yaza kadar izin vermiştim kendime ondan sonra endişelenicem demiştim. Belki biraz zaman tanımak rahatlatabilir.
Evet canim her ay %25 ihtimal varmis , hamile olmadgmi ogrenince uzuluyorm once snra da neyse kilo veririm diyorm bu ay :) ya ben o tek cizgiyi gorunce deliriyorum basinda 15 dk bekledm gecen :( halbuki bizde 2 gunde bi asna fisne :KK70::KK70:sadece adetm yaklasnca olmuyo benm karnim aciyo

Tatlm ben smdi diyorm ki mumkun oldugunca takmamaya calissam biseylerle oyalansam imsallah ozamana kadar olur da hani hic olmazsa bi 6 ay daha ozaman rahim filmi cektirmek istiyorm , hatta esimi de ikna edip goturmek istiyorum , hani eger artik hic olmazsa ssbebini biliriz tedavi oluruz senelerce uzulmektense , Rabbim.aratmasin da kuzum biraz daha sabret bence biz cok taktigimizdan boyle bkraz sende kafani dagitmaya bak yine hic olmazsa turkiyeye gelirsiniz ne gerekiyosa baktirirsin , kendini caresiz hissetme sakin

Bencede baktir ozaman orda bakiyosalar 1-2 ay daha beklee bence ondan sonra artik baktir ki insallah birsey cikmaz benim bu ay da olmassa 5 ayda turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz ozaman baktircam gercekten cok takiyoruz bide sen daha yenisin canim ya 2 ay mi oldu birazcik sabret coooook zor biliyorum bugün yegenim oldu dahada heveslendim ya cok guzel birsey :( cok dua ediyorum rabbim istexen herkeze nasip etsinn

Kızlar günaydın dün kontrolum vardı doktor çok yumurtlamissin dedi ptesi catlatma iğnesi ardından aşılama yapilicak inşallah mucizem olur bu ay

Bu testler beni hep kandiriyo bu da silik ikinci cizgi sana inanmiyorum cizgi :KK34:
20150420_012714.jpg
20150420_012826.jpg

günaydın kızlar. ya ben yaklaşık 3 aydır hapları bıraktım. adet günlerim hep gecikiyor. hayır hamilelik var zannedip sürekli test yaptırıyorum sonra negatif çıkıyor üzülüyorum :( günlerimin geçmesi normal mi yoksa bir doktora görünsem mi

baronnes baronnes onceki aldigim testte hcg yaziyo harbiden bu neden lh kiz yanlismi aldi acaba :KK70:peki benm silik cizgi neden ozaman adet olcam yarn bugun yumurtlamamam gerekiyo ay kafam karisti :KK70:

günaydın kızlar. ya ben yaklaşık 3 aydır hapları bıraktım. adet günlerim hep gecikiyor. hayır hamilelik var zannedip sürekli test yaptırıyorum sonra negatif çıkıyor üzülüyorum :KK43: günlerimin geçmesi normal mi yoksa bir doktora görünsem mi
Normal canim burda cok okudum bi sure duzene girmeyen cok var istersen yine git doktora istersen

baronnes baronnes onceki aldigim testte hcg yaziyo harbiden bu neden lh kiz yanlismi aldi acaba :KK70:peki benm silik cizgi neden ozaman adet olcam yarn bugun yumurtlamamam gerekiyo ay kafam karisti :KK70:
canım evet yanlış almış kız :) bu lh ler ovulasyon testi oluyor yumurtlama tamamlandıktan sonra böyle çok silik çizgi çıkıyor bende de oyle olmustu seninki şuan normal yani ama Melegim2502 Melegim2502 seninki biraz kafa karıştırıcı :)

Back