- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
ya kızlar biliyorum teselli ediyosunuz7 gün varken pinkpisces te hayalet çizgi vardı bende leke dahi yok karnım hafiften sancılanıyo.laboquick 30 lu sipariş ettim gelsin bakalım adetten sonra
hoş buldum canum. geçmiyor gerçekten. bazen en baştan beri korunduğuma pişman oluyorumHosgelddim canim eklerim .bende subatta biraktim aylar gecmiyo
Canım çok erken döllenme oldu benim ama. Arkadaşla konusuyoduk geçen benim bir hafta önce çıkan kan değeri onda adetten 1-2 gün sonra çıkmış şimdi nurtopu gibi bir oğlu var. Sıkma canınıya kızlar biliyorum teselli ediyosunuz7 gün varken pinkpisces te hayalet çizgi vardı bende leke dahi yok karnım hafiften sancılanıyo.laboquick 30 lu sipariş ettim gelsin bakalım adetten sonra
Amin amin amin yarabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etHayırlı cumalar kizceler rabbim mübarek günde dualarimizi duysun cennet kokuyu bizede tatdirsin
merhaba kizlar ben minik mucizeme kavustum 5 haftalik hamileyim darisi tum isteyenlerin basina insallahh
hayırlı olsun. darısı başımıza :)merhaba kizlar ben minik mucizeme kavustum 5 haftalik hamileyim darisi tum isteyenlerin basina insallahh
Ben canim gyno ferro sanol demir+ b12+folic kullaniyorm yaklasik 2 ay olcak .hamile kalinca folik asiti artiririz dedi dr.günaydın arkadaşlar. folic asit kullanan var mı aranızda. neler kullanıyorsunuz
Ya kendimi durduramiyorum cok aptalim boyle davranarak kendmi incitiyorm Rabbimin gucune gidicek diye korkuyorm olcagi varsa da olmazsa diyeakdnz07 inş hamiledirsin değilsende takma bide böyle deneyelim ayrıca hepinize teşşekkür ederim kızlar :)
acilen tatil lazım bize tatil :)
Ya kendimi durduramiyorum cok aptalim boyle davranarak kendmi incitiyorm Rabbimin gucune gidicek diye korkuyorm olcagi varsa da olmazsa diyeaz once agladm esime bizim cocugumuz olcakmiiiiii diye adamin ciddi bebek istedgmden bile haberi yok sen bebek mi istiyosun bakabilcenmi diyo
canım senin yumurtan çatlamışmıydı kız acaba hamilemisin acaba ay inşallahhhhhhh:) benim en koyu çizgiden sonra daha çift çizgi görmedim sende hep çift :)Kizlaaar ya ben birsey anlamadim bu ovu. Testi 18 gündür hep cift cizgi normal mi böyle
canım senin yumurtan çatlamışmıydı kız acaba hamilemisin acaba ay inşallahhhhhhh:) benim en koyu çizgiden sonra daha çift çizgi görmedim sende hep çift :)
Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız :)Merhaba kızlar beni de aranıza alırsanız mutlu olurum. Korunmayı Mart ayında bıraktım. bat 13 Nisan sat 8 Mayıs. 2.deneme diyebiliriz. Ancak esim il dısında çalışıyor. O nedenle bir araya da pek sık gelemiyoruz. Ama yine de her seye rağmen diyip bir bebeğimiz olsun istiyorum. Yaş ise 25
Merhaba canim
Cok sevindim rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah :)
amin kizlar darisi basiniza insallahh :)hayırlı olsun. darısı başımıza :)
Hosgeldin canim benm gibi yeni ama sabirsizmisin :)Merhaba kızlar beni de aranıza alırsanız mutlu olurum. Korunmayı Mart ayında bıraktım. bat 13 Nisan sat 8 Mayıs. 2.deneme diyebiliriz. Ancak esim il dısında çalışıyor. O nedenle bir araya da pek sık gelemiyoruz. Ama yine de her seye rağmen diyip bir bebeğimiz olsun istiyorum. Yaş ise 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?