hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

akdnz07 inş hamiledirsin değilsende takma bide böyle deneyelim ayrıca hepinize teşşekkür ederim kızlar :)
acilen tatil lazım bize tatil :)

ya kızlar biliyorum teselli ediyosunuz 7 gün varken pinkpisces te hayalet çizgi vardı bende leke dahi yok karnım hafiften sancılanıyo.laboquick 30 lu sipariş ettim gelsin bakalım adetten sonra
Canım çok erken döllenme oldu benim ama. Arkadaşla konusuyoduk geçen benim bir hafta önce çıkan kan değeri onda adetten 1-2 gün sonra çıkmış şimdi nurtopu gibi bir oğlu var. Sıkma canını

akdnz07 inş hamiledirsin değilsende takma bide böyle deneyelim ayrıca hepinize teşşekkür ederim kızlar :)
acilen tatil lazım bize tatil :)
Ya kendimi durduramiyorum cok aptalim boyle davranarak kendmi incitiyorm Rabbimin gucune gidicek diye korkuyorm olcagi varsa da olmazsa diye az once agladm esime bizim cocugumuz olcakmiiiiii diye adamin ciddi bebek istedgmden bile haberi yok sen bebek mi istiyosun bakabilcenmi diyo

Kiz allah iyiligini versin :) birden üzüldüm sonra güldürdün benii ya delii :) öyle bende kendime cok kiziyorum cok sabirsiziz olcak insallah allahin izniyle üzme kendini bu aralar düsünmemeye calisiyorum cok takiyoruz biz ya delircez sonunda

Kizlaaar ya ben birsey anlamadim bu ovu. Testi 18 gündür hep cift cizgi normal mi böyle
canım senin yumurtan çatlamışmıydı kız acaba hamilemisin acaba ay inşallahhhhhhh:) benim en koyu çizgiden sonra daha çift çizgi görmedim sende hep çift :)

Merhaba kızlar beni de aranıza alırsanız mutlu olurum. Korunmayı Mart ayında bıraktım. bat 13 Nisan sat 8 Mayıs. 2.deneme diyebiliriz. Ancak esim il dısında çalışıyor. O nedenle bir araya da pek sık gelemiyoruz. Ama yine de her seye rağmen diyip bir bebeğimiz olsun istiyorum. Yaş ise 25

Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız :)

Hosgeldin canim benm gibi yeni ama sabirsizmisin :)

Gunaydin kizlar ovulasyn testlerim yola ckms 30 ovulasyon +6 gebelk testi var artik yapip dururum ikidebi enazindan duzenimi ogrenmis olurm nezaman yumurrtlama oluyo falan diye.1 ay sonra mezunum kizlaar insallah , belki ise girdikten sonra kafam orda oyalanirsa dusunup durmam boyle cok takmam esim de benm kadar hevesli degil adam hakli once bi ise gir biraz deneym kazan diyo bem de istiyorm ama bebek de istiyorm hepsni istiyormneyse ki beni anliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…