- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Kızz ne yaptın sen ağlattın yahu yazılır mı öyle pat diye
Kızz ne yaptın sen ağlattın yahu yazılır mı öyle pat diyeAy inşallah kızlar anlamsız yere çok kaygılıyım. Yarın tekrar yaptırıcam testi yükselme olmuş mu diye
ah kuzum burda olsaydın keske birsürü doktor tavsiyesi yapardıkBende öyle bastan bak iste herseye illa 1 yil mi beklicemsacmalik keske turkiyeye gelebilsem
ah kuzum burda olsaydın keske birsürü doktor tavsiyesi yapardıksen bu ay da olmazsa ne yap ne et değiştir doktorunu ve sakın 7 ay falan deme 1 seneden fazla oldu de adamı dellendiriyolar
kızlar pamuğumu değiştirmeye gittim afedersiniz sarı renk akıntım gelmiş benim hiç sarı olmazdı şeffaf yada süt kesiği gibi olurdu
Insallah hemen bizede habeeer ver :)
pinkpisces böyle söylersen beni de ağlatırsın hemencik burnum sızladı bak haberini bekliyoruz rahat ol güzel şeyler düşün ben varya zaten hamile kaldığımı öğrendiğim an gözyaşlarımla boğucam sizi
Canım hiç mi gelme ihtimalin yok bu aralar kısa da olsa en azından tahlillerini tetkiklerini yaptırıp için rahat ederdiBurasi ordaki gibi degil canim ya özel felan hastanelerde var ordada bu isler yapilmiyo doktora gidiyosun oda sadece saydiklarimi yapiyo cok degistirdim ama hic biri baska birsey daa yapalim demedi 1 yil gecsin ondan sonra tedaviye baslariz diyolar deli olcam
Canım hiç mi gelme ihtimalin yok bu aralar kısa da olsa en azından tahlillerini tetkiklerini yaptırıp için rahat ederdi
Acaba fitille aynı etkiyi mi yapıyor bende de 3 ay kadar önce iltihap olmuştu fitil kullandığım dönem aynı anlattigin gibi olmustukızlar pamuğumu değiştirmeye gittim afedersiniz sarı renk akıntım gelmiş benim hiç sarı olmazdı şeffaf yada süt kesiği gibi olurdu
Insallah o zaman bebisini ultrasonda görmeye gidersin doktoraMayisda gelmeyi düsünüyoruz canim esim herzaman izin alamiyoyine mayisa az kaldi beklicem ordada batiririm insallah
Çok sağolun kızlar iyi ki varsınızTamam hemen haberdar ederim :) Zaten bu ara kaçıp kaçıp duruyorum okuldan müdür yakında laf sokmaya başlar Ay zaten dünden beri başka bi dünyadayım sanki iş yapasım gelmiyor
Zaten bugün eşime aynı şeyi dSen yine sabirlisinn canim ben ne var ne yok birakip hamile moduna girmistim herhalde kafaniti sisrmistim yani :))) bak unutma dikkat et kendinee
Insallah o zaman bebisini ultrasonda görmeye gidersin doktora
Melegim2502 aa canım süper ozaman aynen mayısta gelceksen surda ne kaldı ki ozaman kadar olur inşallah da olmazsa da git komple herşeyine baktır güzelce :)
nerden bilicen işte canım9 ayda alanyadaydik ne güzel ozaman baktirsaydimdaha yeni karar vermistik hemen olur sandim bukadar beklerim diye hic düsünmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?