hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Bende öyle bastan bak iste herseye illa 1 yil mi beklicem sacmalik keske turkiyeye gelebilsem
ah kuzum burda olsaydın keske birsürü doktor tavsiyesi yapardık sen bu ay da olmazsa ne yap ne et değiştir doktorunu ve sakın 7 ay falan deme 1 seneden fazla oldu de adamı dellendiriyolar

pinkpisces böyle söylersen beni de ağlatırsın hemencik burnum sızladı bak haberini bekliyoruz rahat ol güzel şeyler düşün ben varya zaten hamile kaldığımı öğrendiğim an gözyaşlarımla boğucam sizi

kızlar pamuğumu değiştirmeye gittim afedersiniz sarı renk akıntım gelmiş benim hiç sarı olmazdı şeffaf yada süt kesiği gibi olurdu

Çok sağolun kızlar iyi ki varsınız Tamam hemen haberdar ederim :) Zaten bu ara kaçıp kaçıp duruyorum okuldan müdür yakında laf sokmaya başlar Ay zaten dünden beri başka bi dünyadayım sanki iş yapasım gelmiyor
Insallah hemen bizede habeeer ver :)

Canım hiç mi gelme ihtimalin yok bu aralar kısa da olsa en azından tahlillerini tetkiklerini yaptırıp için rahat ederdi

kızlar pamuğumu değiştirmeye gittim afedersiniz sarı renk akıntım gelmiş benim hiç sarı olmazdı şeffaf yada süt kesiği gibi olurdu
Acaba fitille aynı etkiyi mi yapıyor bende de 3 ay kadar önce iltihap olmuştu fitil kullandığım dönem aynı anlattigin gibi olmustu

Sen yine sabirlisinn canim ben ne var ne yok birakip hamile moduna girmistim herhalde kafaniti sisrmistim yani :))) bak unutma dikkat et kendinee

ayy ne güzel öğretmenmisin sen pinkpisces kendimi şuan bi tuhaf hissettim ben hala öğrenciyim de kurtulamadım bi su üniversiteden saçma sapan da bi bölüm okudum zaten ne vardı git öğretmen ol
evet evet şuan yanmam geçti çok ferah hissediyorum :)

Melegim2502 aa canım süper ozaman aynen mayısta gelceksen surda ne kaldı ki ozaman kadar olur inşallah da olmazsa da git komple herşeyine baktır güzelce :)

9 ayda alanyadaydik ne güzel ozaman baktirsaydim daha yeni karar vermistik hemen olur sandim bukadar beklerim diye hic düsünmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…