hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Melegim2502 ben haplari falan direk yutarim valla neyse artik napalim madem baska seyler denemeye devam :) kuzum adacayi yagini yalniz yumurtlama baslamadan yapman lazim galiba cunku dollenme olursa bebege zarar verebilir bence

Saol canim ,insallah yaramistir kimisine yariyo kimisine yaramiyo herkesin devasi baska birseyde deneyebildigimizi deniyoruz , senin ilk denememiydi unutuyorum kusura bakma :)

Melegim2502 ben haplari falan direk yutarim valla neyse artik napalim madem baska seyler denemeye devam :) kuzum adacayi yagini yalniz yumurtlama baslamadan yapman lazim galiba cunku dollenme olursa bebege zarar verebilir bence

Ben bu konularda nazliyimm ya :) ozaman bu ay ovulasyon testiyle idare edicem galiba :)

Saol canim ,insallah yaramistir kimisine yariyo kimisine yaramiyo herkesin devasi baska birseyde deneyebildigimizi deniyoruz , senin ilk denememiydi unutuyorum kusura bakma :)

evet ilk deneme, ama önce laparoskopi ve histeroskopi oldum ardından klomen ve çatlatma iğnesi kullandım, allah ne verdiyse de denedim diyebilirim

tatlisukurbaasi ben geçen ay komple kan ve hormon testi yaptırdım Allaha şükür temiz çıktı ama bildiğim kadarıyla tüpler tıkanık olunca laporoskopiyle açıyolar ama daha hiç denemeden nasıl anladılar tüplerinin tıkanık olduğunu hatta bazıları tüpleri tıkanık olmasına rağmen hamile kalabiliyomuş ,burda tüpleri tıkalı biçok arkadaş elmayağıyla ve hatta vicksle aynı uygulamayı yaparak hamile kaldı

Siz böyle anltikca ben bunalima giriyorum butun bu saydiklarinizi burdaki doktorlar asadan bakip mi anliyo yanii belkide baskaaa birsey vardir bende

nasıl yaa neden daha ilk denemede yaptırdın bunları laporoskopi falan

şöyle oldu canım..ben işten çıkarılmıştım ve çocuk yapmaya karar verip direk doktora gittim.doktorda eşimin işyerinden müdürünün arkadaşı sağolsun yaşım 29 olduğu için baştan sona herşeye yardımcı oldu.. hormon testleri, spermiyogram,smear,progestan vs buraya kadar iyiydi fakat rahim filmine girdiğimde tüplerimden geçiş olmadı..yetmezmiş gibi dr filme baktığında rahimde anomali farketti ve MR da bicornuat uterus olduğum ortaya çıktı, çentikli rahim ve septumun alınması gerekiyordu..yani tüpler tıkalı ama hamile kalsam bile defalarca düşük yaşayacaktım çünkü rahmimdeki septum bebeğin gelişimine engel olacaktı.geçen ay ikisinin ameliyatını birden oldum ve ilk yumurtlama takibim, ilk klomen ve otrivelle kullanışım..biraz uzun yazdım kusura bakma anca bu kadar kısaltabildim

anladım canım en iyisini yapmışsın sen,en baştan baktırıp sonra defalarca hayal kırıklığı yaşamak yerine baştan tedavini olmuşsun,tıp artık çok geliştiği için çok şükür ki herşeyin çözümü var Allah da nasip ederse olur merak etme :) peki rahim filmi ve laporoskopi olayı nasıldı çok ağrın oldumu rahim filmini uyutmadan mı yaptılar ?? benim de teyzemin tüpleri tıkalıydı şimdi 45 yasında hiç cocugu olmadı ama o pek üzerine düşmemiş öyle diyo 40 yasında laporoskopi oldu ama sonra tansiyon kalp rahasızlığı cıkınca vazgeçti onun çok sancısı olmuştu laporoskopiden sonra gaz sancısıymış galiba

hayır canım bana 4 sayfa falan tahlil sonucu verdiler 4 tup kan alındı herzamanki gibi bayılmıştım hatta rezalet a'dan z ye hormon seviyen tam kan sayımın guatr hepatit toksoplazma vs vs

Off ya burda niye bakmiyolar anlamis degilimmm

"Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne ve mâ razaktenâ" (Allah'ın ismiyle, Allah'ım, bizi ve bize vereceğin evladımızı şeytanın şerrinden muhafaza eyle.)"

Bunu ezberleyin kizlar esinizede ezberletin :)

Off ya burda niye bakmiyolar anlamis degilimmm
çok ilginç orda sistem nasıl biliyorum ama daha nazının geçeceği bi yere gitsen özele falan özellikle istesen bunları ben sana teker teker yazabilirim tam olarak ,mesela sut hormonun yuksek cıkınca hamile kalamıyosun aslında tedavisi çok kolay bişey o da o dediğim hormon tahlilinde cıkıyo

Burasi ordaki gibi degil canim ya özel felan hastanelerde var ordada bu isler yapilmiyo doktora gidiyosun oda sadece saydiklarimi yapiyo cok degistirdim ama hic biri baska birsey daa yapalim demedi 1 yil gecsin ondan sonra tedaviye baslariz diyolar deli olcam

1 yıldan fazla oldu de ozaman napıcaksın valla mecbur kalınca su doktorlara olmadık seyler söylüyorum yoksa adamı ya catlatırlar ya öldürürler

1 yıldan fazla oldu de ozaman napıcaksın valla mecbur kalınca su doktorlara olmadık seyler söylüyorum yoksa adamı ya catlatırlar ya öldürürler

Bende öyle bastan bak iste herseye illa 1 yil mi beklicem sacmalik keske turkiyeye gelebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…