Tamam canım haberlesiriz ins gerek kalmaz bir de aynı zamanda hamile kalıyormusuz ne guzel olurdu burda her seyi paylasirdikTamam canm sen de haber ver sen benden once gidersin heralde esim 1 seneyi doldurmadan gitmeme izin vermedi3 ay var daha
Bende cok istiyorum cifte mutluluk yasasak bburda keske hafta hafta yasadiklarimizi paylassak birliktee buyutsek bebisleriTamam canım haberlesiriz ins gerek kalmaz bir de aynı zamanda hamile kalıyormusuz ne guzel olurdu burda her seyi paylasirdik
Canim ne kadar hap kullanmistnBeni de eklermisiniz hapi birakali 4.ay oldu sat26 bat23 deneme 4 bu ay bi hafta gecikmeli adet oldum inşallah vücut kendini gebeliğe hazirliyodur diye baya bi heyecanli ve umutluyum :)
S SmthngSmthng dan alinti yapmissin canm o suan hamile 32 haftalik falan olmasi gerekiyorCanim ne kadar hap kullanmistn
10 ay bitiyor canım ya nerdeyse 1 sene olacak sizin ne kadar oldu?Bende cok istiyorum cifte mutluluk yasasak bburda keske hafta hafta yasadiklarimizi paylassak birliktee buyutsek bebislerisenin kac ay oldu
Canım bir an once gebeligin var mı yok mu ogren ona gore ilac verir dr yoksa mazallah bebis varsa bile düsuk riski var idrar yolu enfeksiyonu tehlikeliSelam kızlar ben çok kötü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum gebelik ihtimali var diye ilaç kullanamıyorum ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Ben 1 yil kullandim sonra birakip 5 aydada hamile kaldimCanim ne kadar hap kullanmistn
Aynen 32. Haftaya basladik cok şükür :)S SmthngSmthng dan alinti yapmissin canm o suan hamile 32 haftalik falan olmasi gerekiyor
Hayirli olsun canim bende 8 ay oldu birakali enfeksiyondan olmuyor saglicakla kucagina al bebegini canimBen 1 yil kullandim sonra birakip 5 aydada hamile kaldim
Canm test yap adetin gectiyse mademSelam kızlar ben çok kötü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum gebelik ihtimali var diye ilaç kullanamıyorum ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Kasimda artik 9 ay oluyo10 ay bitiyor canım ya nerdeyse 1 sene olacak sizin ne kadar oldu?
Canim iltihap icin ilk is sogan kuru uygula iltihaba birebirHayirli olsun canim bende 8 ay oldu birakali enfeksiyondan olmuyor saglicakla kucagina al bebegini canim
Hayirlisiyla darisi sana da olsun canim insallahHayirli olsun canim bende 8 ay oldu birakali enfeksiyondan olmuyor saglicakla kucagina al bebegini canim
Çok sağol canım. Cuma günü ben taburcu oldum. Oğlum henüz küvezde. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Süt götürmeye devam ediyor eşim günde 1 kere. Şimdilik daha kucagıma alamadımpinkpisces merak ediyoruz canm skintili bir surec atlatiyosun ama insallah hepsi gecicek Allahim tum anneleri evlatlarina tum evlatlari da annelerine bagislasin insallah ilk firsatta bilgilendir bizi
Canm cok gecmis olsn tekrardan insallah en kisa surede bebegin de taburcu olur kavusursunuz , premature dogup kuvezden sonra toparlanan cok bebek var 26-27 haftalik dogan bebekler bile Allah in mucizesi iste sende saglikla buyutuceksin bebegini Insallah bizde dua edelm sana uzme kendini sutun kesilmesinÇok sağol canım. Cuma günü ben taburcu oldum. Oğlum henüz küvezde. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Süt götürmeye devam ediyor eşim günde 1 kere. Şimdilik daha kucagıma alamadımAma çok şükür büyük bir sıkıntı yok bu yeter
Canim aklima geldi sen antibiyotik kullandn dmi bu ay antibiyotk adeti geciktiriyo sen yine de agir olac kulla ma ne olur ne olmaz sendemi subatta biraktin hapi bide kac ay kullandn hapmerhaba kızlar test yaptım negatif. moralim çok bozuk. halen hasta da olmadım. doktora gidecem birazdanbu arada akdnz07 bekleme sürelerimiz aynıymış bende 9 aydır istiyorum ama olmuyor
Çok sağol canım. Cuma günü ben taburcu oldum. Oğlum henüz küvezde. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Süt götürmeye devam ediyor eşim günde 1 kere. Şimdilik daha kucagıma alamadımAma çok şükür büyük bir sıkıntı yok bu yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?