• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

pinkpisces pinkpisces canım cok sevindim ismi de çok guzelmiş okadr zor değildi yani sezeryan olmak dayanılmaz bir ağrın olmadı heralde :) Allah bahtını guzel eylesn inşallah emzirmek falan nasıl bir duygu:KK51::KK51: kardesim emerken hep annemin gozunun içine bakardı :KK51:

Yani o kadar toz pembe değil tabi ama yine de ağır bir sıkıntı yaşamadım :) emzirme şimdilik boğuşma şeklinde geçtiğinden çok zevkine varamadim bi de pompa da kullandığım için bikac gündür epey canım yanıyor. Ama genelde şakın ve güzel bir deneyim Rabbim isteyen herkese yaşamayı nasip etsin
pinkpisces pinkpisces canım cok sevindim ismi de çok guzelmiş okadr zor değildi yani sezeryan olmak:KK16: dayanılmaz bir ağrın olmadı heralde :) Allah bahtını guzel eylesn inşallah emzirmek falan nasıl bir duygu:KK51::KK51: kardesim emerken hep annemin gozunun içine bakardı :KK51:

canım yumurtaların hap tedavisine yanıt vermez dedi doktor. o yüzden iğne ile yumurtaları büyütecek. salı günü tekrar gidecem kontrole
Normalde hap tedavisi mi görüyordun canım? Esine sperm testi yapıldı mi? Her aysa meblağ çok yüksek

Bi de sana tavsiyem esine sperm testi rahim filmi cektirmeden yunurta takibi olayna gitme kist olarak kalabiliyo bende rahim filmi icin adetmi bekliyorm o da temiz cikarsa son care yumurta takibu yaptircam dr oyle dedi

Normalde hap tedavisi mi görüyordun canım? Esine sperm testi yapıldı mi? Her aysa meblağ çok yüksek

Bu igneler okadar pahali olamaz ya canm ssk karsilamiyomu bi kismini normal catlatma ignrsi deilmi bunlar

Bi de sana tavsiyem esine sperm testi rahim filmi cektirmeden yunurta takibi olayna gitme kist olarak kalabiliyo bende rahim filmi icin adetmi bekliyorm o da temiz cikarsa son care yumurta takibu yaptircam dr oyle dedi
@deeploneliness canım eşime sprm testi yapıldı normal çıktı. 1 ay hap tedavisi gördüm yumurtam büyüdü ama çatlamadı. bu iğneyi bu ay kullanacam sadece.
akdnz07 akdnz07 canım bu iğneyi tüp bebek tedavisinde veriyorlarmış maalesef ssk karşılamıyor. eşimin sperm testi normal ancak rahim filmimi çekmedi ancak bu ay olmazsa bi dahaki ay çekecek. şu an kist varmış zaten öyle dedi. hayırlısı inş bu ay olurda uzamaz artık tedavi bu ay çok üzülüyorum :KK61:

@deeploneliness canım eşime sprm testi yapıldı normal çıktı. 1 ay hap tedavisi gördüm yumurtam büyüdü ama çatlamadı. bu iğneyi bu ay kullanacam sadece.
akdnz07 akdnz07 canım bu iğneyi tüp bebek tedavisinde veriyorlarmış maalesef ssk karşılamıyor. eşimin sperm testi normal ancak rahim filmimi çekmedi ancak bu ay olmazsa bi dahaki ay çekecek. şu an kist varmış zaten öyle dedi. hayırlısı inş bu ay olurda uzamaz artık tedavi bu ay çok üzülüyorum :KK61:
Anladım canim ama demissin ki yumurtam büyüyor ama catlamiyor o zaman buyutmek icin bu igneleri vurulman bana mantıklı gelmedi sadece ultroson takibi ile catlama seviyesine geldiginde catlama ignesi yeterli olabilir baska bi dr ye gorunsen?

Anladım canim ama demissin ki yumurtam büyüyor ama catlamiyor o zaman buyutmek icin bu igneleri vurulman bana mantıklı gelmedi sadece ultroson takibi ile catlama seviyesine geldiginde catlama ignesi yeterli olabilir baska bi dr ye gorunsen?
aslında aynı şeyi bende düşündüm doktora da söyledim ancak bundan önce kullandığım haptan dolayı yumurtalarımda kist oluşmuş kistten dolayı doktor büyümez dedi bende güvenmek istedim artık. kafam çok karışık :KK64:

aslında aynı şeyi bende düşündüm doktora da söyledim ancak bundan önce kullandığım haptan dolayı yumurtalarımda kist oluşmuş kistten dolayı doktor büyümez dedi bende güvenmek istedim artık. kafam çok karışık :KK64:
Folukul kisti regl ile atılıyor zaten kistin olduğu yumurtalik degil digeri çalışıyoryine de sen bilirsin canım benim de kistim vardi biliyorsun ama yumurtlama bir sekilde devam etti

Folukul kisti regl ile atılıyor zaten kistin olduğu yumurtalik degil digeri çalışıyoryine de sen bilirsin canım benim de kistim vardi biliyorsun ama yumurtlama bir sekilde devam etti
valla aldım artık kullanıyorum da iki gündür. Neyse bu ayda bu tedaviyi uygulayayım bakalım ne olacak. Yalnız bu ara dikkatimi bir şey çekti. Son zamanda evlenen arkadaşlarıma bakıyorum da hepimizde bebek problemi var. Cidden yaşam şartları bizi çok olumsuz etkiliyor

valla aldım artık kullanıyorum da iki gündür. Neyse bu ayda bu tedaviyi uygulayayım bakalım ne olacak. Yalnız bu ara dikkatimi bir şey çekti. Son zamanda evlenen arkadaşlarıma bakıyorum da hepimizde bebek problemi var. Cidden yaşam şartları bizi çok olumsuz etkiliyor
Valla benm yeni evlenen arkadaslarm hemencik hamile kaliyor :KK61: lisedeyken benm iki sinif altimda olan kizin bile 1 aylik bebegi var
Artk almissn ilaclarni kullan da onunuzdeki ay baska bir dr a da danis bu kadar pahali olmamali @deeploneliness hakli canm

Stresli yaşıyoruz yediğimiz gıdalar doğal degıl hepsi etkiliyor, tatile çıktım o ay erken yumurtladim neredeyse 1 hafta erken. Demekki stres o kadar etkiliyor insanı. Bir de yas da önemli kalitesiz yumurta vs. hepsi engel oluyor. Benim yas 25 ama yumurtalik yaşım eminim ki daha ileridir 27-28 filan. Bunlar da etkiliyor maalesef :(

Valla benm yeni evlenen arkadaslarm hemencik hamile kaliyor :KK61: lisedeyken benm iki sinif altimda olan kizin bile 1 aylik bebegi var
Artk almissn ilaclarni kullan da onunuzdeki ay baska bir dr a da danis bu kadar pahali olmamali @deeploneliness hakli canm
aynen canım aldığım için kullandım artık önümüzdeki aya inş ihtiyacım kalmaz yeni bir doktora gitmeye

selam kızlar çatlatma iğnesi sonrası kan tahlilimi dün yaptırdım sonuç beta hcg 147 yani pozitif. ama tabi kan değerinin artışı çok önemli yarın tekrar baktıracam inş bir problem olmaz

[QUOnz07, post: 43907097, member: 326479"]Canim iyiym sen naslsn nasil gidiyor[/QUOTE]
Iyi canim.c

Iyi canim cok sukur bayadir acilmuyodu sayfa bende

Back