• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Tamam canm sen de haber ver sen benden once gidersin heralde esim 1 seneyi doldurmadan gitmeme izin vermedi :KK43: 3 ay var daha
Tamam canım haberlesiriz ins gerek kalmaz bir de aynı zamanda hamile kalıyormusuz ne guzel olurdu burda her seyi paylasirdik :KK68:

Selam kızlar ben çok kötü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum gebelik ihtimali var diye ilaç kullanamıyorum ne yapabilirim bilgisi olan var mı

Bende cok istiyorum cifte mutluluk yasasak bburda keske hafta hafta yasadiklarimizi paylassak birliktee buyutsek bebisleri :KK51: senin kac ay oldu
10 ay bitiyor canım ya nerdeyse 1 sene olacak sizin ne kadar oldu?

Selam kızlar ben çok kötü idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum gebelik ihtimali var diye ilaç kullanamıyorum ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Canım bir an once gebeligin var mı yok mu ogren ona gore ilac verir dr yoksa mazallah bebis varsa bile düsuk riski var idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli

pinkpisces pinkpisces merak ediyoruz canm skintili bir surec atlatiyosun ama insallah hepsi gecicek Allahim tum anneleri evlatlarina tum evlatlari da annelerine bagislasin insallah ilk firsatta bilgilendir bizi

pinkpisces pinkpisces merak ediyoruz canm skintili bir surec atlatiyosun ama insallah hepsi gecicek Allahim tum anneleri evlatlarina tum evlatlari da annelerine bagislasin insallah ilk firsatta bilgilendir bizi
Çok sağol canım. Cuma günü ben taburcu oldum. Oğlum henüz küvezde. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Süt götürmeye devam ediyor eşim günde 1 kere. Şimdilik daha kucagıma alamadım :( Ama çok şükür büyük bir sıkıntı yok bu yeter

merhaba kızlar test yaptım negatif. moralim çok bozuk. halen hasta da olmadım. doktora gidecem birazdan :( bu arada akdnz07 akdnz07 bekleme sürelerimiz aynıymış bende 9 aydır istiyorum ama olmuyor :(

Çok sağol canım. Cuma günü ben taburcu oldum. Oğlum henüz küvezde. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Süt götürmeye devam ediyor eşim günde 1 kere. Şimdilik daha kucagıma alamadım :KK43: Ama çok şükür büyük bir sıkıntı yok bu yeter
Canm cok gecmis olsn tekrardan insallah en kisa surede bebegin de taburcu olur kavusursunuz , premature dogup kuvezden sonra toparlanan cok bebek var 26-27 haftalik dogan bebekler bile Allah in mucizesi iste sende saglikla buyutuceksin bebegini Insallah bizde dua edelm sana uzme kendini sutun kesilmesin

merhaba kızlar test yaptım negatif. moralim çok bozuk. halen hasta da olmadım. doktora gidecem birazdan :KK43: bu arada akdnz07 akdnz07 bekleme sürelerimiz aynıymış bende 9 aydır istiyorum ama olmuyor :KK43:
Canim aklima geldi sen antibiyotik kullandn dmi bu ay antibiyotk adeti geciktiriyo sen yine de agir olac kulla ma ne olur ne olmaz sendemi subatta biraktin hapi bide kac ay kullandn hap

Çok sağol canım. Cuma günü ben taburcu oldum. Oğlum henüz küvezde. Çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Süt götürmeye devam ediyor eşim günde 1 kere. Şimdilik daha kucagıma alamadım :KK43: Ama çok şükür büyük bir sıkıntı yok bu yeter

Canim gecmis olsun üzme kendini toparlar oda kendini insallah büyük bir sknti yok diyosun cok sükür

Back