• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Epey aceleci hem de :) accık daha beklese de küveze girmese :( Ben ikili test yaptırmadim çünkü müdahale için değil aldırmak için yapılıyor. Şeker yüklemesi yaptırmayacaktım doktorumla konuşunca ikna oldum, birkac dilim baklava kadar şeker var o kadar da mı yemiyosun deyince gözümün önünde yediğim çikolatalar uçuştu :) Bir de ayrıntılı ultrasonu yaptırdık işte.

Çantayı bugün hazırladık. Eşyalar hazırdı da bi yerleştirmesi kalmıştı onu da yaptık çok şükür. Eksik varsa da ben hastanedeyken bile gidip alan biri olur heralde yapacak bişey yok artık:)

Ay bizim ilk bebisimiz eceleci cikti :) 2 haftacik daha sabretsin .dogum cantan falan hazirmi bide seker yuklemesii ve ikili test yaprirdinmi ben o testleri yaptirmayi dusunmuyorm gerekli bulmuyorm oyuzden merak ettm

Ay hadi insallah 2 gun falan daha mi beklesen acaba gunun gecermiydi hic boyle ah benm de gecse keske 1 gun bile gecmiyo benm hic masallahi var.2 gun falan gecerse kesn hamielym dicem artk :KK70:
1 gun bile gecikmedigi gibi erken bilem geliyor:KK51:

Aman da aman pembelerini yerim nasl guzel bunlar :) o kokolu tas sanrm mevlid icin bayiliyorm boyle seylere bekliyorm devamini hem bize de fikir olur anne adaylari olaraktan :)

Tsk ederiz teyzesi aldikca gosteririm size :) evet mevlid icin ben hastane icinde yaptirdim da daha paketleyemedim bitsin gosteririm :)

canım merhaba ben bu ay tüp bebeğe başlıyorum Allah kısmet ederse sende durum nedir? dualarım sizinle
Bu kadar cabuk yaptircaginizi beklemiyodum canim insallah ilk denemede tutar hayirlisiyla Ben de cok evhamlandim morfoloji ve hiz konusunda ozellikle morfolojiye kafayi takmstm %5 cikti esimde problem gozukmuyo .rahim filmi cektircektim esim kizdi bayaa :( 3 ay daha beklicez dedi acele ediyosun dedi 1 sene dolmadi falan dedi oyle iste.tup bebek tedavisi nekadar peki ilaclarla birlikte

Epey aceleci hem de :) accık daha beklese de küveze girmese :KK43: Ben ikili test yaptırmadim çünkü müdahale için değil aldırmak için yapılıyor. Şeker yüklemesi yaptırmayacaktım doktorumla konuşunca ikna oldum, birkac dilim baklava kadar şeker var o kadar da mı yemiyosun deyince gözümün önünde yediğim çikolatalar uçuştu :) Bir de ayrıntılı ultrasonu yaptırdık işte.

Çantayı bugün hazırladık. Eşyalar hazırdı da bi yerleştirmesi kalmıştı onu da yaptık çok şükür. Eksik varsa da ben hastanedeyken bile gidip alan biri olur heralde yapacak bişey yok artık:)
Ayni dusunmusuz ikili test konusunda :) ayrintili ultrason cok guzeldir ya ama hamilelikte 4 tane cok onemli an var bence ilki cift cizgi :KK70: sonraki kese sonraki kalp atisi (iste bunda gunlerce aglarm heralde) ve cinsiyeti ogrendigin an yasamadm ama nekadar heycanli olabilecegini tahmin edebiliyorm suan da senin iicin en heycanli en guzel an bebegini ilk gordugun an olcak cok guzel ya :) dogum korkusu varmi

Bu kadar cabuk yaptircaginizi beklemiyodum canim insallah ilk denemede tutar hayirlisiyla Ben de cok evhamlandim morfoloji ve hiz konusunda ozellikle morfolojiye kafayi takmstm %5 cikti esimde problem gozukmuyo .rahim filmi cektircektim esim kizdi bayaa :KK43: 3 ay daha beklicez dedi acele ediyosun dedi 1 sene dolmadi falan dedi oyle iste.tup bebek tedavisi nekadar peki ilaclarla birlikte
bizim sperm 3 milyon morfoloji %0,3 beklemenin bi anlamı yok dedi tüm drlar 7500 ile 8000 arası değişecek dedi dr fiyata

malesef canım rapor için bi sürü sey istiyorlar :KK43: mecburen kendimiz yaptıracağız
Anladım canim ins ilk sefer de gelir bebisiniz biz de bu ay spermiyogramiyi yaptıracagiz dr rahim filmi de istedi bunlar yaptirmadan gelmeyin dedi ins.bizim sonuçlar iyi cikar dua edin olur mu

korkudan halen yapmadım ve adette olmadım. ama karnım ağrıyor sanki her an olacak gibiyim ondan emin olamiyorum
Ovulasyonundan eminsen ve günün gectiyse yaptır canım fazla zaman kaybetme

baronnes baronnes cok pahali :( kesin tutcak olsa deger tabiki de insallah ilkindde tutar ilaclari biraz agirmis surekli igne vurulcaksn yumurta gelistirmek icin

Back