- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
aynen öyle canım dua edin nolur Allahın izniyle ilkinde tutsunbaronnes cok pahali kesin tutcak olsa deger tabiki de insallah ilkindde tutar ilaclari biraz agirmis surekli igne vurulcaksn yumurta gelistirmek icin
canım hayırlı olsun nasılsınız bebiş nasılKızlar ben doğum yaptım
Elhamdülillah çok kötü değiliz. Bebiş 2 kg ın biraz altında doğdu. Çok şükür değerleri fena değil. Sadece çok üzüldük daha yeni idrak ediyoruz başımıza ne geldiğinıcanım hayırlı olsun nasılsınız bebiş nasıl
ah canım benim üzülme benim yiğenim yedi aylık doğdu 1 kilo bile değildi rabbim yardımcınız olsun dua edelim sende kendini bırakma canımElhamdülillah çok kötü değiliz. Bebiş 2 kg ın biraz altında doğdu. Çok şükür değerleri fena değil. Sadece çok üzüldük daha yeni idrak ediyoruz başımıza ne geldiğinıÇok şükür çok gecikmeden farkedildi
Yumurtlamanin olup olmadığı ve kalitesini olcuyor canım genelde dr ler bunu hep es geciyorlar ben de diger topikten bir arkadastan duydum yaptirdim seni de merak ettimProgesteron testi neyi olcuyo bide ne ise yariyoki kuzm
Canım cok gecmis olsun ikiniz de daha iyi olacaksınız Allahın izniyle. Hazirlikliydiniz en azindan bebis acele etmis. Bebis nasil kuvezde mi?Elhamdülillah çok kötü değiliz. Bebiş 2 kg ın biraz altında doğdu. Çok şükür değerleri fena değil. Sadece çok üzüldük daha yeni idrak ediyoruz başımıza ne geldiğinıÇok şükür çok gecikmeden farkedildi
Kızlar ben doğum yaptım
Kızlar ben doğum yaptım
Kandan mi bakiliyor canmYumurtlamanin olup olmadığı ve kalitesini olcuyor canım genelde dr ler bunu hep es geciyorlar ben de diger topikten bir arkadastan duydum yaptirdim seni de merak ettim
inşallah canım :)gamzeli- sogan kuru ise yaramistir belki :)
evet canım her zaman için kesin sonucu kan tahlili verirKandan mi bakiliyor canm
canım ya hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsunKızlar ben doğum yaptım
evet canım reglinin 21. gununde yapılıyor canım sen kimyasal yasadin tuplerin açıktır esinde de sorun yok biz de bu ay sperm testi yaptiracagiz reglimi bekliyorum gelsin o gidecek o da normal cikarsa bana da hsg yolu gözüküyor elimden geleni yapmaya karar verdim beklemekle olmuyorKandan mi bakiliyor canm
Onu da yaptiraym madem .canm yok bende oyle saniyodum ama rahim filmiyle sadece tup tikanikligi degil tuperin icinde yada rahimde bulunan sikintilar da ortaya cikiyor bunlar dollenmis yumurtanin rahme yerlesmesini engelliyormus yani rahimdeki en ufak bir puruz bile gebe kalmayi engelleyebiliyormus bu progestoron testi yumurta rezerviylrmi alakalievet canım reglinin 21. gununde yapılıyor canım sen kimyasal yasadin tuplerin açıktır esinde de sorun yok biz de bu ay sperm testi yaptiracagiz reglimi bekliyorum gelsin o gidecek o da normal cikarsa bana da hsg yolu gözüküyor elimden geleni yapmaya karar verdim beklemekle olmuyor
Ben korkuyorum baya hsg den ama mecbur kalınca o da yapılıyor iyi bir yer bulmak lazim sen nerede yaptiracaksin canım? Bu test yumurtanın kaliteli catlayip catlamadigini ya da catlamanin olup olmadığını gosteriyorOnu da yaptiraym madem .canm yok bende oyle saniyodum ama rahim filmiyle sadece tup tikanikligi degil tuperin icinde yada rahimde bulunan sikintilar da ortaya cikiyor bunlar dollenmis yumurtanin rahme yerlesmesini engelliyormus yani rahimdeki en ufak bir puruz bile gebe kalmayi engelleyebiliyormus bu progestoron testi yumurta rezerviylrmi alakali
Aynen iyi biryerde yaptirmak lazim ben zaten anestezili yaptircam 2 tanidigim cektirmis bu hsg yi ikisi de masadan kalkamadik ölüyorum zannettm mutlaka anestezili cektir dayanamazsin dedi tupu acik olanlarda sanci olmayabiliyomus ama tup tikaniksa insanin pskolojisini bozacak derecede sanci oluyomus ben hastaneleri ariyorm ama telefonda fiyat vermiyolar birde bazi yerler amestezi yapmiyomus hafif uyku veren ilac veriyolarmis ben ozellikle anestezi istiyorm uyuyum uyaniym bitmis olsun dayanamam en ufacik bir sancida bayilirm okuduklarimdan da cok korktum ama anestezili yaptirmayi dusundugum icin suan korkum yok hatta bir an once yaptiraym diyorm .bir gunumun tamamini hastane hastane gezerek fiyat alarak geciricem sen buldunmu hastane fiyat veriyolarmiBen korkuyorum baya hsg den ama mecbur kalınca o da yapılıyor iyi bir yer bulmak lazim sen nerede yaptiracaksin canım? Bu test yumurtanın kaliteli catlayip catlamadigini ya da catlamanin olup olmadığını gosteriyor
Ay benim de öyle acı esigim de cok dusuktur ben de ayilip bayılırım herhalde ben daha henüz arastirma yapmadim ama bulduğun olursa bana haber verir misin bazı hastanelerin istanbul da da hastaneleri oluyor fikir edinirim en azındanAynen iyi biryerde yaptirmak lazim ben zaten anestezili yaptircam 2 tanidigim cektirmis bu hsg yi ikisi de masadan kalkamadik ölüyorum zannettm mutlaka anestezili cektir dayanamazsin dedi tupu acik olanlarda sanci olmayabiliyomus ama tup tikaniksa insanin pskolojisini bozacak derecede sanci oluyomus ben hastaneleri ariyorm ama telefonda fiyat vermiyolar birde bazi yerler amestezi yapmiyomus hafif uyku veren ilac veriyolarmis ben ozellikle anestezi istiyorm uyuyum uyaniym bitmis olsun dayanamam en ufacik bir sancida bayilirm okuduklarimdan da cok korktum ama anestezili yaptirmayi dusundugum icin suan korkum yok hatta bir an once yaptiraym diyorm .bir gunumun tamamini hastane hastane gezerek fiyat alarak geciricem sen buldunmu hastane fiyat veriyolarmi
Tamam canm sen de haber ver sen benden once gidersin heralde esim 1 seneyi doldurmadan gitmeme izin vermediAy benim de öyle acı esigim de cok dusuktur ben de ayilip bayılırım herhalde ben daha henüz arastirma yapmadim ama bulduğun olursa bana haber verir misin bazı hastanelerin istanbul da da hastaneleri oluyor fikir edinirim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?