Canm gecmis olsun enfeksiyonun sogan kuruyle ilgisi yok dimi ? Soganjn arkasindan kuru incir kuru yapmak lazmmis .o hic belli olmaz iste benm arkadasm inanilmaz iltihabi ve enfeksiyonu varken hamile kaldiselam kızlar uzun biir aradan sonra ben geldim. en son klomen kullanmıştım ve beklemedeydim ama olmadı eşimde de bir problem çıkmadı ve doktor bana soğan kürünü önerdi. bende kullandım. soğan kürüne adetin 3. günü başlamıştım bittikten 3 gün sonra adet oldum. adet tarihlerimde karıştı böylece. soğan kürü bittikten 2 hafta sonra yani iki hafta önce çok şiddetli bir sancıyla hastaneye geldim ve 3 gün yatırdılar her iki bağırsakta yoğun bir enfeksiyon çıktı 1 hafta çok yüksek dozda antibiyotik tedavisi aldım. ancak halen tam olarak düzelmiş değilim idrar yolu enfeksiyonum var ve karın bölgem çok hassas. bu kadar ilaç ve tedaviden sonra bu ayda bebeğin olacağını hiç zannetmiyorum
Selam Canım gecmis olsun hep böyle oluyor bir bahana bir hastalık çıkıyor demek ki bir vakti var bebislerin su an nasip olmuyor en yakın surede iyilesmeni ve acil şifalar diliyorum sanaselam kızlar uzun biir aradan sonra ben geldim. en son klomen kullanmıştım ve beklemedeydim ama olmadı eşimde de bir problem çıkmadı ve doktor bana soğan kürünü önerdi. bende kullandım. soğan kürüne adetin 3. günü başlamıştım bittikten 3 gün sonra adet oldum. adet tarihlerimde karıştı böylece. soğan kürü bittikten 2 hafta sonra yani iki hafta önce çok şiddetli bir sancıyla hastaneye geldim ve 3 gün yatırdılar her iki bağırsakta yoğun bir enfeksiyon çıktı 1 hafta çok yüksek dozda antibiyotik tedavisi aldım. ancak halen tam olarak düzelmiş değilim idrar yolu enfeksiyonum var ve karın bölgem çok hassas. bu kadar ilaç ve tedaviden sonra bu ayda bebeğin olacağını hiç zannetmiyorum
Doğru diyorsun canım ama senin tüpler temiz çıkar büyük ihtimal çünkü gebe kalabiliyorsun senin de güzel haberlerin gelecek soyle 1-2 yil sonra gecmisteki paylasimlarini birileri okuyacak ve simdi bebisi var diyecekler senin icinAynen canm suan problemin ne oldugunu bilmeden yumurta takibi yaptirmak mantikli degil cnku mesela esinde problem varsa o ilaclari bosuna kullanms oluyosun oyuzden once esin mutlaka gitsin onda problem yoksa rahim filmi ve yumurta takibi en son doktor bize oyle soyledi .
Insallah canm bizde baskalarina umut oluruz burdan.rahim icerisinde herhangi bir problem oldugunda da bebek tutunamiyo dusuk oluyo yada tutmuyo rahim filmi onlari temizleyebiliyormus oyuzden bayaa kafaya taktim biraz pahali gibi bir an once cektirmek istiyorum esim de acele ediyosun diyo ama beni anliyosunuz iste duramiyorumSelam Canım gecmis olsun hep böyle oluyor bir bahana bir hastalık çıkıyor demek ki bir vakti var bebislerin su an nasip olmuyor en yakın surede iyilesmeni ve acil şifalar diliyorum sana
Doğru diyorsun canım ama senin tüpler temiz çıkar büyük ihtimal çünkü gebe kalabiliyorsun senin de güzel haberlerin gelecek soyle 1-2 yil sonra gecmisteki paylasimlarini birileri okuyacak ve simdi bebisi var diyecekler senin icin
Inşallah canım çok sevindim. İçini ferah tut sende de birşey çıkmaz gibi geliyor bana, bebiş doğru zamanı bekliyordur. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürur inşallah :)Geldim canm :) ruyam gercek cikti inanamiyorum ya sonuclariniz hayet iyi morfoloji %5 dr gayet iyi dedi masallah Rabbime sukurler olsun bugun cok ama cok mutluym .bu ay da olmazsa bakalim onumuzdeki ay rahim filminr gidicem
Canım hayırlısı olsun inşallah ciddi bir sıkıntı olmaz, ama sorun erkekte bile olsa şimdi birsürü tedavi türü var içini ferah tut inşallah ocağa kalmdan güzel haberlerini alırız :)Canım yaptırdım onu ama bıraktım artık cunku daha cok stres oluyorum 1 sene dolmadan gitmeyecegim bende bir sorun yok sanırım gittigim 3 dr da esin de baktirsin dedi. Bi kac ay daha boyle devam etcez olmazsa ocakta gidecegiz bu sefer beraber
Canım çook geçmiş olsunselam kızlar uzun biir aradan sonra ben geldim. en son klomen kullanmıştım ve beklemedeydim ama olmadı eşimde de bir problem çıkmadı ve doktor bana soğan kürünü önerdi. bende kullandım. soğan kürüne adetin 3. günü başlamıştım bittikten 3 gün sonra adet oldum. adet tarihlerimde karıştı böylece. soğan kürü bittikten 2 hafta sonra yani iki hafta önce çok şiddetli bir sancıyla hastaneye geldim ve 3 gün yatırdılar her iki bağırsakta yoğun bir enfeksiyon çıktı 1 hafta çok yüksek dozda antibiyotik tedavisi aldım. ancak halen tam olarak düzelmiş değilim idrar yolu enfeksiyonum var ve karın bölgem çok hassas. bu kadar ilaç ve tedaviden sonra bu ayda bebeğin olacağını hiç zannetmiyorum
Insallah canım yoksa baya bir uğraş içine girecegiz gelir o zamana kadar ins. Sen nasılsın nasıl gidiyor zaman ne cabuk geçiyor ya 33. haftadasınInşallah canım çok sevindim. İçini ferah tut sende de birşey çıkmaz gibi geliyor bana, bebiş doğru zamanı bekliyordur. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürur inşallah :)
Canım hayırlısı olsun inşallah ciddi bir sıkıntı olmaz, ama sorun erkekte bile olsa şimdi birsürü tedavi türü var içini ferah tut inşallah ocağa kalmdan güzel haberlerini alırız :)
Canım çook geçmiş olsunsoğan kürü iltihabı temizler diye biliyodum ama sende neden böyle bir etki yapmış acaba? Hastayken hamile kalmak hiç belli olmaz insanlar doğum kontrol hapı ile bile hamile kalıyorlar:) Rabbim acil şifalar versin
Ben de anlamadım hiç birden geldik bu haftayaInsallah canım yoksa baya bir uğraş içine girecegiz gelir o zamana kadar ins. Sen nasılsın nasıl gidiyor zaman ne cabuk geçiyor ya 33. haftadasın
Insalah canım Allah sağlıkli dogumlar versin insan bir de calisinca sabah aksam cabuk oluyor zaman akıyor hemenBen de anlamadım hiç birden geldik bu haftayaÇok şükür şimdiye kadar görece rahat bir hamilelik geçirdim inşallah devamı da böyle olur
sağol canım teşekkür ederim. bence soğan kürü var olan iltihabı temizledi ondan böyle bir şey oldu diye düşünüyorumInşallah canım çok sevindim. İçini ferah tut sende de birşey çıkmaz gibi geliyor bana, bebiş doğru zamanı bekliyordur. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürur inşallah :)
Canım hayırlısı olsun inşallah ciddi bir sıkıntı olmaz, ama sorun erkekte bile olsa şimdi birsürü tedavi türü var içini ferah tut inşallah ocağa kalmdan güzel haberlerini alırız :)
Canım çook geçmiş olsunsoğan kürü iltihabı temizler diye biliyodum ama sende neden böyle bir etki yapmış acaba? Hastayken hamile kalmak hiç belli olmaz insanlar doğum kontrol hapı ile bile hamile kalıyorlar:) Rabbim acil şifalar versin
İki isim de çok güzel canımgamzeli- gecmis olsn canm tekrardan birde incir kurunu dene istersen adetlern duzenlimi ?
pinkpisces ay cok sevindm seni gordugume :) @deeploneliness dedigi gibi zaman ne cabuk geciyo 33. Hafta masallah bebislerin ismi ne olcak merak ettm pinkpisces Melegim2502
Bizimkiler belli simdiden kizimiz olursa elvin nur erkek olursa yigit olcak insallah
O gunler bir gelse de ismiyle sevmek nasip olsa insallah :)İki isim de çok güzel canım
gamzeli- gecmis olsn canm tekrardan birde incir kurunu dene istersen adetlern duzenlimi ?
pinkpisces ay cok sevindm seni gordugume :) @deeploneliness dedigi gibi zaman ne cabuk geciyo 33. Hafta masallah bebislerin ismi ne olcak merak ettm pinkpisces Melegim2502
Bizimkiler belli simdiden kizimiz olursa elvin nur erkek olursa yigit olcak insallah
Canım ben ikinci ayda hamile kaldım 7 ay kullanmıştım. Bir kere adet oldum haptan sonra yani, vakit olarak düzenliydi fakat miktar olarak değildi akıntı gibiydi sonraki ay da hamile kaldim zatenSlm kızlar ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? Ne kadar sonra adetiniz düzene girdi?
Saol canım. sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.Canım ben ikinci ayda hamile kaldım 7 ay kullanmıştım. Bir kere adet oldum haptan sonra yani, vakit olarak düzenliydi fakat miktar olarak değildi akıntı gibiydi sonraki ay da hamile kaldim zaten
Canim bayildim ya okadar tatli ki ismi de cok guzel saglikla gelsin :) ev falan mi temizliyosun sen neden yordun kendini okadarBuda kapi süsümüz ben yavas yavas basladim cok zorlanmadan dedim basliyim doktor kizdi bana kendimi cok yormusum yemek bile yapma dedi
Cok guzel olmus canım bunlar tatlı ugraslar ama cok yorma kendini olur mu dr da öyle dediyse vardır bir bildiğiBuda kapi süsümüz ben yavas yavas basladim cok zorlanmadan dedim basliyim doktor kizdi bana kendimi cok yormusum yemek bile yapma dedi
Slm 1 seneye yaklaştı hala bir sey yok beklemedeyizSlm kızlar ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? Ne kadar sonra adetiniz düzene girdi?
Merhaba canım gecmis olsun bol bol dinlen erken ayril dogum iznine ya da rapor al gecerli bir sebebin var neden risk var peki kistten dolayı mıKızlar merhaba napıyo herkes iyi misiniz? Ben de şimdi doktordan çıktım erken doğum riski gördü çalışma dediMoralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?