- 25 Şubat 2015
- 710
- 674
- 123
Yok canım artık kistin lafı geçmiyor. Bebek çok aşağı inmiş kafası geliyor elime muayenede dedi bir de yumuşama varmış rahim ağzında ki açılmanın bir öncesiymişMerhaba canım gecmis olsun bol bol dinlen erken ayril dogum iznine ya da rapor al gecerli bir sebebin var neden risk var peki kistten dolayı mı
Yok canım artık kistin
lafı geçmiyor. Bebek çok aşağı inmiş kafası geliyor elime muayenede dedi bir de yumuşama varmış rahim ağzında ki açılmanın bir öncesiymişDinlenmezsen aktif doğum başlayabilir dedi önümüzdeki hafta raporla falan idare edeyim diyorum zaten 2.5 gün çalışmamız gerekiyor sonraki hafta ayrılırım muhtemelen. Melegim2502 canım bak sen de dikkat et bebişlerimizi yollamayalım küvezlere dinlen bol bol
Canim bayildim ya okadar tatli ki ismi de cok guzel saglikla gelsin :) ev falan mi temizliyosun sen neden yordun kendini okadar
Cogu gitti azi kaldi 37. Haftadan sonra nezaman isterse gelsin ama smdi sabret annesi .rapor izin falan mi alcaksin hic sikma canini hic bisey olmiycak insallahKızlar merhaba napıyo herkes iyi misiniz? Ben de şimdi doktordan çıktım erken doğum riski gördü çalışma dediMoralim bozuldu
Ah ah topigi actigim gunler geldi aklima her ay bu ay da kesin hamileyim dedigim gunler bu kadar bekleyecegimi hic dusunemezdim biz aslinda eylul gibi planliyodduk (sanki planlayinca hemen olcak gibi ) eylul de gecti gitti.Saol canım. sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.
Kızmı erkek mi :)
Ben bir ay önce bıraktım. 3 ekimde normal adet oldum zaman olarak normaldi ama kanama olarak çok fazla ve uzun sürdü sonrasında da bi süre kahverengi akıntı oldu. Bugün de sanki adet olucakmışım gibi karın ağrısı çekiyorum bel ağrısı ve sivilcelenme var, sanki yarın adet olcakmışım gibi geliyor.
Endişelenmeli miyim normal midir merak ettim...
sağol canım. incir kürünü de deneyeceğim. adetlerim düzenliydi aslında ama soğan küründen sonra biraz karıştı. günümde geçti halen adet olmadımgamzeli- gecmis olsn canm tekrardan birde incir kurunu dene istersen adetlern duzenlimi ?
pinkpisces ay cok sevindm seni gordugume :) @deeploneliness dedigi gibi zaman ne cabuk geciyo 33. Hafta masallah bebislerin ismi ne olcak merak ettm pinkpisces Melegim2502
Bizimkiler belli simdiden kizimiz olursa elvin nur erkek olursa yigit olcak insallah
Gecmis olsun canım her an gelebilir islerini başkası yapsın sen sadece bebise odaklan neden olmus boyle bir risk? Sağlıkla alacaksın bebisini ins. guzel dusun olur muKızlar merhaba. Canım çok sıkkın az da olsa açılma başlamış. Ciğer geliştirici verdi doktor ne olur ne olmaz diye. Izne ayrıldım mecburen yatıyorum şimdi
canım ablama da aynısını dediler rapor falan aldı oda erken doğumu bırak günü geçmeye başlamıştı ki sezeryana aldılar. korkma kendine dikkat et hiçbir şey olmaz inşYok canım artık kistin lafı geçmiyor. Bebek çok aşağı inmiş kafası geliyor elime muayenede dedi bir de yumuşama varmış rahim ağzında ki açılmanın bir öncesiymişDinlenmezsen aktif doğum başlayabilir dedi önümüzdeki hafta raporla falan idare edeyim diyorum zaten 2.5 gün çalışmamız gerekiyor sonraki hafta ayrılırım muhtemelen. Melegim2502 canım bak sen de dikkat et bebişlerimizi yollamayalım küvezlere dinlen bol bol
Gecmis olsun canm stres yapma lutfen isten gucten son aylarda artk bunlarn olmasi normal gibi calisan annelerde oluyo genelde ama dinlen evin bebisinin tadini cikar Allah in izniyle hicbisey olmiycakKızlar merhaba. Canım çok sıkkın az da olsa açılma başlamış. Ciğer geliştirici verdi doktor ne olur ne olmaz diye. Izne ayrıldım mecburen yatıyorum şimdi
Kızlar merhaba. Canım çok sıkkın az da olsa açılma başlamış. Ciğer geliştirici verdi doktor ne olur ne olmaz diye. Izne ayrıldım mecburen yatıyorum şimdi
Anneler hani bebislerin odasi cicileri ben olsam her aldigim seyin fotosunu ceker atardm olmadi boylehatta bebisim gelirse sizle fotosunu da paylascam insallah teyzeleri :) heyecanlandim simdi :)
Gecmis olsun canım her an gelebilir islerini başkası yapsın sen sadece bebise odaklan neden olmus boyle bir risk? Sağlıkla alacaksın bebisini ins. guzel dusun olur mu
canım ablama da aynısını dediler rapor falan aldı oda erken doğumu bırak günü geçmeye başlamıştı ki sezeryana aldılar. korkma kendine dikkat et hiçbir şey olmaz inş
Gecmis olsun canm stres yapma lutfen isten gucten son aylarda artk bunlarn olmasi normal gibi calisan annelerde oluyo genelde ama dinlen evin bebisinin tadini cikar Allah in izniyle hicbisey olmiycak
Canim cok gecmis olsun üzme kendini bebisini düsün dinlen hep allahin izniyle birsey olmaz insallah stres yapma kendine
Hadi hayırlısı guzel haberlerle ins.kızlar bugün 3 gün oldu günüm geçiyor çok heyecanlıyım yaaa. tahlil yapmaya da korkuyorum
Aman da aman pembelerini yerim nasl guzel bunlar :) o kokolu tas sanrm mevlid icin bayiliyorm boyle seylere bekliyorm devamini hem bize de fikir olur anne adaylari olaraktan :)Simdilik bunlar var :)
Ay bizim ilk bebisimiz eceleci cikti :) 2 haftacik daha sabretsin .dogum cantan falan hazirmi bide seker yuklemesii ve ikili test yaprirdinmi ben o testleri yaptirmayi dusunmuyorm gerekli bulmuyorm oyuzden merak ettmÇok sağolun kızlar. Şimdi daha iyiyiz ilk anda şokla cok moralimiz bozulduBiz önlemimizi alalımda Rabbim ne kısmet etmişse o olacak. Progestana da başlattı 2 hafta daha tutsak yeter 35 bittikten sonra durdurmayız dedi. Ben de diyorum bu kadar müdahale ve endişeden sonra 41 42 haftasını beklemeyelim bebişin Amaan o iyi olsun da gerisi boş :) Nedeni hakkında bişey söylemedi doktor. Bakalım ne olacak :)
Ay hadi insallah 2 gun falan daha mi beklesen acaba gunun gecermiydi hic boyle ah benm de gecse keske 1 gun bile gecmiyo benm hic masallahi var.2 gun falan gecerse kesn hamielym dicem artkkızlar bugün 3 gün oldu günüm geçiyor çok heyecanlıyım yaaa. tahlil yapmaya da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?