• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

selam kızlar uzun biir aradan sonra ben geldim. en son klomen kullanmıştım ve beklemedeydim ama olmadı eşimde de bir problem çıkmadı ve doktor bana soğan kürünü önerdi. bende kullandım. soğan kürüne adetin 3. günü başlamıştım bittikten 3 gün sonra adet oldum. adet tarihlerimde karıştı böylece. soğan kürü bittikten 2 hafta sonra yani iki hafta önce çok şiddetli bir sancıyla hastaneye geldim ve 3 gün yatırdılar her iki bağırsakta yoğun bir enfeksiyon çıktı 1 hafta çok yüksek dozda antibiyotik tedavisi aldım. ancak halen tam olarak düzelmiş değilim idrar yolu enfeksiyonum var ve karın bölgem çok hassas. bu kadar ilaç ve tedaviden sonra bu ayda bebeğin olacağını hiç zannetmiyorum :110:
Canm gecmis olsun enfeksiyonun sogan kuruyle ilgisi yok dimi ? Soganjn arkasindan kuru incir kuru yapmak lazmmis .o hic belli olmaz iste benm arkadasm inanilmaz iltihabi ve enfeksiyonu varken hamile kaldi

selam kızlar uzun biir aradan sonra ben geldim. en son klomen kullanmıştım ve beklemedeydim ama olmadı eşimde de bir problem çıkmadı ve doktor bana soğan kürünü önerdi. bende kullandım. soğan kürüne adetin 3. günü başlamıştım bittikten 3 gün sonra adet oldum. adet tarihlerimde karıştı böylece. soğan kürü bittikten 2 hafta sonra yani iki hafta önce çok şiddetli bir sancıyla hastaneye geldim ve 3 gün yatırdılar her iki bağırsakta yoğun bir enfeksiyon çıktı 1 hafta çok yüksek dozda antibiyotik tedavisi aldım. ancak halen tam olarak düzelmiş değilim idrar yolu enfeksiyonum var ve karın bölgem çok hassas. bu kadar ilaç ve tedaviden sonra bu ayda bebeğin olacağını hiç zannetmiyorum :110:
Selam Canım gecmis olsun hep böyle oluyor bir bahana bir hastalık çıkıyor demek ki bir vakti var bebislerin su an nasip olmuyor en yakın surede iyilesmeni ve acil şifalar diliyorum sana

Aynen canm suan problemin ne oldugunu bilmeden yumurta takibi yaptirmak mantikli degil cnku mesela esinde problem varsa o ilaclari bosuna kullanms oluyosun oyuzden once esin mutlaka gitsin onda problem yoksa rahim filmi ve yumurta takibi en son doktor bize oyle soyledi .
Doğru diyorsun canım ama senin tüpler temiz çıkar büyük ihtimal çünkü gebe kalabiliyorsun senin de güzel haberlerin gelecek soyle 1-2 yil sonra gecmisteki paylasimlarini birileri okuyacak ve simdi bebisi var diyecekler senin icin

Selam Canım gecmis olsun hep böyle oluyor bir bahana bir hastalık çıkıyor demek ki bir vakti var bebislerin su an nasip olmuyor en yakın surede iyilesmeni ve acil şifalar diliyorum sana

Doğru diyorsun canım ama senin tüpler temiz çıkar büyük ihtimal çünkü gebe kalabiliyorsun senin de güzel haberlerin gelecek soyle 1-2 yil sonra gecmisteki paylasimlarini birileri okuyacak ve simdi bebisi var diyecekler senin icin
Insallah canm bizde baskalarina umut oluruz burdan.rahim icerisinde herhangi bir problem oldugunda da bebek tutunamiyo dusuk oluyo yada tutmuyo rahim filmi onlari temizleyebiliyormus oyuzden bayaa kafaya taktim biraz pahali gibi bir an once cektirmek istiyorum esim de acele ediyosun diyo ama beni anliyosunuz iste duramiyorum :110:

sağolun kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. akdnz07 akdnz07 canım soğan kürünü yumurtalıklarda kist olmasın diye içmiştim ama ben onun bendeki enfeksiyonu harekete geçirdiğini düşünüyorum

Geldim canm :) ruyam gercek cikti inanamiyorum ya sonuclariniz hayet iyi morfoloji %5 dr gayet iyi dedi masallah Rabbime sukurler olsun bugun cok ama cok mutluym .bu ay da olmazsa bakalim onumuzdeki ay rahim filminr gidicem
Inşallah canım çok sevindim. İçini ferah tut sende de birşey çıkmaz gibi geliyor bana, bebiş doğru zamanı bekliyordur. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürur inşallah :)
Canım yaptırdım onu ama bıraktım artık cunku daha cok stres oluyorum 1 sene dolmadan gitmeyecegim bende bir sorun yok sanırım gittigim 3 dr da esin de baktirsin dedi. Bi kac ay daha boyle devam etcez olmazsa ocakta gidecegiz bu sefer beraber :KK66:
Canım hayırlısı olsun inşallah ciddi bir sıkıntı olmaz, ama sorun erkekte bile olsa şimdi birsürü tedavi türü var içini ferah tut inşallah ocağa kalmdan güzel haberlerini alırız :)
Canım çook geçmiş olsun :( soğan kürü iltihabı temizler diye biliyodum ama sende neden böyle bir etki yapmış acaba? Hastayken hamile kalmak hiç belli olmaz insanlar doğum kontrol hapı ile bile hamile kalıyorlar:) Rabbim acil şifalar versin

Inşallah canım çok sevindim. İçini ferah tut sende de birşey çıkmaz gibi geliyor bana, bebiş doğru zamanı bekliyordur. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürur inşallah :)

Canım hayırlısı olsun inşallah ciddi bir sıkıntı olmaz, ama sorun erkekte bile olsa şimdi birsürü tedavi türü var içini ferah tut inşallah ocağa kalmdan güzel haberlerini alırız :)

Canım çook geçmiş olsun :KK43: soğan kürü iltihabı temizler diye biliyodum ama sende neden böyle bir etki yapmış acaba? Hastayken hamile kalmak hiç belli olmaz insanlar doğum kontrol hapı ile bile hamile kalıyorlar:) Rabbim acil şifalar versin
Insallah canım yoksa baya bir uğraş içine girecegiz gelir o zamana kadar ins. Sen nasılsın nasıl gidiyor zaman ne cabuk geçiyor ya 33. haftadasın ;)

Insallah canım yoksa baya bir uğraş içine girecegiz gelir o zamana kadar ins. Sen nasılsın nasıl gidiyor zaman ne cabuk geçiyor ya 33. haftadasın :KK66:
Ben de anlamadım hiç birden geldik bu haftaya :anneadayı: Çok şükür şimdiye kadar görece rahat bir hamilelik geçirdim inşallah devamı da böyle olur :KK200:

Ben de anlamadım hiç birden geldik bu haftaya :anneadayı: Çok şükür şimdiye kadar görece rahat bir hamilelik geçirdim inşallah devamı da böyle olur :KK200:
Insalah canım Allah sağlıkli dogumlar versin insan bir de calisinca sabah aksam cabuk oluyor zaman akıyor hemen

Canım çook geçmiş olsun :KK43: soğan kürü iltihabı temizler diye biliyodum ama sende neden böyle bir etki yapmış acaba? Hastayken hamile kalmak hiç belli olmaz insanlar doğum kontrol hapı ile bile hamile kalıyorlar:) Rabbim acil şifalar versin
sağol canım teşekkür ederim. bence soğan kürü var olan iltihabı temizledi ondan böyle bir şey oldu diye düşünüyorum

gamzeli- gamzeli- gecmis olsn canm tekrardan birde incir kurunu dene istersen adetlern duzenlimi ?
pinkpisces pinkpisces ay cok sevindm seni gordugume :) @deeploneliness dedigi gibi zaman ne cabuk geciyo 33. Hafta masallah bebislerin ismi ne olcak merak ettm pinkpisces pinkpisces Melegim2502 Melegim2502
Bizimkiler belli simdiden kizimiz olursa elvin nur erkek olursa yigit olcak insallah :KK51:

Bizde evlendigimizden beri berrin diyoduk öylede olcak insallah :) ben bu aralar cok zorlaniyorum kizlar o yuzden fazla takip edemedim sizi :(

Buda kapi süsümüz ben yavas yavas basladim cok zorlanmadan dedim basliyim doktor kizdi bana kendimi cok yormusum yemek bile yapma dedi :(

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 27
Slm kızlar ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? Ne kadar sonra adetiniz düzene girdi?

Kızlar merhaba napıyo herkes iyi misiniz? Ben de şimdi doktordan çıktım erken doğum riski gördü çalışma dedi :( Moralim bozuldu :(

Slm kızlar ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldınız? Ne kadar sonra adetiniz düzene girdi?
Canım ben ikinci ayda hamile kaldım 7 ay kullanmıştım. Bir kere adet oldum haptan sonra yani, vakit olarak düzenliydi fakat miktar olarak değildi akıntı gibiydi sonraki ay da hamile kaldim zaten

Canım ben ikinci ayda hamile kaldım 7 ay kullanmıştım. Bir kere adet oldum haptan sonra yani, vakit olarak düzenliydi fakat miktar olarak değildi akıntı gibiydi sonraki ay da hamile kaldim zaten
Saol canım. sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.
Kızmı erkek mi :)

Ben bir ay önce bıraktım. 3 ekimde normal adet oldum zaman olarak normaldi ama kanama olarak çok fazla ve uzun sürdü sonrasında da bi süre kahverengi akıntı oldu. Bugün de sanki adet olucakmışım gibi karın ağrısı çekiyorum bel ağrısı ve sivilcelenme var, sanki yarın adet olcakmışım gibi geliyor.
Endişelenmeli miyim normal midir merak ettim...

Buda kapi süsümüz ben yavas yavas basladim cok zorlanmadan dedim basliyim doktor kizdi bana kendimi cok yormusum yemek bile yapma dedi :KK43:
Canim bayildim ya okadar tatli ki ismi de cok guzel saglikla gelsin :) ev falan mi temizliyosun sen neden yordun kendini okadar

Buda kapi süsümüz ben yavas yavas basladim cok zorlanmadan dedim basliyim doktor kizdi bana kendimi cok yormusum yemek bile yapma dedi :KK43:
Cok guzel olmus canım bunlar tatlı ugraslar ama cok yorma kendini olur mu dr da öyle dediyse vardır bir bildiği

Slm 1 seneye yaklaştı hala bir sey yok beklemedeyiz

Kızlar merhaba napıyo herkes iyi misiniz? Ben de şimdi doktordan çıktım erken doğum riski gördü çalışma dedi :KK43: Moralim bozuldu :KK43:
Merhaba canım gecmis olsun bol bol dinlen erken ayril dogum iznine ya da rapor al gecerli bir sebebin var neden risk var peki kistten dolayı mı

Back