hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Iyiyim canim baska topiclerde dolaniyorum sırayla Meryem Suresini okuyoruz sen nasılsın gittiniz mi dr ye
Yok kuzm haftaya cumartesine randevu aldik oyle cok stresliyim ki anlatamam dun de adet oldum oturdum agladim oyle ne guzel yapmissiniz bende okuyorum meryem suresini kendi listem bitince size katilabilirim tekrar he bide sana ozel mesaj olarak bikac dua aticam onlara bi bak

Ya kizlar bisey sorcam esi cok fazla sigara icen varmi ben esimin asiri sigara icmesine bagliyorum olmamasini

Cok iciYomus ya benim esim 1-2 tane anca sadece ona baglama ama sen birakmistin dimi ?
Ne guzel 1-2 sigaranin bir etkisi olmaz ki ben de iciyorum sikintidan gunde 3-4 falan ama esim cok iciyo hele misafirlige falan gittigimizde bakiyorum sohbet ederken birini yakiyo birini sonduruyo icime fenaliklar basiyo resmen

Ne guzel 1-2 sigaranin bir etkisi olmaz ki ben de iciyorum sikintidan gunde 3-4 falan ama esim cok iciyo hele misafirlige falan gittigimizde bakiyorum sohbet ederken birini yakiyo birini sonduruyo icime fenaliklar basiyo resmen

Konussan yavas yavas azaltsa kabul etmez mi kendi sagligi icinde önemli :/

Ozaman zor evet kotu düsünme canim nezamandi randevun
Cumartesi gunu sonuclardan haberdar ederim bu gece cok dualar ettm Allahm kabul etisn ruyamda tahlil sonuclari elimdeydi direk morfolojiye baktim %5 yaziyodu ona bile sevindim anlatamam nasl kafaya takiyosam direk ona baktim daha sonra doktor bize pek bir problem gorunmuyo bide ultrason yapalim dedigini hatirliyorm birde evimin balkonunda yavru aslan gordum anlaminda erkek evlat yaziyo pek tatli biseydi sevdim durdum oyle :) Allahim hayirli evlat versin inancli temiz cinseyeti artik takmiyorm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ya cok zormus kimseye de evlat acisi yasatmasin

Sen yine bol bol dua et canim rabbim dualarini kabul etsin insallah rüyalarinda gerceklesir:) amiiin insallah cumartesine az kaldii

Geldim canm :) ruyam gercek cikti inanamiyorum ya sonuclariniz hayet iyi morfoloji %5 dr gayet iyi dedi masallah Rabbime sukurler olsun bugun cok ama cok mutluym .bu ay da olmazsa bakalim onumuzdeki ay rahim filminr gidicem
Cok sevindim en yakın surede guzel haberlerini alırız inş..

Geldim canm :) ruyam gercek cikti inanamiyorum ya sonuclariniz hayet iyi morfoloji %5 dr gayet iyi dedi masallah Rabbime sukurler olsun bugun cok ama cok mutluym .bu ay da olmazsa bakalim onumuzdeki ay rahim filminr gidicem

Bak bosuna stres yapiyosunn canim :) cok sükür cok sevindim belkide cok taktigin icin melegin bekletiyo seni :)

Ya kizlar cok saolun rahim filmi icin hastane arastiriyorum ama insallah gerek kalmaz .benim duam kabul oldu esimde problem olmasindan korkuyodum cunku erkekler bu konuda hassas sanirm tedavi olmak istemiyolar gurur meselesi haline geliyo hem de erkek infertilitesinin tedavisi uzzun suruyo

@deeploneliness senin durumunu merak ettm canm nasl gidiyo yumurta takibi yaptiriyomusun
Canım yaptırdım onu ama bıraktım artık cunku daha cok stres oluyorum 1 sene dolmadan gitmeyecegim bende bir sorun yok sanırım gittigim 3 dr da esin de baktirsin dedi. Bi kac ay daha boyle devam etcez olmazsa ocakta gidecegiz bu sefer beraber

selam kızlar uzun biir aradan sonra ben geldim. en son klomen kullanmıştım ve beklemedeydim ama olmadı eşimde de bir problem çıkmadı ve doktor bana soğan kürünü önerdi. bende kullandım. soğan kürüne adetin 3. günü başlamıştım bittikten 3 gün sonra adet oldum. adet tarihlerimde karıştı böylece. soğan kürü bittikten 2 hafta sonra yani iki hafta önce çok şiddetli bir sancıyla hastaneye geldim ve 3 gün yatırdılar her iki bağırsakta yoğun bir enfeksiyon çıktı 1 hafta çok yüksek dozda antibiyotik tedavisi aldım. ancak halen tam olarak düzelmiş değilim idrar yolu enfeksiyonum var ve karın bölgem çok hassas. bu kadar ilaç ve tedaviden sonra bu ayda bebeğin olacağını hiç zannetmiyorum

Aynen canm suan problemin ne oldugunu bilmeden yumurta takibi yaptirmak mantikli degil cnku mesela esinde problem varsa o ilaclari bosuna kullanms oluyosun oyuzden once esin mutlaka gitsin onda problem yoksa rahim filmi ve yumurta takibi en son doktor bize oyle soyledi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…