Yok kuzm haftaya cumartesine randevu aldik oyle cok stresliyim ki anlatamam dun de adet oldum oturdum agladim oyleIyiyim canim baska topiclerde dolaniyorum sırayla Meryem Suresini okuyoruz sen nasılsın gittiniz mi dr ye
Ya kizlar bisey sorcam esi cok fazla sigara icen varmi ben esimin asiri sigara icmesine bagliyorum olmamasini
Gunde bir paket iciyoGünde kac tane iciyo canim esin
Gunde bir paket iciyo
Ne guzel 1-2 sigaranin bir etkisi olmaz ki ben de iciyorum sikintidan gunde 3-4 falan ama esim cok iciyo hele misafirlige falan gittigimizde bakiyorum sohbet ederken birini yakiyo birini sonduruyo icime fenaliklar basiyo resmenCok iciYomus ya benim esim 1-2 tane ancasadece ona baglama ama sen birakmistin dimi ?
Ne guzel 1-2 sigaranin bir etkisi olmaz ki ben de iciyorum sikintidan gunde 3-4 falan ama esim cok iciyo hele misafirlige falan gittigimizde bakiyorum sohbet ederken birini yakiyo birini sonduruyo icime fenaliklar basiyo resmen
Sanmiyorum canm asiri tiryaki ilkokuldan beri icen bir insan nasil birakabilir ama tahlillerde bir problem cikarsa ozaman basinin etini yerim yaniKonussan yavas yavas azaltsa kabul etmez mi kendi sagligi icinde önemli :/
Sanmiyorum canm asiri tiryaki ilkokuldan beri icen bir insan nasil birakabilir ama tahlillerde bir problem cikarsa ozaman basinin etini yerim yani
Cumartesi gunu sonuclardan haberdar ederim bu gece cok dualar ettm Allahm kabul etisn ruyamda tahlil sonuclari elimdeydi direk morfolojiye baktim %5 yaziyodu ona bile sevindim anlatamam nasl kafaya takiyosam direk ona baktim daha sonra doktor bize pek bir problem gorunmuyo bide ultrason yapalim dedigini hatirliyorm birde evimin balkonunda yavru aslan gordum anlaminda erkek evlat yaziyo pek tatli biseydi sevdim durdum oyle :) Allahim hayirli evlat versin inancli temiz cinseyeti artik takmiyorm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ya cok zormus kimseye de evlat acisi yasatmasinOzaman zor evet kotu düsünme canim nezamandi randevun
Cumartesi gunu sonuclardan haberdar ederim bu gece cok dualar ettm Allahm kabul etisn ruyamda tahlil sonuclari elimdeydi direk morfolojiye baktim %5 yaziyodu ona bile sevindim anlatamam nasl kafaya takiyosam direk ona baktim daha sonra doktor bize pek bir problem gorunmuyo bide ultrason yapalim dedigini hatirliyorm birde evimin balkonunda yavru aslan gordum anlaminda erkek evlat yaziyo pek tatli biseydi sevdim durdum oyle :) Allahim hayirli evlat versin inancli temiz cinseyeti artik takmiyorm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ya cok zormus kimseye de evlat acisi yasatmasin
Geldim canm :) ruyam gercek cikti inanamiyorum ya sonuclariniz hayet iyi morfoloji %5 dr gayet iyi dedi masallah Rabbime sukurler olsun bugun cok ama cok mutluym .bu ay da olmazsa bakalim onumuzdeki ay rahim filminr gidicemakdnz07 canim naptin
Cok sevindim en yakın surede guzel haberlerini alırız inş..Geldim canm :) ruyam gercek cikti inanamiyorum ya sonuclariniz hayet iyi morfoloji %5 dr gayet iyi dedi masallah Rabbime sukurler olsun bugun cok ama cok mutluym .bu ay da olmazsa bakalim onumuzdeki ay rahim filminr gidicem
Geldim canm :) ruyam gercek cikti inanamiyorum ya sonuclariniz hayet iyi morfoloji %5 dr gayet iyi dedi masallah Rabbime sukurler olsun bugun cok ama cok mutluym .bu ay da olmazsa bakalim onumuzdeki ay rahim filminr gidicem
Canım yaptırdım onu ama bıraktım artık cunku daha cok stres oluyorum 1 sene dolmadan gitmeyecegim bende bir sorun yok sanırım gittigim 3 dr da esin de baktirsin dedi. Bi kac ay daha boyle devam etcez olmazsa ocakta gidecegiz bu sefer beraber@deeploneliness senin durumunu merak ettm canm nasl gidiyo yumurta takibi yaptiriyomusun
Aynen canm suan problemin ne oldugunu bilmeden yumurta takibi yaptirmak mantikli degil cnku mesela esinde problem varsa o ilaclari bosuna kullanms oluyosun oyuzden once esin mutlaka gitsin onda problem yoksa rahim filmi ve yumurta takibi en son doktor bize oyle soyledi .Canım yaptırdım onu ama bıraktım artık cunku daha cok stres oluyorum 1 sene dolmadan gitmeyecegim bende bir sorun yok sanırım gittigim 3 dr da esin de baktirsin dedi. Bi kac ay daha boyle devam etcez olmazsa ocakta gidecegiz bu sefer beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?