- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
kızlar nasılsınız Melegim2502 belli oldumu cinsiyet
Iyiyz cok sükür sen nasilsin :) sayfada herkez kayip ben 11 gündür ankaradaydim evime geldim cok sükür :)) evet canim kiz olcak insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasılsınız Melegim2502 belli oldumu cinsiyet
çok sevindim canım Allah sagsalim kucagına kavusturun bende napayım doğal yollarla gebelik olmayacağını öğrendik tüp deniycez Allah kısmet ederse öyle işteIyiyz cok sükür sen nasilsin :) sayfada herkez kayip ben 11 gündür ankaradaydim evime geldim cok sükür :)) evet canim kiz olcak insallah :)
çok sevindim canım Allah sagsalim kucagına kavusturun bende napayım doğal yollarla gebelik olmayacağını öğrendik tüp deniycez Allah kısmet ederse öyle işte
bi ay oldu öğreneli tüp bbeğinde tarihi belli değil bakalım hayırlısıAmin sagol canim nekadar oldu senin
Canim ara ara bakiyodum yazdigini gorunce merak ettim neden tup bebek dedi doktor ??bi ay oldu öğreneli tüp bbeğinde tarihi belli değil bakalım hayırlısı
bi ay oldu öğreneli tüp bbeğinde tarihi belli değil bakalım hayırlısı
Canim ara ara bakiyodum yazdigini gorunce merak ettim neden tup bebek dedi doktor ??
ben de bi sıkıntı çıkmadı ama eşimin spermogram tahlili hareketsiz ve çok düşük çıktı 2 prof. a daha gösterdim birde burda uzman bi kadın doğumcuya gittim hepsi de kesinlikle tüp dedi öyle işte . akdnz07 sen nasılsın durumlar nelerNeden tüp bebek dedi doktorun canm 1 doktorla kalmasaydin yine baska doktora daha gitseydin
Anladm canm bence hemen tup denemeyin esin vitamin takviye vs kullansin keciboynuzu kuru ve caksir suyuna basla acilen arastie burdan nasil yapildigini falan hhem sperm sayisini hem kalitesini epey artiriyor burda kac kisiye tup dediler once Allahin izniyle sonra bunlar sayesinde hamile kaldilar.bende bisey yok artik 8 ay oldu aklima da getirmiyorum buralara pek ugramiyorum canm yaniyo cunku esim gitmedi doktora gitmeye de niyeti yok gibi o isteyene kadar ve doktora gidene kadar bende kendmi dzginlemeye calisiyorm ama sanrm benm de esimde bi problem var 8 ay oldu kocaman 8 ayyben de bi sıkıntı çıkmadı ama eşimin spermogram tahlili hareketsiz ve çok düşük çıktı 2 prof. a daha gösterdim birde burda uzman bi kadın doğumcuya gittim hepsi de kesinlikle tüp dedi öyle işte . akdnz07 sen nasılsın durumlar neler
aynen benimde eşim gitmedi epey zaman kaybettik en sonunda mecbur kaldıda gitti.keçi boynuzu kürü yapıyorum canım açıkçası ben tüp bebeğe sıcak bakıyorum ne bileyim bu bitkisel tedaviler uzun süreçte cevap veriyor gibi ama hayırlısı bakalım şimdilik sadece aklıma getirmiyorum inşallah eşinde en kısa zamanda giderAnladm canm bence hemen tup denemeyin esin vitamin takviye vs kullansin keciboynuzu kuru ve caksir suyuna basla acilen arastie burdan nasil yapildigini falan hhem sperm sayisini hem kalitesini epey artiriyor burda kac kisiye tup dediler once Allahin izniyle sonra bunlar sayesinde hamile kaldilar.bende bisey yok artik 8 ay oldu aklima da getirmiyorum buralara pek ugramiyorum canm yaniyo cunku esim gitmedi doktora gitmeye de niyeti yok gibi o isteyene kadar ve doktora gidene kadar bende kendmi dzginlemeye calisiyorm ama sanrm benm de esimde bi problem var 8 ay oldu kocaman 8 ayy
Iyiyim canım bence vakit kaybetmeden sorunu ogrenmeniz iyi olmus bende de bir haber yok su an ben de esimden supheleniyorum artık ama 1 sene dolmadan artık doktora gitmemeye karar verdik çünkü bebek dışında cok stresli zamanlar yaşadık ayrıydik tayin filan cok yipratti bizi şimdi hemen tedavi surecine girmek de istemiyorum ins. yakin bir zamanda güzel haberlerini alırız :)kızlar nasılsınız Melegim2502 belli oldumu cinsiyet
inşallah canım Allah sizede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.Iyiyim canım bence vakit kaybetmeden sorunu ogrenmeniz iyi olmus bende de bir haber yok su an ben de esimden supheleniyorum artık ama 1 sene dolmadan artık doktora gitmemeye karar verdik çünkü bebek dışında cok stresli zamanlar yaşadık ayrıydik tayin filan cok yipratti bizi şimdi hemen tedavi surecine girmek de istemiyorum ins. yakin bir zamanda güzel haberlerini alırız :)
kızzzzzz inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhGünaydın kızlar çok sevindim canım ins guzel sonuclarla donersiniz :) kızlar size bir haberim var gibi.. Reglime 6 gun varken idrar testi yaptim dun aksam ve negatif sonuc. Sonra sabah teste baktım cok ince kıl gibi bir cizgi var cok da umutlanmak istemiyorum ama icim icime sigmiyor
İnşallah canım ya ama saatler sonra çıktı ya yanlış sonuç olabilir yarın tekrarlayacağımkızzzzzz inşallah inşallahhhhhhhhhhhhh
tabi oda var ama orasını düşünmek istemiyorumİnşallah canım ya ama saatler sonra çıktı ya yanlış sonuç olabilir yarın tekrarlayacağım
Canım sevindim eşinin ikna olmasına. İnsallah sonuçlar temiz çıkar ikinizde de. Bizde bir sorun yok çok şükür artık geri sayımdayız az çok :) Ben de okuyorum ama yazamadım pek.@deeploneliness baronnes Melegim2502 pinkpisces kizlar ne alemdesiniz yazmiyorum diye kizmayin bana buraya girince kendimi hayallere boguyorum
Ufak bi gelisme var gibi esim kendisi spermiyogram yaptirmak isttedi umarim yine vazgecmez cok stresliyim kizlar bir an once sonuc kagidini okuyup herseyin normal oldugunu gormek istiyorm Allahin izniyle insallah
Canım ben de aynı şeyi yaşadım ama maalesef yanlış alarmdı İnşallah seninki doğrudur :)Günaydın kızlar çok sevindim canım ins guzel sonuclarla donersiniz :) kızlar size bir haberim var gibi.. Reglime 6 gun varken idrar testi yaptim dun aksam ve negatif sonuc. Sonra sabah teste baktım cok ince kıl gibi bir cizgi var cok da umutlanmak istemiyorum ama icim icime sigmiyor
Muhtemelen benimki de yanlış alarm o benim gördüğüm kuruma cizgisi buyuk ihtimalCanım ben de aynı şeyi yaşadım ama maalesef yanlış alarmdı İnşallah seninki doğrudur :)
@deeploneliness baronnes Melegim2502 pinkpisces kizlar ne alemdesiniz yazmiyorum diye kizmayin bana buraya girince kendimi hayallere boguyorum
Ufak bi gelisme var gibi esim kendisi spermiyogram yaptirmak isttedi umarim yine vazgecmez cok stresliyim kizlar bir an once sonuc kagidini okuyup herseyin normal oldugunu gormek istiyorm Allahin izniyle insallah