hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Sen tekrarla canim insallah hayirlisiii bol vol dua et :)

Ay kizlar sizi gordugume cok sevindim hepinizden Allah razi olsun Melegim2502 pinkpisces size hayirli ve kolay dogumlar diliyorum son aylarda hissettiklerinizi bizimle paylasin lutfen bi de bebekler dogduktan sonra mutlaka dogum hikayenizi bekliyorm cok merak ediyorm
@deeploneliness canm durumundan haberdar et lutfen

Sagol canim ne sormak isterseniiz sorunn benim tek derdim karnim cikmiyo ya -,- bugün 22 hftalik oldu 3 kilo aldim üzülüyorum git gide de zorlasiyo artik canim bence kimseden dogum hikayesi dinleme :) bana anlatmak istediklerinde susuuuun diyorumm cok korkuyorum artik o gün basimiza neler gelcek diye düsünmemek daha iyi :)

Ne guzel iste ic karnin genis demekki kilo almaman da super bence bunun icin telaslanma bebek alacagini aliyodur hem daha erken son 2 ayda cok fazla kilo aliniyormus.icime oyle doguyor ki sen de benm gibi doktordan igneden kandam vs korkuyosun ama dogumun iyi gecicek ins ve burda korktuguma hic degmemis diyceksin anlaticaksn sabirsizlikla bekliyorm

Sorma ben cok fenayim bazen esim eline toplu igne aliyo bana batircak diye aklim gidiyo o dereceyim :)))))) cok korkuYorum bukadar korkmama ragmen normal dogumuda cok istiyorum ama :) anlatirim insallah canim :)

Melegim2502 ultrasonda ilk gordugunde ne hissettin

Cok farkli birsey bu hayatimda yasadigim en güzel duygu :) helede buyudukce cok baska oluyo bide en güzell hareketlerii oluyo geceleri cok hareketli bazen oturup bekliyorumm rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin insallah ben bisuru alisveris yaptim ya kendimi kaYbetimm resmen :)))

Naptin bugün tekrarladinmi ? :) iyi canim zaman gectikce zorlasiyoda sansliyim yine cok sükür mide bulantim felan 2 hafta oldu sadece
Tekrarladim canim yanlis alarm bir sonraki aylara ins.:)

Kizlar haftaya cumartesi icin randevu aldik spermiyogram yaptiricaz sonuclarimiz guzel cikarsa dunyanin en mutlu insani ben olcam galiba Rabbim yardimcimiz ol suan biraz stresliym hepinizden Allah rizasi icin dua bekliyorum

Kizlar haftaya cumartesi icin randevu aldik spermiyogram yaptiricaz sonuclarimiz guzel cikarsa dunyanin en mutlu insani ben olcam galiba Rabbim yardimcimiz ol suan biraz stresliym hepinizden Allah rizasi icin dua bekliyorum
Spermiyogram için nerden randevu alınıyor canım

Hayirlisi insallah canim stres yapma allahin izniyle birsey cikmaz insallah üzülme bol bol dua edelim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…