- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Günaydın kızlar çok sevindim canım ins guzel sonuclarla donersiniz :) kızlar size bir haberim var gibi.. Reglime 6 gun varken idrar testi yaptim dun aksam ve negatif sonuc. Sonra sabah teste baktım cok ince kıl gibi bir cizgi var cok da umutlanmak istemiyorum ama icim icime sigmiyor
Ediyorum canım sen nasılsın nasıl gidiyor?Sen tekrarla canim insallah hayirlisiii bol vol dua et :)
Ay kizlar sizi gordugume cok sevindim hepinizden Allah razi olsunMelegim2502 pinkpisces size hayirli ve kolay dogumlar diliyorum son aylarda hissettiklerinizi bizimle paylasin lutfen bi de bebekler dogduktan sonra mutlaka dogum hikayenizi bekliyorm cok merak ediyorm
@deeploneliness canm durumundan haberdar et lutfen
Ediyorum canım sen nasılsın nasıl gidiyor?@pinkpisces Melegim2502 hayırlı sağlıklı kolay dogumlar diliyorum size
Ne guzel iste ic karnin genis demekki kilo almaman da super bence bunun icin telaslanma bebek alacagini aliyodur hem daha erken son 2 ayda cok fazla kilo aliniyormus.icime oyle doguyor ki sen de benm gibi doktordan igneden kandam vs korkuyosun ama dogumun iyi gecicek ins ve burda korktuguma hic degmemis diyceksin anlaticaksn sabirsizlikla bekliyormSagol canim ne sormak isterseniiz sorunn benim tek derdim karnim cikmiyo ya -,- bugün 22 hftalik oldu 3 kilo aldim üzülüyorum git gide de zorlasiyo artik canim bence kimseden dogum hikayesi dinleme :) bana anlatmak istediklerinde susuuuun diyorumm cok korkuyorum artik o gün basimiza neler gelcek diye düsünmemek daha iyi :)
Ne guzel iste ic karnin genis demekki kilo almaman da super bence bunun icin telaslanma bebek alacagini aliyodur hem daha erken son 2 ayda cok fazla kilo aliniyormus.icime oyle doguyor ki sen de benm gibi doktordan igneden kandam vs korkuyosun ama dogumun iyi gecicek ins ve burda korktuguma hic degmemis diyceksin anlaticaksn sabirsizlikla bekliyorm
Tekrarladim canim yanlis alarm bir sonraki aylara ins.:)Naptin bugün tekrarladinmi ? :) iyi canim zaman gectikce zorlasiyoda sansliyim yine cok sükür mide bulantim felan 2 hafta oldu sadece
Tekrarladim canim yanlis alarm bir sonraki aylara ins.:)
Spermiyogram için nerden randevu alınıyor canımKizlar haftaya cumartesi icin randevu aldik spermiyogram yaptiricaz sonuclarimiz guzel cikarsa dunyanin en mutlu insani ben olcam galiba Rabbim yardimcimiz ol suan biraz stresliym hepinizden Allah rizasi icin dua bekliyorum
Kizlar haftaya cumartesi icin randevu aldik spermiyogram yaptiricaz sonuclarimiz guzel cikarsa dunyanin en mutlu insani ben olcam galiba Rabbim yardimcimiz ol suan biraz stresliym hepinizden Allah rizasi icin dua bekliyorum
Urolojiden canm yalniz iyi bir hastaneye gidin tup bebek icin ayri bir bolumu olan sperm morfolijisine falan da baksinlarSpermiyogram için nerden randevu alınıyor canım
Insallah canm Allah razi olsnHayirlisi insallah canim stres yapma allahin izniyle birsey cikmaz insallah üzülme bol bol dua edelim insallah :)
Insallah canm Allah
razi olsn
Iyiyim canim baska topiclerde dolaniyorum sırayla Meryem Suresini okuyoruz sen nasılsın gittiniz mi dr ye@deeploneliness online gordum seni napiyosun bakiym nasil gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?