• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Ne olcaaak halimiz bebislerimiz olsunda onada raziyiz dimii :) benimki kuzenim yuzunden böyleoldu yoksa cok sesarerliydim ben 16 yasinda dogumaaa girdim ya dogum dedigim sanci cekerken düsün yani haha ondan sonra böyle herseyden korkuyorum bende igneye dayanamam rabbim onunde verir bir kolayligini insallah artik eskisi gibi degil canim
Ben de dedim direk doğuma mı girdin ne cesaret. Yok ben video falan izlemiyorum ya kötü hikayeler duydum yeterince etkilendim. En son geçen hafta kedime ebelik yaptım kuzumun halini görünce bile fena oldum yav :eek:

Ben sezeryani hic istemem biliyomusun normal dogum bana hep daha kolay geliyo niyeyse hep dua ederim allahim bana normal dogum yapmayi nasip et diye o an ceker kurtulursun bir iki saat sonra ayaklaniyolar sezaryanda haftalarca yatiyolar bide bel agrisi cok oluyo goruyorum o yuzden bence normal dogum en iyisi onun ki zor gecti diye sendede öyle olmak zorunda degil resmen etin kesiliyo yaa ay yok
Orası öyle canım. Hatta sezeryanin ileride bebekte sıkıntıya yol acabilecegine dair birkac arastirma okumustum en iyisi normal

Ben de dedim direk doğuma mı girdin ne cesaret. Yok ben video falan izlemiyorum ya kötü hikayeler duydum yeterince etkilendim. En son geçen hafta kedime ebelik yaptım kuzumun halini görünce bile fena oldum yav :eek:

Yok ya bakmayin insan cok etkileniyo bi sancida bile bu hale geldimm düsün :))

ben zaten normal doğum yapamıyorum kızlar kas hastasıyım :KK43: mecburen epudural yada spinal olurum genelden korkuyorum annem bende genel olmuş kardeşimde epudural uyanırken sende cok canım yandı cok kötüydü dedi ama uyanık olursam ben kesin paniklerim :KK17::KK17: yerinde mi kalsa ne :KK70::KK70:

Kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçıyorum hafiften yarın iş var malum. Sabah olumlu ya da olumsuz haber veririm size:KK54: Haydi iyi geceler

ben zaten normal doğum yapamıyorum kızlar kas hastasıyım :KK43: mecburen epudural yada spinal olurum genelden korkuyorum annem bende genel olmuş kardeşimde epudural uyanırken sende cok canım yandı cok kötüydü dedi ama uyanık olursam ben kesin paniklerim :KK17::KK17: yerinde mi kalsa ne :KK70::KK70:

Epural ne spinal ne bana bazi seyleri anlatmalisiniiiiz bilmiyorum haha :) okadarr kotu olsaaa ikinciyi kimse dusunmez diye avutuyorum kendimi canim sizde öyle düsününn :)

Epural ne spinal ne bana bazi seyleri anlatmalisiniiiiz bilmiyorum haha :) okadarr kotu olsaaa ikinciyi kimse dusunmez diye avutuyorum kendimi canim sizde öyle düsününn :)
canımmm hepsini yarın teker teker anlatıyım benim de kaçmam lazım duşa gircem sabah ders :110: öptüm kocaman :KK15:

Kızlaar günaydın. Bunu da sabah yaptım 2 dakikada hafif belirdi biri 5 biri 15 dakikada
20150331_081806.jpg
20150331_082932.jpg
çektim. Ne diyosunuz

Ay Allah korusun ya tersine yoralim cok saglikli bir bebegin olacak demekki insallah :) teste devam et ozaman biraz daha belirginlesirse kan vermeye:KK76:

Şu anda duygularima tercüman oldun :) Böyle olup negatif cikan var mi ki acaba
benim predictor erken gebelik testinde olmuştu ama predictor erken gebelik testiyle burada bu şekilde yaşayan çok olmuş. ama yaptığın zaten normal gebelik testi dolayısıyla %99 oranında doğru olduğuna eminim =) birazcık dişini sıkıp kan verebilirsen eminim güzel sonucu kan testinde de alırsın =)

Back
X