• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanturks'un yağlıboya ve akrilik resimleri

Hantürksüm ne olur vefasiz deme bana yeni fark ettim bu topigini :((
Daha öncede bazi resimlerini görmüstüm ve defalarca söylemek istiyorum asiri yeteneklisin :52::52:
hem cok iyi bir dost hemde cok usta bir sanatkar..
yaptigin sanat a imrenerek bakiyorum ne diyebilirimki, keske böyle bir yetenegim olsaydi :27::27:

hepside birbirinden güzel ellerine saglik ressamim :54::54:

canım emeğine sağlık hepsi çok benim sorum başka olacak cevaplarsan çok sevinirim.yağlı boyaya başlamadan önce astar olarak ne sürüyosun ve ne miktarda sürüyosun tuval üzerine.başlık açtım ama yinede yardımcı olursan çok sevinirim.
çok teşekkür ederim canım kusura bakma yeni baktığım için sorunu yeni cevaplayabiliyorum umarım görürsün, ben amerikan bezinin üzerine dört kat beyaz plastik boya sürüyorum astar olarak, her katı kurutarak ve farklı yöne doğru boyuyorum.
Hantürksüm ne olur vefasiz deme bana yeni fark ettim bu topigini :((
Daha öncede bazi resimlerini görmüstüm ve defalarca söylemek istiyorum asiri yeteneklisin :52::52:
hem cok iyi bir dost hemde cok usta bir sanatkar..
yaptigin sanata imrenerek bakiyorum ne diyebilirimki, keske böyle bir yetenegim olsaydi :27::27:

hepside birbirinden güzel ellerine saglik ressamim :54::54:

selayhusum ne demek niye kusura bakayım ben de buraya bakmıyordum yeni görüyorum daha yazını canım arkadaşım ne güzel sözler bunlar böyle utandım valla :29: ayrıca imrenmene gerek yok ki senin de çok güzel yeteneklerin var öncelikle çok iyi bir annesin :38:

Back