• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanturks'un yağlıboya ve akrilik resimleri

thetis çok teşekkürler a.s.
bayıldım hepsine emeğinize sağlık..bende güzel sanatlara hazırlanıyorum bu sene inşallah sizin gibi ressam olurum bende..hangi okulu bitirdiniz acaba?
çok sağol canım inşallah kazanırsın sen de
benim resim öğretmenliği ama okulun adını vermiyim burdan ama yardımcı olabileceğim bişey varsa özelden her zaman sorabilirsin

Son düzenleme:
Keşke benimde yeteneğim olsaydı :gitme: Çok isterdim böyle güzel resimler yapmakbilmiyorumkismile
Gerçekten çok beğendim ellerinize sağlıkolumunekankayizsmile

hepsi harikaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok yok burda yapılanlara baktıkça kursa gitmemin şart olduğunu anladım...bende yapıyorum kendi çapımda bişeyler ama yanından geçmez bunların...kursa gidip geliştirmem lazım....

ellerine emeğine sağlık canım:nazar:

Son düzenleme:
Hepsi muhteşem, hele son resimde sabrınıza hayran kaldım. O evlerin pencerelerini, kpencere kenarlarını falan ince ince boyamışsınız, hiçbir detayı atlamamışsınız, bravo

:)

baby dilay
bebekkafa
incitanesi
brsnz çok teşekkür ederim :71::16:

bebekkafa biraz yeteneğin varsa mutlaka kursa gidip geliştir canım
brsnz evet valla o resmi sipariş olarak yapmıştım ve beni çok zorladı bi daha yapmam heralde öyle bişey :1:

süper canım ya, özellikle sipariş için yaptıkların ve lastikle sallanan çocuk çok hoşuma gitti:13:

vay tebrik ederim canım.
emeğine fırçana sağlık.
hepsi muhteşem ötesi ve çok gerçekçiler.

:92::92::92:

ellerinize sağlık ..muhteşemlerr

venedikcopy.jpg

bu nasıl bir emek ve nasıl bir beceridir...eleştirimi dedinizz..estafurullah:nazar::nazar::nazar:

Harikasin hanturks`üm; eline yüregine saglik :13:
vay tebrik ederim canım.
emeğine fırçana sağlık.
hepsi muhteşem ötesi ve çok gerçekçiler.

:92::92::92:
Bayıldımmm,ellerine sağlık:46:
süper canım ya, özellikle sipariş için yaptıkların ve lastikle sallanan çocuk çok hoşuma gitti:13:
ellerinize sağlık ..muhteşemlerr
bu nasıl bir emek ve nasıl bir beceridir...eleştirimi dedinizz..estafurullah:nazar::nazar::nazar:
Daha yeni gördüm bu resimleriii...
Harikaa canım bayıldımmm süper bir yeteneğin var ... :nazar:
ne güzel sözler bunlar utandım resmen :17:
hepinize çoook teşekkür ederim :16::16::71::71:

Son düzenleme:
hanturk canım çok güzel bir konu olmuş
ben daha yeni gördüm. iyiki açmışsın.
hepsi çok güzel ya bayıldım bayıldım.
emeğine sağlık :nazar: inşallah hakettiğin yerlere gelirsin canım benim
bol bol ekle

Hepsi çok güzel gerçekteN elinize emeğinize sağlık...
En son resim gerçekten çok çok ayrıntılı sabır istiyor..bir yerde görmüştüm bu resimin aynısı ödüllümüydü neydi bi özelliği vardı ama hatırlayamadım şimdi..

Bu sonuncu resme ne kadar zamn ayırdınız sormam yanlış olmazsa çok merak ettim ..bir de resimlerinizde üç boyutlu hissi veren ışığı çok yada doğru kullanmanızmıdır acaba?çok sordum kusura bakmayın...:17:

Son düzenleme:
hanturk canım çok güzel bir konu olmuş
ben daha yeni gördüm. iyiki açmışsın.
hepsi çok güzel ya bayıldım bayıldım.
emeğine sağlık :nazar: inşallah hakettiğin yerlere gelirsin canım benim
bol bol ekle
gnydncım çok teşekkür ederim canım inşallah :16:

Hepsi çok güzel gerçekteN elinize emeğinize sağlık...
En son resim gerçekten çok çok ayrıntılı sabır istiyor..bir yerde görmüştüm bu resimin aynısı ödüllümüydü neydi bi özelliği vardı ama hatırlayamadım şimdi..

Bu sonuncu resme ne kadar zamn ayırdınız sormam yanlış olmazsa çok merak ettim ..bir de resimlerinizde üç boyutlu hissi veren ışığı çok yada doğru kullanmanızmıdır acaba?çok sordum kusura bakmayın...:17:
çok teşekkürler canım :71:
o resim fotoğraftan bi çalışma canım fotoğraftan şehir manzaraları yaptıran bi yer içindi 40 gün süresi olduğu için 40 günde yaptım ama her dakka uğraşmadım yavaş yavaş yani sıksam daha kısa sürede de biterdi.
estafurullah paylaşım için koydum zaten canım tabiki sorabilirsin
üç boyut ışık gölge ile verilien bişey tabiki en iyi de karakalemle öğrenilir canım

bayıldım hanturks um:118:
hepsi birbirinden güzeller:124:emeğine sağlık hayatım:119:
oyy tanrıçam beğenmene sevindim çok sağol canımıniçi:16:
cok guzel resımler.keske yetenegım olsada yapabılsem.
çok teşekkürler:71:
bazı tekniklerle isteyen herkes az çok resim yapabilir bence bi dene

ellerine sağlık çok güzel
teşekkür ederim :71:

Back