• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanturks'un yağlıboya ve akrilik resimleri

Çok şanslısınız,ne güzel bir yeteneğe sahipsiniz...

Halen devam ediyorsunuz değilmi.?? Yeni çalışmalarınızı bizimlede paylaşın lütfen....

Çok şanslısınız,ne güzel bir yeteneğe sahipsiniz...

Halen devam ediyorsunuz değilmi.?? Yeni çalışmalarınızı bizimlede paylaşın lütfen....
çok teşekkür ederim ne güzel sözler söylemişsiniz :71:
tabi devam ediyorum şu an yapıyorum bi tane bitince eklerim mutlaka

hepsi birbirinden güzell emeğinize sağlık:34:
çok teşekkür ederim :71:

inanmiyorum ne kadar guzel resimler bunlar boyle:31:

unlu bi ressamin eserleri deseler hiiic kuskusuz inanirdim valla:16:

tebrik ederim canim hepsi cok guzeller

hepside ççoooook güzel olmuş, özellikle son resmine mest oldum:71:
ben de amatör tablolar yapıyorum, öyle kendi çapımda.
resimlerinde kullandığın beyaz rengin markası ne? koyunlarda falan bazı yerler parlak durmuş. bu havayı nasıl veriyorsun, özel bir renk mi, yoksa uygulamadan mı kaynaklanıyor?
bir de tabloların temziliğini nasıl yapmalıyım, üzeri tozlanınca falan? kuru bezle siliyorum, acaba zarar verir mi?

hepside ççoooook güzel olmuş, özellikle son resmine mest oldum:71:
ben de amatör tablolar yapıyorum, öyle kendi çapımda.
resimlerinde kullandığın beyaz rengin markası ne? koyunlarda falan bazı yerler parlak durmuş. bu havayı nasıl veriyorsun, özel bir renk mi, yoksa uygulamadan mı kaynaklanıyor?
bir de tabloların temziliğini nasıl yapmalıyım, üzeri tozlanınca falan? kuru bezle siliyorum, acaba zarar verir mi?
çok teşekkür ederim canım :16:
marka olarak maries ve winton kullanıyorum ben titanium beyazı diye alırsan her markada aynıdır ama canım. parlama boyayı kalın kullanmaktan kaynaklanıyordur özel bi renk değil yani ama akrilik olanlarda vernik var.
bende hafif nemli bezle siliyorum canım bir zararı olmadı deterjan olmadıktan sonra

hanturks çokçok güzeller çok beğendim ellerine sağlık cnm:))):81:
çok teşekkürler canım :71:

baby dilay
bebekkafa
incitanesi
brsnz çok teşekkür ederim :71::16:

bebekkafa biraz yeteneğin varsa mutlaka kursa gidip geliştir canım
brsnz evet valla o resmi sipariş olarak yapmıştım ve beni çok zorladı bi daha yapmam heralde öyle bişey :1:

canım çook uzun zaman sonra görüyorum cevabını öncelikle kusura bakma...

1 aralıkta resim kursuna başlamış bulunmaktayım:) karakalemle başladık,şu an pastelle devam ediyoruz....bundan sonra suluboyaya geçecekmişiz.....şubat 15 gibi de yağlı boyaya...

karakalemde baya ilerlettim kendimi ki hiç sevmezdim....ama şu an pastel acayip zorluyor...sevmedim de açıkçası....

bir an önce yağlıboyaya geçesim var...:)

hanturks bana önerebileceğin şeyler var mı resim konusunda? her türlü bilgiye ihtiyacım var...resim yapmayı çok seviyorum ve gerçekten ilerletmek istiyorum.....

sevgiler....:71:

canım çook uzun zaman sonra görüyorum cevabını öncelikle kusura bakma...

1 aralıkta resim kursuna başlamış bulunmaktayım:) karakalemle başladık,şu an pastelle devam ediyoruz....bundan sonra suluboyaya geçecekmişiz.....şubat 15 gibi de yağlı boyaya...

karakalemde baya ilerlettim kendimi ki hiç sevmezdim....ama şu an pastel acayip zorluyor...sevmedim de açıkçası....

bir an önce yağlıboyaya geçesim var...:)

hanturks bana önerebileceğin şeyler var mı resim konusunda? her türlü bilgiye ihtiyacım var...resim yapmayı çok seviyorum ve gerçekten ilerletmek istiyorum.....

sevgiler....:71:
canım kursa başlaman çok güzel bu kadar seviyosan zaten aksi düşünülmemeli.
evet pastel boya biraz sıkıcıdır ama güzel yapınca çok d tatlı durur renkler ben suluboyayı da sevmem :1: bozduğun anda resim gitmiştir telafi imkanı yok yani yağlıboya gibi.
önerebileceğim şeyler ne aşamada olduğunu bilmediğim için çok genel şeyler söyleyebilirim canım
bence en önemli şey çevreyi çok iyi gözlemlemek bir süre sonra artık objelere resim gözüyle bakmaya başlıyosun yüzeyleri ışığı gölgesi dokusu...
bir skeç defterin olursa süper olur gördüğün şeyi anında resmetmen için bu çok geliştiriyor resmi
çizime başlarken önce genel formunu oturt mesela vazo çiziyosun yuvarlağın üstüne kareyi oturt sonra ayrıntılara gir, yada el çizerken büyük üçgenin üstüne dikdörtgenlerle parmakları oturt gibi bilmem anlatabildim mi şimdilik aklıma gelenler bunlar
bunlar dışında sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım ama

gerçekten müthiş çalışmalar olmuş tek kelime ile... fakat venedik benzeri olarak yapılan resim 150 saat içinde paintte çizilen resim olarak arama motorlarında aratıldığında karşımıza çıkan resim sizin tekniğiniz paint miydi acaba :))

gerçekten müthiş çalışmalar olmuş tek kelime ile... fakat venedik benzeri olarak yapılan resim 150 saat içinde paintte çizilen resim olarak arama motorlarında aratıldığında karşımıza çıkan resim sizin tekniğiniz paint miydi acaba :))
teşekkür ederim
çalışmayı şimdi gördüm evet fotoğraf aynı zaten bu ünlü bir yer ben de sipariş üzerine yapmıştım
ama dikkatli bakınca zaten renklerin ve sudaki ışıkların farklı olduğu görülebiliyor

en sonki resmi çook beğendim eline sağlık ama 2. resimde boyun kısmında sorun var çocuğun buarada gsf demi okudun yoksa sadece hobi olarakmı ilgileniosun resimle?

en sonki resmi çook beğendim eline sağlık ama 2. resimde boyun kısmında sorun var çocuğun buarada gsf demi okudun yoksa sadece hobi olarakmı ilgileniosun resimle?
çok teşekkür ederim
2. resmi fotoğraftan çizdim boyun kısmı bana da tuhaf geldi ama öyleydi yatış şeklinden heralde bilmiyorum
liseyi güzel sanatlar lisesinde üniv.yi resim öğretmenliğinde okudum

canım emeğine sağlık hepsi çok güzelama benim sorum başka olacak cevaplarsan çok sevinirim.yağlı boyaya başlamadan önce astar olarak ne sürüyosun ve ne miktarda sürüyosun tuval üzerine.başlık açtım ama yinede yardımcı olursan çok sevinirim.

Back