- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Çocuk kaç yaşında ? Lise çağındaysa kendisi teneffüs arasında arayıp şikayet etse bile dikkat ederler,aileyi karıştırmasına gerek yok.
Bunlar birde özel eğitim kurumu sanırım dimi?Bimere şikayet eden birinin bilgilerini ilçe milli eğitime gelen yazıdan dolayı oradaki adamlardan öğrenmişler ifşa olursam mesleğimden ederler Emin’im burada beni
Bunlar birde özel eğitim kurumu sanırım dimi?
Biz bi tarafımızı yırtalım özel okulda okusun diye, baştaki ticarethane sahipleri öğretmenleri atmakla tehdit edip sustursun.
Ne diyeceğimi bilemiyorum
Mecburiyetten verdim bir defa etrafımızda bir tane gönderilecek okul yok diyebilirim maalesefBen oğlumu asla ve asla özele göndermem turna gerçekten içindeyim işin bunu asla yapmam şahsen
Mecburiyetten verdim bir defa etrafımızda bir tane gönderilecek okul yok diyebilirim maalesef
Lise benim çocuklarım 16 yaş daha
Çocuk,şikayet hattını arasın diyecektim,önceki mesajınızda bimerde falan hep isim çıkıyor demişsiniz,çocuğun adını öğrenip daha beter sarabilirler çocuğa.Ne desem bilemedim,nasıl bir sistem bu,bunlar nasıl öğretmen ? Anneyi ikna etmekten başka çare yok gibi
Estagfurullah ne ozruÇok kızgınım hızlı yazdım özür dilerim . Evet şiddete uğrayan çocuk var üstelik hayatı sancılı bir çpcuk babasının terkettiği bir çocuk. Öğretmenleri ise sınıfa resmen saldırma planları yapıyorlar. İçim almıyor kaldıramıyorum üstelik asıl dertleri bu sınıfın öğretmeni benim ve idare beni başarılı buluyor ön planda olduğumu düşünüyorlar diye düşünebiliyor musunuz
Ogretmenim. Evet yeni nesil gumbur gumbur geliyor erkegiyle kiziyla.Bazen cok zor durumu idare etmek surecin yonunu degistirmek ama isde buda ogretmenlik becerisi fakat girtlaklamak nedir rica ile minnet ile sikayeti geri aldirmak nedir.Şiddet şiddeti doguruyor bugun anneden babadan ogretmenden siddet goren cocuk yarin kendinden daha gucsuzlere siddet uyguluyor.Bence okul idaresini asmis olay ilceyi ve ili haberdar etmelisiniz.Çocuga ergene tahammulu hosgorusu olmayan lutfen yapmasin bu isi.
Estagfurullah ne ozru
Maalesef dusunebiliyorum benimde midem almiyor is ortamlari artik kurtlar sofrasi gibi
Cocuk adina gercekten cok uzuldum ama egitimcilerin tepkisi beni daha da uzdu
Cocuklarimiz kimlere emanet boyle yarinlara olan inancim yok oluyor toplum olarak gittikce bozuluyoruz
Konuyu anlayamadığım için yardımcı olamayacağım,üzgünüm.
O kadar karışık ki.
Şiddet gören öğrenci ile ne diğer
öğretmenlerin egosu arasında,
ne de sizin durumunuzla bağlantı kurabildim.
Belki de benim anlayışım kıt,bilemiyorum.
Acele yazdım şeklindeki mazareti de anlamıyorum.
Arkanızdan kovalayan mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?