- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Sizce idealist bir öğretmen ne yapmalı?
Sizin öğretmenliğe bakış açınız neyse öyle davranın.
Bizler öğretmenliği sadece meslek olarak görmüyoruz, öğretici ve örnek teşkil etmesi gereken insanlar olarak görüyoruz.
Ya ben anlamadim ya siz karisik yazdiniz
Tek anladigim bir ogretmen tarafindan siddete ugramis cocuk var keske sikayet cekilmesydi
Çocuk girtlanmasindan başka bir şey anlamadım...
0grenci gırtlaklamak...
Gırtlaklamak...
İdare sizi haksız bulup çıkarabilir mi? Siz sadece ego savaşlarını göstereceksiniz. İşin içinde dışında olmayın, arada kalmak istemiyoruz bizler diyin olayı subliminal olarak vermiş olursunuz.Hocam ben bir anneyim aynı zamanda içim yandı ve haykırdım resmen ben olsam burayı yakardım bile dedim . Hoca haklı olabilir ama adabı var ama özel sektördeyim bu okulda ilk senem daha önce başka kurumlarda çalıştım. Ve korkuyorum kaybetmekten işimi idareden yani
Sevgili witch çocuğun boğazını sıkmış adeta gırtlaklamış ne iğrenç bir kelime değil mi ama yaptığı adeta bu idi çok kızgınım o hınçla yazdım kusuruma bakma nolur
İdare sizi haksız bulup çıkarabilir mi? Siz sadece ego savaşlarını göstereceksiniz. İşin içinde dışında olmayın, arada kalmak istemiyoruz bizler diyin olayı subliminal olarak vermiş olursunuz.
Bu forumdan şunu öğrendim ki öğretmenler de okulda kala kala iyice öğrencilere benziyorlar.Nasıl muhabbetler bunlar,kocaman insanlar,hayret ediyorum.Böyle gruplaşmalar,dedikodu yapmalar bir öğretmene hiç yakışmıyor.Siz işinizi yapın,yorum yapan olursa da kibarca karşılığını verin.Saygınızı bozmayın,istedikleri o çünkü.Öğrencilerinizi de koruyun mu diyeyim ne desem bilemedim.Öğrenci gırtlaklamak nedir ya,yazık günah çocuğa...
İnsan bile olamamış mahluklar gelecek nesile ışık tutmaya çalışıyor. Çok yazık yavrum benim yaÇok kızgınım hızlı yazdım özür dilerim . Evet şiddete uğrayan çocuk var üstelik hayatı sancılı bir çpcuk babasının terkettiği bir çocuk. Öğretmenleri ise sınıfa resmen saldırma planları yapıyorlar. İçim almıyor kaldıramıyorum üstelik asıl dertleri bu sınıfın öğretmeni benim ve idare beni başarılı buluyor ön planda olduğumu düşünüyorlar diye düşünebiliyor musunuz
Değil mi ama ? Yani siz bu durumda idare olsanız açıklığı ile böyle anlattığımda anlardınız değil mi ? Ben katlanmıyorum sözlerine İnanın üstlerine gidelim her türlü ağır şartları gösterelim diyor ağız birliği yapıyorlar sebebi ise annenin şikayet etmesi sinirlerim bozuldu iyice
Yok ben kelimede değilim zaten o hareketteyim..
Yazık ..
Şiddet duyunca kötü oluyorum ben ne hayvana ne insana olsun istiyorum.
Bence siz idealist duruşunuzu kaybetmeyin.
Evet diğerlerinin de gözünü acın..
Ortada bir şiddet var ve bu cezasız kalmamalı
Gerçekten şikayet etse süt dökmüş kedi olurlar, şikayeti geri çektiği için ipleri ellerine almak istiyorlar sanırım.Değil mi ama ? Yani siz bu durumda idare olsanız açıklığı ile böyle anlattığımda anlardınız değil mi ? Ben katlanmıyorum sözlerine İnanın üstlerine gidelim her türlü ağır şartları gösterelim diyor ağız birliği yapıyorlar sebebi ise annenin şikayet etmesi sinirlerim bozuldu iyice
Yasal her türlü hakkını kullansın o aile,siz de yardımcı olun.Eğitimde şikayetlere önem veriliyor,sınıftakiler falan da şahitse daha kolay olur.Yazık çocuğa ya...
Kurum kendi adına soruşturma yemesin uğraşmasın diye Veli’yi ikna edin diyor. Çıkarı için ama bu böyle devam edecek yukarıda konuşuyorlar belki bize gözdağı veriyorlar bilemem ama iş çığrından çıkmış bir vaziyette, derdin neyse muhattabı ile çöz be insan çocuklardan ne istiyorsun iğrenç kalpleri ellerine geçiyor resmen iğreniyorum hala
Gerçekten şikayet etse süt dökmüş kedi olurlar, şikayeti geri çektiği için ipleri ellerine almak istiyorlar sanırım.
Acaba isimsiz ihbarla cimere falan mı yazsanız varsa öyle birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?