Hanımlar size bir sorumuz olacak.

Cok korktuysa korunacaklardi. Doktor hamile kalmamalisin dediyse azicik hakim olsalarmis kendilerine beraber olmak yerine.

İşte ben ona yumurtlamanın gecikebileceğini anlatamıyorum malesef. Operasyonundan önce 28 günde bir regl oluyormuş ilk reglsini 40 gün sonra olmuş o sanıyor ki 2. Adetim düzene girecek ben 14. Günde yumurtlayacağım.
Evhamlanmasın boşuna ya...canına yazık
Bir sorun olsa zaten doktorlar söyler
Olmadi bu gunluk yumurtlama testleri var
Her gun yapılan ...kacinci gunde yumurtladıgın belli oluyormus ovulasyon testiydi sanirim...ilk adetinden sonra baslasin yapmaya gününü oģrenir rahatlar

Cok korktuysa korunacaklardi. Doktor hamile kalmamalisin dediyse azicik hakim olsalarmis kendilerine beraber olmak yerine.
Hanımefendi zaten prezervatifle korunmuşlar. Fakat bilginiz var mı bilmiyorum ama hiçbir korunma yöntemi %100 koruma sağlamaz. O da bu yüzden ella içmiş. Lütfen önyargılarımızı bir kenara bırakarak yorum yapalım. Hemen taşlamaya başlamadan bi okusanız keşke. Fazla okumanın kanıtlanmış bi zararı yok.

Evhamlanmasın boşuna ya...canına yazık
Bir sorun olsa zaten doktorlar söyler
Olmadi bu gunluk yumurtlama testleri var
Her gun yapılan ...kacinci gunde yumurtladıgın belli oluyormus ovulasyon testiydi sanirim...ilk adetinden sonra baslasin yapmaya gününü oģrenir rahatlar
Evet bende onları biliyorum ama işte hamilelik düşünen biri değil kendisi. Bugüne kadar hamile miyim diye stres oluyordu bugün doktora gittikten sonra yumurtlama günü olmadığını öğrenince acaba hiç yumurtlamayacak mıyım diye stres oldu. Doktor zaten yumurtalarını görmüş ama daha olgunlaşmamış içinden 1 tanesi seçilip olgunlaşacak demiş. Yani geç yumurtlayacak bu ayda. Ama işte gel de ona anlat.

Evet bende onları biliyorum ama işte hamilelik düşünen biri değil kendisi. Bugüne kadar hamile miyim diye stres oluyordu bugün doktora gittikten sonra yumurtlama günü olmadığını öğrenince acaba hiç yumurtlamayacak mıyım diye stres oldu. Doktor zaten yumurtalarını görmüş ama daha olgunlaşmamış içinden 1 tanesi seçilip olgunlaşacak demiş. Yani geç yumurtlayacak bu ayda. Ama işte gel de ona anlat.
Iste bende diyorum ki ovulasyon testiyle yumurtladigini gorecek endise etmeyi birakir o zaman :olamaz:

Back