- 15 Aralık 2017
- 1.026
- 571
- 38
- 26
- Konu Sahibi Lazkizii54
-
Canım hapı daha dün almış bugünde k.doğuma gitmiş o da yumurtlama olmamış demiş yani o da şimdi korkuyor bir daha yumurtlama olmayacak mı diye,çünkü operasyondan sonra tam olarak düzelememiş üstüne amcası vefat etmiş,düzeninin değişmesinden korkuyor yaniErtesi gün haplarının adet döngüsünü etkilediği bilindik birşey zaten.
Geciktirmiştir büyük ihtimalle.
Canım hapı daha dün almış bugünde k.doğuma gitmiş o da yumurtlama olmamış demiş yani o da şimdi korkuyor bir daha yumurtlama olmayacak mı diye,çünkü operasyondan sonra tam olarak düzelememiş üstüne amcası vefat etmiş,düzeninin değişmesinden korkuyor yani
O da zaten jinekoloğa yumurtlama var mı yok mu diye gitmiş hanımefendi. Jinekologta yok foliküllerin hepsi aynı hamile kalmaman için yumurtlamaman için hiçbir sebep yok demiş. O da şuan korkuyor acaba hiç mi yumurtlamayacağım ya da hormonlarım bozulacak diye. Sorumuz bu,ella yumurtlamayı erteler mi ertelemez mi diye soruyor.Hazır jinekolağa kadar gitmiş neden sormamış? Ben tarih öğretmeniyim jinekolog değilim bilemiyorum.
Yaa ahhahaha karışık anlattım farkındayım. :) soru ella yumurtlamayı erteler mi ertelemez mi? :)Soruyu anlamak çözmenin yarısıdır. Ben soruyu anlamadım
Yalnız orda korunmadı diye yazmadım bu 1.Gebe kalmaktan mı korkuyor yoksa bir daha yumurtlama olmayacak diye mi korkuyor?
Cinsel ilişkiye girme sorumluluğunu alıyorsa korunma sorumluluğunu da alsın ki, hap yüzünden şöyle oldu böyle oldu diye korkmasın. Çok zor bir şey değil korunmak.
Evham yaptı evham. Stres daha da çok geciktiriyorOlur olur yine yumurtlar
Ee tamam ona bu söylediğini söyle rahatlasın birazEvham yaptı evham. Stres daha da çok geciktiriyor
“Anlatabildin”Yalnız orda korunmadı diye yazmadım bu 1.
2.si korunmuşlar prezervatif ile ama sızmasından falan korkuyor. Doktor 1-2 hamile kalmamalısın demiş. Anlatabildim mi? Bir daha yumurtlama olmayacak mı diye korkuyor.
Haklısın canım. Ben bi hamilelik geçirdim erkeğin eli elime değicek hamile kalıcam diye tırsıyorum. Ama o yıllar önce bir kez kullanmış şimdi de doktor hamile kalma dediği için kullanmış. O ileride büyük sorunlara yol açması 1 ayda 2 veya daha doz kullanımından oluyormuş ve bu haplar ömür boyunca sadece 3 kez kullanılmalıymış. İnternetten okuduğum kadarıyla böyle.Bu haplar adet döngüsünü etkiliyor. Eleştirmek için demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın keşke adet düzeni oturana dek hap almasaymış. Kendi sağlığını etkiliyor zira. Birkaç ay düzelene dek hap kullanmasın. İleride zararını çeker. Bir de çok insan görüyorum bu hapları sürekli kullandığı için bebek yapmada sıkıntı yaşayan. Komşumuza çocuğun olacağını nerden biliyordun da hap içtin sürekli demişti doktoru. Senelerdir olmuyor. Sıkıntı yani..
Hmm peki.“Anlatabildin”
Yarım yamalak konu açıp soru sorulmadan düzgünce anlatamıyorsanız sorun sizde. Bu bir.
Her ilişkisinden sonra korkudan ertesi gün hapı alacaksa hormon dengesi kalmaz, ertesi gün hapı ek veya ana korunma yöntemi değildir. Bu da iki.
Bi insan hamile olduğuna inanırsa kimse onu aksine inandıramaz tam tersi de öyle canım ben bunu kendimde gördüm.Ee tamam ona bu söylediğini söyle rahatlasın biraz
Ama dr hamile değilsin yumurtlama olmamış demiş daha ne desin ki. Hem korkusu hamile kalmak değil dememişmiydin?Bi insan hamile olduğuna inanırsa kimse onu aksine inandıramaz tam tersi de öyle canım ben bunu kendimde gördüm.
Doktor hamile kalmanda sıkıntı yok deseydi kullanmayacakmiydi?Haklısın canım. Ben bi hamilelik geçirdim erkeğin eli elime değicek hamile kalıcam diye tırsıyorum. Ama o yıllar önce bir kez kullanmış şimdi de doktor hamile kalma dediği için kullanmış. O ileride büyük sorunlara yol açması 1 ayda 2 veya daha doz kullanımından oluyormuş ve bu haplar ömür boyunca sadece 3 kez kullanılmalıymış. İnternetten okuduğum kadarıyla böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?