- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi Yokuspokus
konuyla ilgili bilgim yok ama sizin kendinizi anlatım tarzınız çok hoşuma gidiyor.
seçtiğiniz kelimeleri okurken
heh ışte aynen bu derken buluyorum kendimi:))
belki sadece motivasyona ihtiyaciniz vardır.
bir çok insan öyledir.sizi takip edecek destek verecek biri olması gerekiyordur bir çok şey için.
yazdığınız bir çok şeyi bende yaşıyorum.
özellikle " sosyal görünen asosyal".
bu hafta çok uzun zaman sonra kalabalık ortama girdim.önce çok hoşuma gitti
bir süre sonra basima ağrılar girmeye başladı.
migren agrisiyla döndüm eve.
karar verirseniz gelişmeleri yazın mutlaka.
:)
bende cok umitliyim
insallah ise yarar
aslinda randevum gecrn cumartesiydi ama mila hastalaninca iptal ettim
simdi yine randevu alip biraz beklemem lazim
haber veririm mutlaka
Zihin sizin neticede hamurunu yoguracak sekillendirecek olan sizsiniz.orada kalmazsin hicbir zaman.Ben de sezaryenle yaptım doğumu korkmayın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Demek istediğinizi çok iyi anladım ve tamamen mantığıma yattı. "Ne kaybederim?" para en fazla...
Zaten kendimi huzurlu hissetmek adına döküp saçıyorum her yere, bir de bunu deneyiveririm, doğru.
Salt şu kafamı başkasına açma fikri... Bir şey varsa da orada kalırsam çıkamazsam, daha kötüleşirse şeysi... Kötü düşünmeyeyim neyse.
anlatirim tatlim , olumlu dusunmeye calisiyorum , sali istanbula gidiyoruz cocuk norologuna , insallah iyi haberler alacagizTamam Milana, bekliyor olacağım.
Geçmiş olsun kuzuya da. İyidir şimdi inşallah?
anlatirim tatlim , olumlu dusunmeye calisiyorum , sali istanbula gidiyoruz cocuk norologuna , insallah iyi haberler alacagiz
gerçek NLP uzmanı bulmak da zor bence. herkes kendini uzman tanıtıyo. bilmediğim konular :)tehlikeli birsey degil bildigim kadariyla
ama isi bilen biri olmasi lazim karsidaki insanin
Bence kesin fayda görürsünüz ama inanmak birinci şartOnu yaptıklarını iddia ediyorlar işte :/
Benim kafa karıştı baya ya.
"Faydası olduğuna inanıyorum" kısmı önemliymiş işte sizin dediğiniz gibi.
Ben neye inanırım çok bulanığım, kendimi yoran bir şüpheciliğim de var.
Arkadaşımla bir daha konuşup onun gittiği uzmanlarla bi tanışsam diyorum, olumlama ile fayda gördüyseniz ben de görürüm belki bundan :/
bende cok umitliyim
insallah ise yarar
aslinda randevum gecrn cumartesiydi ama mila hastalaninca iptal ettim
simdi yine randevu alip biraz beklemem lazim
haber veririm mutlaka
Bi inceliyim tatlim , saolasinMilana22 fırsat bulabildin mi kuantum makinesi için araştırıların vardı.
Ben nlp-hipnoz üzerine doktorumla filan görüştüm-sordum, aklımdaydı ilave etmeyi unutmuşum.
Bana hipnozu tavsiye etmedi, daha doğrusu benim yapımda birisi için hipnoz tehlikeli hale gelebilirmiş.
Daha farklı şeylere bakarken, şu videoları buldum:
"Aile dizimi" , "Kuantum drama" vb. şeyler...
Gayet mantıklı anlatmışlar, paylaşmak istedim.
Quantum makinasi diyorlar bende deneyemedim dahaNe makinesi? Ben burda therapi gibi bir fotmatla temizledim... TRde makinemi var?
Gideceğin yerin web sitesini paylasirmisin?
Quantum makinasi diyorlar bende deneyemedim daha
Web sitrsi yok maalesef
Yokuspokus konuyu ocak ayında açmışsın ama henüz bir şey yapmamışsın galiba dimi?
Ben de şu ara doğru yöntemi araştırmaya başladım tesadüfen konunu gördüm. Terapi şart ama yöntemden emin değilim.
Doktorun neden sana hipnoz tavsiye etmedi?
Ben kendimi bildim bileli atarlı bir tipim. En son söyleyeceğimi en başta söylerim.
Çocuklukta ve ergenlikte sessizdim sonradan oldu olanlar.
Ama bu son zamanlarda agresifliğe döndü. Resmen ota moka laf eder haldeyim. Çok fazla insanla arama çok fazla mesafe koydum. Kesinlikle kafamın içindeki negatif elektriğin sebebi olan birikmişliği atmaya ihtiyacım var.