Hanımlar mesleğiniz nedir:)

Öğrenciyim
Diş hekimi Asistanlığı okuyorum
Muhtemelen bu mesleği yaparim:)

Asıl şu an hayalimde ki işi yapıyorum.
Allah evladından ayırmasın o z
Mesleğe göre tanışma merasimi de ilk sizden duyuyorum konu sahibi.
Amaç ne mesleğe göre çevre mi edineceksiniz?
Ayrıca bu konunun yeri burası değil.
yeni üye oldum nerden bilebilirim ki:) ayrıca muhabbet olsun diye yaZdım isteyen katılır isteyen Katılmaz bu kadar ciddiye almayın isterseniz. Esnafım ben yeterince çevrem var ihtiyacım yok

Ben cok fonksiyonlu çalışıyorum. Ahci yim aynı zamanda bulaşıkta yıkıyorum. Ütü çamaşır ev temizliği hepsi bana ait. Doktorumda aynı zamanda öğretmenim. Yani bildigin iki çocuklu ev hanimiyim
Çok güzel anlatmışsınız bayıldım:)

Çok güzel anlatmışsınız bayıldım:)
Yazarken kolay yaşarken olay hayat bu
Bak bu saatte kızlarım yeni uyudu. Bulaşıkları makina ya kavuşturdum. Çamaşırlar ipte sallanıyor sayemde. Yarın a çorba hazır. Pufff yemek yok ama buluruz birseyler. Ben ise hayla burda yazıp,sac duzlestirimin ısınmasını bekliyorum

Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. Bir ay sonra Yönetici Hemşire unvanıyla yüksek lisansımı bitireceğim inşallah.

Yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim. Bir ay sonra Yönetici Hemşire unvanıyla yüksek lisansımı bitireceğim inşallah.
Nerde çalişiyorsunuz bana lazım olursun valla iyi bir kanka yenidoğan yogun bakımcıya ihtiyacım olurkızım 34 haftalık doğmustuda birazcık hasaanede kaldık:-(

iktisat okudum, senelerce muhasebecilik yaptım
en son noter personelı oldum katiplik yaptım

simdi ev kedisiyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…