Hanımlar mesleğiniz nedir:)

Alevbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
1.400
1.257
29
merhabalar.. Biraz birbirimizi tanıyalım:) meslekleriniz nedir? Ev Hanımı, Öğretmen,doktor,Kuaför..? Ben kendimden bahsedeyim güzellik uzmanıyım lazer agda makyaj cilt bakımı türü Şeyler yapıyorum.. Ya siz:)

Şu an sadece annelik işiyle uğraşıyorum.. Daha sonra evden çevirmenlik hizmeti düşünüyorum.

Çocuk gelişimi . Öğrtmnlk yaptım bekar iken sözleşmeli olark .şimdi ev hanımı oğlumun öğrymniym KPSS olmadı .kısaca .işiniz güzelmiş güzellik adına hemde .

Çocuk gelişimi . Öğrtmnlk yaptım bekar iken sözleşmeli olark .şimdi ev hanımı oğlumun öğrymniym KPSS olmadı .kısaca .işiniz güzelmiş güzellik adına hemde .
Evet işimi seviyorum:) fakat Öğretmenlere her zaman büyük saygım olmuştur kutsal meslek derler ya öyle düşünüyorum :)

Meraba bnde takı tasarım işleri ile uğraşıyrm :)

Ben cok fonksiyonlu çalışıyorum. Ahci yim aynı zamanda bulaşıkta yıkıyorum. Ütü çamaşır ev temizliği hepsi bana ait. Doktorumda aynı zamanda öğretmenim. Yani bildigin iki çocuklu ev hanimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…