- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
-
- Konu Sahibi bikahvebana
simdi ozellikle 3 aylarin icindeyiz, eger ruhun bu yonden daraliyorsa, gunluk belli okumalar yapabilirsin.. mesela Kur'ân-ı Kerim okuyabilirsin, bolca salavat cekebilirsin, manevi kitaplar okuyabilirsin.. hem sevap, hem dolu vakitSevdim bu mesajı. Biraz da bu yüzden dertleniyorum aslında. Yaptığım işlerin değerini sorgular oldum. Neyse ki itap okuyorum, o da olmasa ne yapardım?
Kendimle ilgilenebiliyorum ve bu beni mutlu ediyor. Arkadaşlarım da çok aslında ama hepsi hafta sonu ancak müsait olabiliyor. Çok istediğim bir müzik aleti vardı onun kursuna devam ediyorum ama ne bileyim bir boşluk hissi var hala. Mevsim de etkili olabilir belki..
Keşke boş zamanım olsa diye içimden geçirdim ama iyikide yokmuş.Bir söz vardır.Boş zaman yoktur boşa geçirilen zaman vardır diye.Merhabalar,
Hanımlar-özellikle ev hanımları- boş günler ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Bir gününüzü nasıl organize ediyorsunuz?
Şöyle ki;
Ben Ramazan sonrasına kadar boşum ve bir meşguliyet arıyorum. Zamanım olunca şunları yapacağım diye biriktirdiklerimi bir türlü yapamıyorum. Tembellik ediyorum galiba. Evde de pek duramayan bir insanım. Siz nasıl baş ediyorsunuz geçip giden günlerle? Nasıl organize oluyorsunuz?
siz bekar mıınız
Boş zaman yoktur boşa geçirilen zaman vardır ...
Çok yerinde ve anlamlı bir yorum oldu benim için, teşekkürler.
ozaman boş vakitlerinizde biraz kitap okuyun..belki boş olan beyninizi biraz olsun yararlı şeylerle doldurursunuz.
ozaman boş vakitlerinizde biraz kitap okuyun..belki boş olan beyninizi biraz olsun yararlı şeylerle doldurursunuz.
Gezmeye bayılıyorum. Şu sıralar Güzey Asya yemeklerini denemeye başladım. İstanbul'da yöresel yemekler yapan yerleri de listeliyorum bir yandan:)hiç boş günüm yok maalesef. bi kaç saat boş zamanım olsa afallıyorum. ben olsam bol bol gezerim ve değişik tatlar denerdim.
Ah o yoğun geçen günlerimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Ben yabancı dizilere sardım bu ara :)
Aile, akraba ve çocuk olmadan bir hayatınız olsaydı mesela... ve bekar.