Bende deepfreze taze fasulye, vişne, çilek, semizotu attım. Bugün 3 kg. taze barbunya aldım, çok severim onları atacağım. Azda olsa kırmızı biber közlemek istiyorum, deeprezde yer kalmadı olsa daha yapmak istediklerim var.
Veee bu hafta tarhana yapacağım (kızımla nasıl olacak bilmesemde)
Şişeye menemenlik yapan varsa nasıl yaptığınızı yazar mısınız. Herkes bereketli bir kış ve ramazan geçirir inş.
Hanimlar kişa ne hazirliklari yapiyorsunuz???yerimseniben
Turşu, recel, eriste, vs.. tarifleri, püf noktalari hadi hepberaber paylasalim:icecream:
arkadaşlar deepfreez de domates sadece domates saklamak için ne yapmam gerekiyo?
Hiç bir hazırlaık yapmıyorum yiyeceklerle ilgili..
Ne ihtiyacım varsa marketlerden karşılıyorum..
Yemekleri de günlük yapıyorum zaten...
domatesleri olduğu gibi bütün olarak koyabilirsin,poşetlere küçük küçük doryıp koyabilirsin,robottan geçirip poşetleyebilirsin ya da buz kalıplarında dondurduktan sonra poşetleyebilirsin.
buz kalıplarında dondurmak guzel fıkır nasıl kullanılacak bılgı verırımısın:)
buz kalıplarında dondurduktan sonra poşetlere koyarsın ,aynı şeyi tavuk suyu içinde uygulayabilirsin çorbalara koymak içn.dondur ve poşetlere koy.canım.
birşey daha soracagim hani tavuk suyunu donduruyoruz ya peki sagliklimi pişmiş olarak donduracagiz ya o bakimdan mesela kozde olanlar zararli degilmiş ama diger pişen yemekleri koymak zaraliymiş tavuk suyundada boyle bir zarar olabilirmi acaba
kızlar ya şu mısırı dolaba nasıl atıyorsunuz.
biber kuruttuk turşu yaptık daha salça yapacağız ya bişey sorcam meyveleri nasıl koyuyorsunuz? yöntemler neler anlatır mısınız?