medical parkta eray çalışkanHerkese merhaba. Mart ayından beri gebelik istiyorum ama olmadı. Kocaeli de İzmit Körfez derince civarı tavsiye edebileceğiniz kadın doğum Dr var mıdır? Özellikle gebe kalma konusunda tecrübeli bir hekime ihtiyacım var. Bir kaç denemem oldu ama Dr seçimim sanırım iyi olmadı pek ilgili takip eden Dr a denk gelemedim. Özel ya da devlet farketmez. Hastane hekim önerilerine açığım. İlginize tşkler
Eray bey medicalden ayrılmış şu an Kocaeli tıp merkezinde çalışıyor sanırım ben medicalde bertan akar’a gidiyorum gayet memnunum doktorumdanmedical parkta eray çalışkan
Merhaba canım o Dr un ismi yok medical demedical parkta eray çalışkan
Eğer gebe kalma konusunda tedavi takip vs uyguluyorsa Kocaeli tıp tan da randevusuna bakabilirim. Siz bertan akar a gebe kalamama konusunda mı gitmiştiniz?Eray bey medicalden ayrılmış şu an Kocaeli tıp merkezinde çalışıyor sanırım ben medicalde bertan akar’a gidiyorum gayet memnunum doktorumdan
Ben rutin kontrollerim için gidiyordum geçen seneden beri Pco olduğum ve eşimin sperm değerleri çok düşük olduğu için normal yolla olma ihtimali %2-3 dendi bize (sadece Bertan bey değil birçok ürolog dahil) ama birkaç ay soBeş kendiliğinden hamile kaldım Doktorumu da seviyorum kafamız uyuştu o yüzden onunla devam ettim herkes Eray beyin çok iyi olduğunu söyler ama ben kendisine muayene olmadım detaylı ultrason için gideceğim sanırım ona. Allah gönlünüze göre versin inşallahEğer gebe kalma konusunda tedavi takip vs uyguluyorsa Kocaeli tıp tan da randevusuna bakabilirim. Siz bertan akar a gebe kalamama konusunda mı gitmiştiniz?
Ayy ne güzel bir mucize olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.Ben rutin kontrollerim için gidiyordum geçen seneden beri Pco olduğum ve eşimin sperm değerleri çok düşük olduğu için normal yolla olma ihtimali %2-3 dendi bize (sadece Bertan bey değil birçok ürolog dahil) ama birkaç ay soBeş kendiliğinden hamile kaldım Doktorumu da seviyorum kafamız uyuştu o yüzden onunla devam ettim herkes Eray beyin çok iyi olduğunu söyler ama ben kendisine muayene olmadım detaylı ultrason için gideceğim sanırım ona. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bence Nuri biraz gevşek bi adam ben ilk başta ona gidiyordum ama o aşşşşırı rahatlığı beni rahatsız etti bıraktım bertan beye geçtim. Medicalde bir gün Bertan bey yokken Gökhan beye gitmiştim ondan da çok memnun kaldım Babacan ve çok ilgili biriydiSanırım bu corona süreci Dr ları da etkiledi. İlgili takip eden bir Dr a rast gelemedim. Biraz sanki öteliyorlar gibime geldi. Akademi de nuri beye gittim bebek istiyoruz olmuyor ilk gebeliğim de de ilaç ve takip sonucu olmuştu diye. Bir ay doğum kontrol hapı kullanıp öyle devam edin dedi. Bir daha ne zaman geleyim dedim yıl sonuna doğru diye cevap verdi...
Sağol canım yorumların çok yardımcı oldu. Aynı Dr da aynı şeyi bende hissettim. Gerçekten çok umursamaz bir tavrı vardı. Şimdilik iki öneri geldi Eray çalışkan ve bertan bey. Bakalım biraz daha araştırayım da olmadı ikisinden birine randevu alırım. Çok da açıkcası Dr Dr da gezmek istemiyorum şu pandemi sürecinde o sebeple nokta atış yapmam lazım. İlgili ve gebe kalma konusunda takip tedavi vs uygulayan doğru Dr u bulmam lazım. Nasip artık....Bence Nuri biraz gevşek bi adam ben ilk başta ona gidiyordum ama o aşşşşırı rahatlığı beni rahatsız etti bıraktım bertan beye geçtim. Medicalde bir gün Bertan bey yokken Gökhan beye gitmiştim ondan da çok memnun kaldım Babacan ve çok ilgili biriydi
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Bir de Medicali şu sebepten düşünebilirsin randevuları nasıl ayarlıyorlarsa ben gittiğimde hiç yoğunlukla karşılaşmadım kalabalığa girmeyince insanın da içi rahat oluyorSağol canım yorumların çok yardımcı oldu. Aynı Dr da aynı şeyi bende hissettim. Gerçekten çok umursamaz bir tavrı vardı. Şimdilik iki öneri geldi Eray çalışkan ve bertan bey. Bakalım biraz daha araştırayım da olmadı ikisinden birine randevu alırım. Çok da açıkcası Dr Dr da gezmek istemiyorum şu pandemi sürecinde o sebeple nokta atış yapmam lazım. İlgili ve gebe kalma konusunda takip tedavi vs uygulayan doğru Dr u bulmam lazım. Nasip artık....
Merhaba canım yakınmışız bende Derince deyim. Benzer durumu bende yaşadım biraz ağrım ve adet gecikmesi olmuştu dediğin gibi medical Park ta yıldız hanıma gitmiştim onda sıra az diye ama bende emin olamadım pek beklentimi karşılamadı gibi oldu. Bende bebek düşünüyorum ama dört aydır olmuyor ilk kızımda da klomen kullanarak ve yumurta takibi yapmıştı Dr ve öyle gebe kalabilmiştim. Sadece folica tablet verdi. Folik asit ve vitamin galiba o da. Bu ay da galiba kalamadım regl yaklaştı gibi hissediyorum. Benim de daha gebe kalma üzerine takip vs yapabilen bir Dr a gitmem lazımBende körfezde oturuyorum ve kadın doğum doktoru arıyorum, adetim aşırı düzensiz olunca medicalde yıldız hanıma gittim tek ona sıra bulabilmiştim. Bir kere gittim ama memnun muyum değil miyim emin olamadım, şu an prolaktin değerim yüksek çıktı diye ilaç kullanıyorum ama gebelikte düşünüyorum, daha aklıma aklıma yatan bir doktora ihtiyacım var sanırım benimde tavsiyelerinize benimde ihtiyacım var
Aynen medical Park da bende onu hissettim bi tek pztesi gittiğimde biraz kalabalık gelmişti onun dışında sakindi diğer gidişlerimde. Şu salgın döneminde kalabalık olmaması çok iyi gerçektenRica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Bir de Medicali şu sebepten düşünebilirsin randevuları nasıl ayarlıyorlarsa ben gittiğimde hiç yoğunlukla karşılaşmadım kalabalığa girmeyince insanın da içi rahat oluyor
Benimde prolaktinim değerim 56 cıktı normalde 20li bişey olması lazimmis en yüksek , bu yüzden 1 aylık bir ilaç kullanıyorum . Ilaçi içince çok baş ağrısı yaptı gözlerime vuruyordu ağrısı mesaj attım hani bu durumda ağrı kesici alabilir miyim Diye alabilirsin dedi sadece tabi ki benimle birebir ilgilenemez öyle bir beklentim yok ama ben ilaç saatimi değişince şikâyetlerim azaldı Keşke uyarabilseydi hiç durumda. Ve ilaç bittikten sonra gebelik düşünüyorum hayırlısı bakalim bende sizin gibi arıyorum inşallah gönlümüze göre doktor bulabilirizMerhaba canım yakınmışız bende Derince deyim. Benzer durumu bende yaşadım biraz ağrım ve adet gecikmesi olmuştu dediğin gibi medical Park ta yıldız hanıma gitmiştim onda sıra az diye ama bende emin olamadım pek beklentimi karşılamadı gibi oldu. Bende bebek düşünüyorum ama dört aydır olmuyor ilk kızımda da klomen kullanarak ve yumurta takibi yapmıştı Dr ve öyle gebe kalabilmiştim. Sadece folica tablet verdi. Folik asit ve vitamin galiba o da. Bu ay da galiba kalamadım regl yaklaştı gibi hissediyorum. Benim de daha gebe kalma üzerine takip vs yapabilen bir Dr a gitmem lazım
Benimde birebir ilgi beklentim yok tabii. Dr un işi gücü yok benimle mi ilgilensin anlatmak istediğim olay şuydu çocuk istiyorum Ama hamile kalamıyorum ilk hamileliğimde ilaç ve yumurta takibi ile kalabildim diye anlatmama rağmen folik asit tableti verdi ve gönderdi. Belki de corona salgını yüzünden bir an önce gönderelim mantığı vardır bilemiyorum ama ben oradan bir sonuç elde edemeyeceğimi anladım.Benimde prolaktinim değerim 56 cıktı normalde 20li bişey olması lazimmis en yüksek , bu yüzden 1 aylık bir ilaç kullanıyorum . Ilaçi içince çok baş ağrısı yaptı gözlerime vuruyordu ağrısı mesaj attım hani bu durumda ağrı kesici alabilir miyim Diye alabilirsin dedi sadece tabi ki benimle birebir ilgilenemez öyle bir beklentim yok ama ben ilaç saatimi değişince şikâyetlerim azaldı Keşke uyarabilseydi hiç durumda. Ve ilaç bittikten sonra gebelik düşünüyorum hayırlısı bakalim bende sizin gibi arıyorum inşallah gönlümüze göre doktor bulabiliriz
Bende aynı şekilde sıra bulunca gittim ama şu an ilaç kullanıyorum bitmek üzere tekrar kontrol amaclı ona gidicem şu an sanırım ama gebelik için baska doktor bulma niyetindeyim bakalim 2. Gidişimde nasıl olucak ilgisi onuda merak ediyorumBenimde birebir ilgi beklentim yok tabii. Dr un işi gücü yok benimle mi ilgilensin anlatmak istediğim olay şuydu çocuk istiyorum Ama hamile kalamıyorum ilk hamileliğimde ilaç ve yumurta takibi ile kalabildim diye anlatmama rağmen folik asit tableti verdi ve gönderdi. Belki de corona salgını yüzünden bir an önce gönderelim mantığı vardır bilemiyorum ama ben oradan bir sonuç elde edemeyeceğimi anladım.
Umarım daha aklına yatan bir dr a denk gelebilirsin. Benim regl ime iki gün kaldı sanırım bu ay da olmadı bende gebelik. Çünkü regl öncesi belirtilerim var bugün yarın olurum gibi. Bakalım corona korkusundan Dr Dr hastane hastane de gezmek istemiyorum ama desteksiz gebe kalma imkanım da pek yok gibi. Bakalım ne yapacağız Allah yardımcımız olsun inş hayırlı olan olurBende aynı şekilde sıra bulunca gittim ama şu an ilaç kullanıyorum bitmek üzere tekrar kontrol amaclı ona gidicem şu an sanırım ama gebelik için baska doktor bulma niyetindeyim bakalim 2. Gidişimde nasıl olucak ilgisi onuda merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?