• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanımlar İzmit te tavsiye edeleceğiniz Dr var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım daha aklına yatan bir dr a denk gelebilirsin. Benim regl ime iki gün kaldı sanırım bu ay da olmadı bende gebelik. Çünkü regl öncesi belirtilerim var bugün yarın olurum gibi. Bakalım corona korkusundan Dr Dr hastane hastane de gezmek istemiyorum ama desteksiz gebe kalma imkanım da pek yok gibi. Bakalım ne yapacağız Allah yardımcımız olsun inş hayırlı olan olur
Medicalde ümit hanımdan da çok memnun olan var baya ilgili birine benziyor instagramda denk gelmiştim ama ona da hemen sıra bulmak sıkıntı.. rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah hayirli evlat .. Birde su ara virüs olayları çok etkiliyo insani bende gebelik düşünüyorum ama bu olaylardan dolayı da cekinmiyo değilim, ertelemekle istemiyorum bi yandan belki yarın başka şeyler çıkar falan ne biliyim kafamda karışık 🙄

Medicalde ümit hanımdan da çok memnun olan var baya ilgili birine benziyor instagramda denk gelmiştim ama ona da hemen sıra bulmak sıkıntı.. rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah hayirli evlat .. Birde su ara virüs olayları çok etkiliyo insani bende gebelik düşünüyorum ama bu olaylardan dolayı da cekinmiyo değilim, ertelemekle istemiyorum bi yandan belki yarın başka şeyler çıkar falan ne biliyim kafamda karışık 🙄
Bende onu hissettim corona süreci sanırım Dr lar da çabuk çabuk yolluyor insanı. Bende aynını düşünüyorum acaba akışına mı bıraksam diye ama benim yaşım da var 36 oldum. Geçen zaman şansımı azaltıyor. O yüzden daha ne kadar erteleyeyim diyorum

Bende onu hissettim corona süreci sanırım Dr lar da çabuk çabuk yolluyor insanı. Bende aynını düşünüyorum acaba akışına mı bıraksam diye ama benim yaşım da var 36 oldum. Geçen zaman şansımı azaltıyor. O yüzden daha ne kadar erteleyeyim diyorum
Kesinlikle öyle Rabbim ol derse olur .. Ben yinede şu süreçte biraz daha ertelerim daha yeni evliyim 1 sene olmadı evleneli ama şu an bu virüs varsa yarın başka bişey çıkabilir nereye kadar ertelenebilir ki .. Bi kaç ay daha akışına bırakıp o sırada iyi bir doktor bulabilirsin inşallah 😊

Kesinlikle öyle Rabbim ol derse olur .. Ben yinede şu süreçte biraz daha ertelerim daha yeni evliyim 1 sene olmadı evleneli ama şu an bu virüs varsa yarın başka bişey çıkabilir nereye kadar ertelenebilir ki .. Bi kaç ay daha akışına bırakıp o sırada iyi bir doktor bulabilirsin inşallah 😊
Forum un birinde cihan hastanesinds bir Dr önermiş arkadaşın biri Zeynep özer cora idi galiba ismi bayan bir Dr. Bi bakayım onu da aldım listeye. Bakalım ne olucak süreç ne gösterir. Tabii herşey allahın izni ile oluyor Allah hayırlısını versin herşeyin hakkımızda o ayrı ama insan işte yine de şu günümüz koşullarının yapaylığında doğal hiç birsey kalmamışken Dr tedavisi takibi olmadan da gebe kalabilen insan o kadar azaldı ki bi destek gerekiyor diye düşünüyor.

Cihan da şimdi sanırım Ayfer özer cora benle çok ilgilenmişti

Forum un birinde cihan hastanesinds bir Dr önermiş arkadaşın biri Zeynep özer cora idi galiba ismi bayan bir Dr. Bi bakayım onu da aldım listeye. Bakalım ne olucak süreç ne gösterir. Tabii herşey allahın izni ile oluyor Allah hayırlısını versin herşeyin hakkımızda o ayrı ama insan işte yine de şu günümüz koşullarının yapaylığında doğal hiç birsey kalmamışken Dr tedavisi takibi olmadan da gebe kalabilen insan o kadar azaldı ki bi destek gerekiyor diye düşünüyor.
Kesinlikle öyle ilgili bir doktor çok önemli gebelik döneminde diye düşünüyorum

Arkadaşlar bir güncelleme yapmak istiyorum ben yıldız hanıma kontrole geldim bu sefer ilgisinden memnun kaldım gayet güzel açıklayıcı konuştu, tabi halen tam emin değilim ama bu sefer daha canayakın geldi bana bilemedim 🤭

Arkadaşlar bir güncelleme yapmak istiyorum ben yıldız hanıma kontrole geldim bu sefer ilgisinden memnun kaldım gayet güzel açıklayıcı konuştu, tabi halen tam emin değilim ama bu sefer daha canayakın geldi bana bilemedim 🤭
Peki ne için gitmiştin. Tıbbi yönden tedavi işinde nasıl bir durumla karşılaştın cnm biraz anlatsana.

Ben adet düzensizliğim için gittim prolaktin hormonu yuksek cikmisti ilgisi güzel geldi güzel karşıladı halimi hatrimi sordu ama söyle açık konuşmak gerekirse yinede başka bir araştırma içindeyim 😊

Ben haziran da da boş geçtim sıra temmuzda bakalım ne olacak Allah ne nasip edecek hayırlısı herşeyin şuan gittiğim bir Dr da yok. Çocuk sahibi olamıyorum diye gittiğim Dr da folik asit tableti verip yolladı. Hormonlar da bir sorun çıkmadığını söyledi vs vs. Ama marttan beri deniyorum hala yok. İlk gebelikte klomen vs kullandığımı falan da belirttim ama bana öyle Bi tedavi vs de önerilmedi. Öylece bekliyorum bakalım hayırlısı

Hanımlar nasıl gidiyor izmitte ki Dr arayışlarınız.medical parkta yasemin karar kıvrak diye bir dr var en son ona gittim. Bakalım sonuç ne olacak. Ne zor süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Back
X