Ne güzel darısı tüm istiyenlere bide banaDoktor pzt gelecekmiş yorumlar mısınız
Canıl hayırlı uğurlu olsun ben bundan daha silikken öğrenmiştim seninki daha netDoktor pzt gelecekmiş yorumlar mısınız
evet hayirli olsun
Canım kanı özel hastaneye mi verdinizRabbim isteyen herkese versin kalbim çıkacak saat 1 i nasıl bekleyeceğim ben
Evet özelde verdim 45 dakikada çıktı sonuçCanım kanı özel hastaneye mi verdiniz
Evet çok teşekkür ederim ama hala doktorla görüşemediğim için bi tuhafım.Canıl hayırlı uğurlu olsun ben bundan daha silikken öğrenmiştim seninki daha netöncelikle değerin kaç olduğunu düşünmene gerek yok önemli olan iki güne bir artması pazartesi günü yine aynı saatlerde kan ver iki katına çıkmış olması gerekiyor bunu bi iki kere tekrarla sonradan ultrasona girersin Sağlıkla kucağına al inşallah çok da heyecan stres yapma madem 5 yıldır bekliyormuşsun daha mantıklı ol ki bebek bundan etkilenmesin full moralli ol Bir de bu zamanlarda ağır iş yapma ayağını uzat hep
Doktor pzt gelecekmiş yorumlar mısınız
Canımm yazacaktım ama yazamadım telefon üstünden telefon gelince .eşim 1,5 sene önce varikosel ameliyatı oldu değerleri çok düşüktü şükür şuan yğkseldi ,ben doktora gittiğimde bana femera diye bir ilaç verdi 1 ay içtim , hamile kalamadım yanına gittiğimde baban ilacın etkisi 2.ay da sürer dedi aralığa kadar bekleyelim dedi kalamazsan aşılamaya geçeriz dedi şükürler olsun hamile kalmışım Rabbim sizlere de nasip etsin her gün sizlere de dua edeceğim isim isim yapılan dualar kabul olurmuş isterseniz yazın isimlerinizi yada bir arkadaşımız başlık açsın beni de etiketlesin ben pek bilmiyorum bu Kadınlar klübünü kullanmayı ,size diğer hamilelerle birlikte dua ederizhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
5 senedir bekliyorum demişsiniz bu ay özel yaptığınız bir şey var mıydı acaba bizim gibi uzun süredir bekleyenlere umut olsun
20 Ekim -17 Kasım .son adet tarihi nedir
Maşallah
Okurken sizin adiniza okadar mutlu oldum ki. 5 sene demissiniz. Heyecanla tek tek okudum hamileyim yazdiginiz şu msjla inanki bende ağladım. Darisi bnm gibi olmayanlara hasretle bekleyenlere insallh. Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallhKızlar sonucumu aldım şimdi değerim 79.6 .gebeyim herkese allah nasip etsin
Çok sevindiim gebesiniz zatenKızlar sonucumu aldım şimdi değerim 79.6 .gebeyim herkese allah nasip etsin
Doktor pzt gelecekmiş yorumlar mısınız
Bir süre görüşmenize gerekyok aslında zaten ultrasonda görünemeyecek kadar küçük bu yüzden bu sırada kan ve idrar tahlili verip ( genel rutin bakılacaklar demir tsh vs) beta hcgnin iki katına çıkışını gözlemleyinEvet çok teşekkür ederim ama hala doktorla görüşemediğim için bi tuhafım.
Amin canım çok sağol rabbim olmayanlara da nasip etsinMaşallahevet gelmiş meleğiniz hayırlı olsun kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
Evet öyle yapacağım çok teşekkürler4 haftalık gibi duruyor son adet tarihine ve değere göre.
Pazartesi günü sağlık ocağına gidin hem gebelik için rutin tahlilleri yaptırın hem de beta hcg ye tekrar baktırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?