Biz ayni binadayiz ama kocam annemi babami tabi ki hergun gormuyor,evimiz de yiyor iciyoruz.annemler zaten cagirsak bile gelmezler..ayni evde yasamiyoruz yani.kizim annemlerde olmak istedigi icin ozellikle hafta sonlari esimle basbasa vakit gecirebiliyoruz o yuzden ozel hayatimiza katkilari cok bizim...Ben mesela kayınvalidemi,kayınpederimi,görümcemi çok çok severim.
Ama yine de her gün,her halimle karşılaşmak istemem.
O gün işten yorgun gelirim,gergin olurum,sinirli olurum vs. yanlış anlaşılsa da söylemek isterim ki olumsuz duygular içerisindeyken kendi annemi de görmek istemem ben. Çünkü belli etmemek için çaba gösteririm,bir,iki başarırım ama her gün maskeyle gezemiyor insan. Telefonda iyiyim,şükür,süperiz demek kolay ama yüzyüze zor yani.
Kendi annem de olsa kocamın annesi de olsa her halimi niye görsünler?
Artı benim kocam da neden her gün benim annemi görmek zorunda olsun ki?
Sevgi,saygı her daim! Ancak önce özel hayat bence.
Evlendiginizden beri mi aynı binadasınız ? Ve tartışmalarda vs ailenizin duyması gibi bir durum söz konusu oluyor mu yani beni en tedirgin eden konu da bu aslında tartışmalarımızda ailemin bunu duyması annemde ben üst kata gelcem dediğimde kızım tartışırsınız bizim duymanızı bilememizi istemezsin sonra acaba duydular mı ettiler mi diye canin sıkılır falan demisti ses yalıtımı düşünüyorum bu ses gitmesine engel olur mu acabaBiz ayni binadayiz ama kocam annemi babami tabi ki hergun gormuyor,evimiz de yiyor iciyoruz.annemler zaten cagirsak bile gelmezler..ayni evde yasamiyoruz yani.kizim annemlerde olmak istedigi icin ozellikle hafta sonlari esimle basbasa vakit gecirebiliyoruz o yuzden ozel hayatimiza katkilari cok bizim...
Hahahah anne yüreği iste benimde en büyük tedirginliğim bu ses yalıtımı buna ne kadar engel olur onu da bilemiyorum gerçi aramızda bir daire daha olacak yani ama isteBen yaşayamazdım en ufak kavga sesimiz gitse annem aman bunlar geçinemiyor diye kafasına takar da takar ne desem ikna edemem
Ailenizle sorun yaşamaya bilirsiniz ,sonuçta anne baba abi yenge vs açık açık konuşabilirsiniz. Bu duruma eşin ailesi ne diyecek bence onu düşünün. Ana ağzına giden bir koca herşeye karışan bir kv niz varsa annenizin dizinin dibindede olsanız size dünyayı cehenneme çevirir. Bitmeyen dedi kodu ve beklentiler .Hanımlar evlenip kendi ailesiyle aynı apartmanda yaşayanlar varsa yaşadıklarını sıkıntıları artı yönleri vs paylaşabilir misiniz ?
Anneniz haklı aslında, her kavganızı anlayacak aileniz, ses yalıtımı olsa bile yüz ifadenizden, tavrınızdan belli edeceksiniz eşinizle kavga ettiğinizi, hele anneler hemen anlar ortada bir sorun olduğunu, aileniz evliliğinize karışmasa bile kavgalarınızdan olumsuz etkilenirler, iyice düşünün aynı apartmanda yaşama işini.Evlendiginizden beri mi aynı binadasınız ? Ve tartışmalarda vs ailenizin duyması gibi bir durum söz konusu oluyor mu yani beni en tedirgin eden konu da bu aslında tartışmalarımızda ailemin bunu duyması annemde ben üst kata gelcem dediğimde kızım tartışırsınız bizim duymanızı bilememizi istemezsin sonra acaba duydular mı ettiler mi diye canin sıkılır falan demisti ses yalıtımı düşünüyorum bu ses gitmesine engel olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?