Bende düşünmüyorum çok anlayışlı ve özgürlükçüler babam şimdi bile bana karışmaz etmez annem desen o da özel hayata saygılı bir kadin evde olursam gün içinde bana gelir ama eşim geldikten sonra ben cagirmadigim sürece bize gelmez bileBenim öyle değil ama yasasam en ufak bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.
Yani ailem özel hayata saygılı ve anlayışlı özgürlükçü insanlar sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum ama yine de içimde bir korku bir tereddüt var çünkü uzak ol falan diyenlerde oluyor benim de kafam karışıyor çok istiyorum aynı apartman ama acaba yanlış mı diye de düşünüyorum çok kararsizimAilen nasil insanlar? Yani herseye karisacak türdense olmaz derim.uzak olun tatli olun derim.zira ben öyle yaptim.kendi annemle asla ayni binada yasayamam.iyidir hostur ama herseye karisir.bende hic hoslanmam oyle seylerden kocama bile hesap vermiyoken anneme vermek istemem.evimede karisir gittigim yerede hatta heryere bende geliyim der.ben o yuzden annemdende kaynanamdanda uzak yerden tuttum evimi.gayet mutluyum.
Bende çok istiyorum şuan evli değilim bir iki seneye evleneceğim Allahım hayirlisiysa nasip etsin insallahKeşke ben oyle yaşasam,cok ozendim
Bende çok istiyorum şuan evli değilim bir iki seneye evleneceğim Allahım hayirlisiysa nasip etsin insallah
Bende düşünmüyorum çok anlayışlı ve özgürlükçüler babam şimdi bile bana karışmaz etmez annem desen o da özel hayata saygılı bir kadin evde olursam gün içinde bana gelir ama eşim geldikten sonra ben cagirmadigim sürece bize gelmez bile
Olumsuz yönleri bile güzel sanslisiniz:)7 buçuk yıldır ayni apartmandayiz.
Iyi yönleri;
Hastayken her daim yanında olur seni bir esten daha iyi iyilestirir çünkü o annedir,isten yorgun gelirsen o gün yemegin yoksa sana hazir eder,evine misafir gelecekse sen o gun dağıtıp çıktıysan rica edersin 2dk da toparlar,çocuğun olunca iş hayatına devam edeceksen bebeğini uyandırmana gerek kalmadan annen gelir uykusuna sizde devam eder,her daim ondan destek isteyebilirsin yakınında olduğu için size gelmesi veya senin çocuklarını ona bırakman sorun olmaz hatta abartmadigin sürece torunlarını her gün görüyor olmak onların en büyük mutluluğu olur( Yaramazlarsa arada bunalıyorlar da) Gece uykunu alamadıysan annene bırakıp bekarken olduğu gibi öğlene kadar uyuma imkanın var. Çalışmıyorsan evdeysen gün içinde görüşmek sana çok iyi gelir,hayatımda içtiğim en güzel kahveler annemle olanlardır mesela.Aklima gelmeyen daha bir çok iyi tarafı var.
Kotu yönleri, her sıkıştığımda yanımda olan o güzel insan aslında benim işlerimi kolaylastirdigindan yokluğunda tokezliyorum. Misal o olmasa ağır misafirlerime yetemiyorum veya annem hastaysa ve benim de çocuklarımla yapamayacağım bir isim varsa ertelemek zorunda kalıyorum. Tek olsam daha güçlü olurdum.
Çocuklarını büyütürken şımartiyorlar bu da bir gerçek. Sizin kurallarınıza uymayıp çocuklarda tutarsızlık yaşatabiliyorlar,anneannenin evinde gelsin tvler telefonlar,gitsin çikolatalar.Hele yeni doğum yapmışken çok çatışıyorsunuz.
Annenizin evine gelen giden daha çok oluyorsa sen de ister istemez katılıyorsun çünkü uzaktan gelen akrabalarla sen de vakit geçirmezsen arkandan konuşuluyor,hizmet etmen gerekiyor veya sevmediğin biriyse ve senin o gun planin varsa bir bahane soylemen gerekiyor. Eşimin akrabasının düğününe gideceğiz taziyeye gideceğiz hasta ziyaretine gideceğiz gibi.
Eşinle rahat rahat kavga edemiyorsun duyarlar diye. Şimdilik aklima gelenler bunlar,insallah açıklayıcı olmustur. Bizim durum da şöyle,annem babam esimi çok sever sayarlar.Esim de aynı sekilde.Annem eşim evdeyken gelmez nadirdir veya biz çagirirsak gelir. Arada saygısız bir durum olsaydı veya bizimkiler çok karışan insanlar olsaydı yurumezdi
Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim yani iyi yanlarını okurken hep hayal ettigim şeyleri gördüm hatta kötü yanları bile hep tahmin ettigim evet böyle böyle sorunlar olabilir dediğim şeyler ama çokta büyük sorunlar değil bence bunlar tek sıkıntı rahatca kavga edememek tartisamamk olabilir tekrae cok tesekkur ederim okurken bile çok mutlu oldum sanki aklından geçen herşeyi yazıya dökmüşsünüz7 buçuk yıldır ayni apartmandayiz.
Iyi yönleri;
Hastayken her daim yanında olur seni bir esten daha iyi iyilestirir çünkü o annedir,isten yorgun gelirsen o gün yemegin yoksa sana hazir eder,evine misafir gelecekse sen o gun dağıtıp çıktıysan rica edersin 2dk da toparlar,çocuğun olunca iş hayatına devam edeceksen bebeğini uyandırmana gerek kalmadan annen gelir uykusuna sizde devam eder,her daim ondan destek isteyebilirsin yakınında olduğu için size gelmesi veya senin çocuklarını ona bırakman sorun olmaz hatta abartmadigin sürece torunlarını her gün görüyor olmak onların en büyük mutluluğu olur( Yaramazlarsa arada bunalıyorlar da) Gece uykunu alamadıysan annene bırakıp bekarken olduğu gibi öğlene kadar uyuma imkanın var. Çalışmıyorsan evdeysen gün içinde görüşmek sana çok iyi gelir,hayatımda içtiğim en güzel kahveler annemle olanlardır mesela.Aklima gelmeyen daha bir çok iyi tarafı var.
Kotu yönleri, her sıkıştığımda yanımda olan o güzel insan aslında benim işlerimi kolaylastirdigindan yokluğunda tokezliyorum. Misal o olmasa ağır misafirlerime yetemiyorum veya annem hastaysa ve benim de çocuklarımla yapamayacağım bir isim varsa ertelemek zorunda kalıyorum. Tek olsam daha güçlü olurdum.
Çocuklarını büyütürken şımartiyorlar bu da bir gerçek. Sizin kurallarınıza uymayıp çocuklarda tutarsızlık yaşatabiliyorlar,anneannenin evinde gelsin tvler telefonlar,gitsin çikolatalar.Hele yeni doğum yapmışken çok çatışıyorsunuz.
Annenizin evine gelen giden daha çok oluyorsa sen de ister istemez katılıyorsun çünkü uzaktan gelen akrabalarla sen de vakit geçirmezsen arkandan konuşuluyor,hizmet etmen gerekiyor veya sevmediğin biriyse ve senin o gun planin varsa bir bahane soylemen gerekiyor. Eşimin akrabasının düğününe gideceğiz taziyeye gideceğiz hasta ziyaretine gideceğiz gibi.
Eşinle rahat rahat kavga edemiyorsun duyarlar diye. Şimdilik aklima gelenler bunlar,insallah açıklayıcı olmustur. Bizim durum da şöyle,annem babam esimi çok sever sayarlar.Esim de aynı sekilde.Annem eşim evdeyken gelmez nadirdir veya biz çagirirsak gelir. Arada saygısız bir durum olsaydı veya bizimkiler çok karışan insanlar olsaydı yurumezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?