Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

asi aldıkların çok güzel canım güle güle kullan çop kutusu özellikle çok pratik bende onun lavabo içi olanınıgörmüştüm çilek şeklinde bakalım aklım onda bulursam bende onu alıcam

reflex senin çay setinde çok güzel çokda pratik güle güle kullan

bizde geçen gün espresso tutkunu kocam için bunu aldık.cafelerde dünya para verip içiyo bari alalımda masraftan kurtulalım dedik..

kızlar selam bende ev yaptırıyorum ve ufak tefek şeyler alıyorum
bu bardakları 2 hafta önce aldım

[

bu peçeteliği ikeadan aldım tutacağın oradaki kartonu görmezlikten gelin çünkü bunlar kutularında bekliyorlar hala evime geçince kullanacağım çekmek için çıkarttım :roflol:

Son düzenleme:
çok güzeller canım güle güle kullan kupalarından migrosda görmüştüm peçeteliğinde çok orjinal görünüyo çok beğendim

bunu da arkadaşım doğumgününde almış o da bir ay önceydi

kızlar bunun dışında bulaşık makinamı fırınımı yeniledim ama onların ancak resmini koyabilirim oda ayıp gibi geliyor o yüzden artık taşınınca inşallah evimin resimlerini koyduğumda görürsünüz :roflol:

bunu da ben aldım bunu da 2 hafta önce aldım bardakları alırken yandaki minik ördekler de tuzluk ortadaki mısır koçanı da kürdanlık olarak kullanılıyor

Son düzenleme:
kettle bozulmuştu bende uzuuuun araştırmalar sonucu bu kettle ı aldım.

Son düzenleme:
hepsi çok güel özkem güle güle kullan

saçma derken benim eklediklerime istinaden mi söyledin bilmiyorum ama bir aylık süreç içerisinde ve bazılarının hediye olduğunu belirttim sanırım gözünden kaçtı ki
sen sanıyorumbekarsın bu yüzden bilmiyor olabilirsin ama kadınlar genelde yeni evlerine geçerken eşyalarını yeniler veya hoşlarına giden değişik şeyleri alırlar aynı benim yaptığım gibi ki bunlar sadece küçük bir kısmı bunu da belirteyim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…