Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

bu kadarı da biraz saçma geldi bana ama

saçma olan ne anlayamadım

eğer sana saçma geliyorsa bu topiğe girip bakma bencekaydirigubbakcemile

birbirimize fikir oluyor buradaki paylaşımlar istemeyen bakmasın kardeşim:1closedeyes:

kızlarr hepsi çokk güzel güle güle iyi günlerde kullanınnnvereliniortak:nazar:

kettle ımı beğenmenize sevindim arkadaşlar. ilk gördüğümde amaninn bu ne dedim koca bi kazan gibi geldi bana. sonra alıştım ve çok severek kullanıyorum. eğer almak isteyenler varsa tavsiye ederim. kullanımı su dökmesi çok rahat tecrübeyle sabit :)

bende bugün tefalin actifry fritözünü aldım,henüz kullanmadım,bakalım inşallah dedikleri kadar vardır:)

Çok eğlenceli bir forum
Gerçekten bakarken zevkle bakıyorum
Herkes aldıklarını güle güle iyi günlerde kullansın

bende dün pike aldım.. ama digital fotomda bi sorun var resim çekemedim.. pembe üzerine çiçekli

kettle bozulmuştu bende uzuuuun araştırmalar sonucu bu kettle ı aldım.

dsc00330fkg.jpg

dsc00329s.jpg

çok güzel canım kettlen bende arayışdayım böle bişey burdan bi arkadaşdada beyazı vardı çok güzel tcihimodan almış ben alamadım satışı internette çünkü yeni şeyler aldım cicilerimin fotolarını çekip koyacağım çok güzel forum öncedende yazmışdım fikir sahibi oluyoruz saçma bulanlar evli değil gördüğüm kadarıyla o yüzden bunun zevk olduğunu anlayamazlar herkeze tşkkürler a.s.

Kızlar aldıklarınızı çok beğendim...aayysseenn cim kettlen çok güzel canım güle güle kullan..özgekrd senin cicilerinde çok güzel mutfağının fotosunuda bekliyoruz.güle güle kullannnn...

Hatırladıklarım,çok cici değişik bir saksı aldım,içinede çiçek ektirdim.:)
Gül şeklinde silikon kek kalıbı,bardak altlığı,mutfak terazisi aldım.ıŞyerinde olduğum için resim ekleyemiyorum akşam evden eklerim canlar.

Eve geldiğimde son 3 haftadır birçok şey aldığımı farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim.Buyrun;
ılk olarak kek kalıbım,dün açılışını yaptım,irmik tatlısı yapıp bu kalıpta şekillendirdim soğuduktan sonrada üzerine çilek sos döktüm,gayet şık bir görünüm oldu,resim çekmemişim ,bir dahakine inş
cimg2633.jpg
[/URL][/IMG]

Bu da ayıla bayıla aldığım saksım,çokşirin değil mi,siz ne dersiniz arkadaşlar?
cimg2634.jpg
[/URL][/IMG]

Ahşap bardak altlıklarım;
cimg2636.jpg
[/URL][/IMG]

Peynir bıçaklarım;
cimg2640.jpg
[/URL][/IMG]

Bardak olarak satılan benim meyveli cup ve dondurma servisinde kullandığım kaselerim :)
cimg2635.jpg
[/URL][/IMG]

Eşimle muhabbetimiz bol olsun diye,yatak başlığının üstüne koyduğum gelin damat kuşlarım ;
cimg2639.jpg
[/URL][/IMG]

Minik meyve çatallarım;
cimg2637.jpg
[/URL][/IMG]

Kelebek sevdam nedeniyle aldığım soba deliği kapatıcım:)))))))
cimg2642.jpg
[/URL][/IMG]

Eşime kağıt oynama hastalığı için gülümsemesi için aldığım kupa;
cimg2641.jpg
[/URL][/IMG]

Resimler nasıl oldu anlamadım ama iki kez eklenmiş,siliyorum

Son düzenleme:
Eve geldiğimde son 3 haftadır birçok şey aldığımı farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim.Buyrun;
İlk olarak kek kalıbım,dün açılışını yaptım,irmik tatlısı yapıp bu kalıpta şekillendirdim soğuduktan sonrada üzerine çilek sos döktüm,gayet şık bir görünüm oldu,resim çekmemişim ,bir dahakine inş
cimg2633.jpg
[/URL][/IMG]

Bu da ayıla bayıla aldığım saksım,çokşirin değil mi,siz ne dersiniz arkadaşlar?
cimg2634.jpg
[/URL][/IMG]

Ahşap bardak altlıklarım;
cimg2636.jpg
[/URL][/IMG]

Peynir bıçaklarım;
cimg2640.jpg
[/URL][/IMG]

Bardak olarak satılan benim meyveli cup ve dondurma servisinde kullandığım kaselerim :)
cimg2635.jpg
[/URL][/IMG]

Eşimle muhabbetimiz bol olsun diye,yatak başlığının üstüne koyduğum gelin damat kuşlarım ;
cimg2639.jpg
[/URL][/IMG]

Minik meyve çatallarım;
cimg2637.jpg
[/URL][/IMG]

Kelebek sevdam nedeniyle aldığım soba deliği kapatıcım:)))))))
cimg2642.jpg
[/URL][/IMG]

Eşime kağıt oynama hastalığı için gülümsemesi için aldığım kupa;
cimg2641.jpg
[/URL][/IMG]

Mısracım çok güzeller güle güle , iyi günlerde kullan canımmkaydirigubbakcemile5

fincan saksıya bayıldım çok şeker duruyor bende pembesini beğendim inş alırım sizde güle güle kullanın

Yokmu evine yeni bişiler alanlar arkadaşlar.yeni evine yerleşenler, yeni evliler haden bakem gariii göreverelim cicilerinize...:))) çokmu molalıca oldu ne :)))

X