Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

o aşçı ne şekermiş öylee...güle güle kullanın..
bende duvar sticklerini merak ediyorum valla...güzele benziyorlar..güle güle kullanın...

bende en son mardin deki son haftam ve evim için yine buraya özgü şahmeran tepsisi aldım....yuvarlak bir tepsi..bereket getirirmiş buralardaki inanca göre severim mistik şeyleri:)

teşekkür ederim kızlar..
temizlik mopu değil mi bu güle güle kullan canım memnun a.s.kalırsan bizde alalım

bende en son duvar saati ve samsung marka lcd tv aldım..

canım duvar saatin gerçekten çokk hoşş:asigim::asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan güle güle kullan:içelim::içelim:

bende yeni ev yaptırıyorum o yüzden yeni şeyler alıyorum sengözlerimebaksanab yarın bende ekleyeceğim gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

bende ufak tefek şeyler aldım ama bende eklemek istedim askılığım pek net çıkmadı ama
şimdilik bunlar

süper ya benimde böyle biblolarım var mutfakları sevimlileştiriyorlar güle güle kullan tatlım alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

süper ya benimde böyle biblolarım var mutfakları sevimlileştiriyorlar güle güle kullan tatlım alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 çokk saol canım tşk ederim senin aldıklarınıda sabırsızlıkla bekliyorumm a.s.:1hug:

slm kızlar, bende en son evime, koçtaştan, banyo çöp kovası ve fırça aldım.. birde erdem mağazasından baharat takımını...a.s.

anlaşılan evlendikten sonrada alınacaklar listesi hiiiiç ama hiiiç bitmeyecek.
çok güzel şeyler almışsınız, güle güle kullanın. zemuszemus

minikuş çok güzeller güle güle kullan kırmızı hastası biri olarak çok beğendim sositososito

minikuş çok güzeller güle güle kullan kırmızı hastası biri olarak çok beğendim sositososito

beğendiğine sevindim canımcım da.. onlar kırmızı değil.. hain dondomlar kırmızı çıkmış,pembiş aslında onlar ablası koyu pembe...:asigim:

olsun canım pembişde güzel olur güle güle kullan diğer aksesuarlar varsa anlarıda al tam takım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…