Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

oncekı koltuklarıma benziyor..rahatlık bakımından cok rahatlar gelen mayışıp uzanıyordu:)..renge gelınce ..hıc uzulme kombıne edilmeyecek renk yoktur..ayrıca rengınız hıcte kotu ..ıstersenız başka renklerle kombın edersınız evınızde..

canım koltuklarımın rengini değiştirdim :=)
alt rengi gri üst rengi mor yastıklarıda beyaz üzerine mor desenli
bu seferde tv ünitesine uyacakmı acaba

canım koltuklarımın rengini değiştirdim :=)
alt rengi gri üst rengi mor yastıklarıda beyaz üzerine mor desenli
bu seferde tv ünitesine uyacakmı acaba

hayırlı günlerle kullan...bız kadınlar cok ıstedıkten sonra oluyor demekkı:)
tv unıtesı bu uymaz mı:)

İhtiyacım olan mutfak ürünleri(eskileri atma vakti gelmişti)
Çam ağacımız için eksik kalmış süsler,mumlar,kumanda organizeri ve saç fularlarım için organizer.
Balkon koltukları için örtü ve kış günleri için yumuşacık bir battaniye bugün aldıklarım

Eklentiler

• $image.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $image.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 97
  • $image.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $image.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 96
Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

kızlar günaydın sabah sabah işyerinden izin aldım bi koşu a101'e gittim bitmeden kaptım askılarımı şunların güzelliğine bi bakın üstelik 5'lisi 4,95'e çok uygun bence bu askıları mudo conceptte 16 küsür bi fiyata alıodum nerdeyse koçtaşta 9 tl civarındaydı yani bedavaya aldım düz askı fiyatına böle cicişlerim oldu bence sizde kaçırmayın derim....

Bugün İstiklal cd. Atlas pasajında ki bi dükkandan aldığımız kedi heykeli.

Eklentiler

• $image.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 86
Benimde evimin en yeni ürünü koltuklarım DOĞTAŞ MOBİLYA CARİNA köşe takımını almıştım...Daha öncede bu forumda başka yerlerde siparişi verdim diye paylaşmıştım ama ilk kez sizlerler burda evimde son halini paylaşıyorum... Ben çok çok beğendim geniş rahat ve çok hoş sizler ne diyeceksiniz çok merak ediyorum... :) Not : herkeze DOĞTAŞ MOBİLYAYI TAVSİYE EDERİM ...

bizde gecen ay ev için Bellona levante köşe takımını aldık

Eklentiler

• $untitled.png
    94,5 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…