Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Ben de netten çok alışveriş yaparım kıyafetten ev eşyasına bir sorun yaşarsan beğenmezsen şartsız iade bile yapabiliyorsun normal alışverişten daha güvenli bence. Dışarıda aldığımız şeyi evde beğenmediğimizde para iadesi yaptırmak için bin bir dereden su getirttiriyorlar :)

doğru canım aslında varmı önereceğin siteler daha çok ev eşyası alıyorum ben ama

Oturma Odam için aldığın saatim:KK37:

$ghacxhnl1ece334pfmey.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar dün akşam üstü kocamı evden sinemaya gidelim diye çıkartık hadi gel bak şurdaki koltuğa bak bakalım beğencekmisin diye kocayı kandırdım ve sonunda bende evim için salonuma koltuk aldık gerçekten çok çok güzel bakalım sizinde hoşunuza gidecekmi ? 1 ay sonra engenç gelicek renk olarak ta tay tüyü kumaş krem rengi kırmızı kırlent yastıkları olacak inşallah reng güzel olur :) ....

$aeb55ecb-b7d7-43da-b67f-bda79baf408f6.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

buda benim netten aldığım ve az önce elime ulaşan ferforje kafesim..... çok tatlı değilmi :KK16:

Eklentiler

• $dekotrends.jpg
    $dekotrends.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 75
  • $dekotrends.jpg
    $dekotrends.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $dekotrends.jpg
    $dekotrends.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 63
Her ikinizde güle güle kullanın. canım benimde koltuklarım krem tay tüyü, modelleride hafif benziyor öyle memnunumki hiç leke tutmuyor, lekeleri ıslak mendlle siliyorum kayboluyor, iyi günlerde sağlıkla kullan.

Bu arada mumluk kafes de çok şirinmiş. Yapay çiçekle vazo gibi de kullanıyorlar. siz mumluk mu yapacaksınız?

Her ikinizde güle güle kullanın. canım benimde koltuklarım krem tay tüyü, modelleride hafif benziyor öyle memnunumki hiç leke tutmuyor, lekeleri ıslak mendlle siliyorum kayboluyor, iyi günlerde sağlıkla kullan.

Bu arada mumluk kafes de çok şirinmiş. Yapay çiçekle vazo gibi de kullanıyorlar. siz mumluk mu yapacaksınız?

:18: bende daha karar vermedim açıkcası 1 aya kadar yeni evime yerleşecem inş.. orada karar veririm artık... ama 2 türlüde çok güzel olur sanırım:KK31: çok teşekkür ederim... :KK16:

kızlar bende bu hafta bu koltuğu aldım rahat olduğu için ama rengi hiç içime sinmedi renk değişme imkanımız yoktu eşimde çok beğenince bir gaflet anında tamam alalım dedim
$life-maksi-takim_502e2357ae2bb.jpg

birde bu tv ünitesini aldık
$FB,721,66,bella-vista-milano-tv-unitesi-duvar-tv-uniteleri-bella-vista.jpg

orutma odası için sizce nasıl kızlar

kızlar bugünde halı almaya gitcez akşama eklerim onuda birde led tv alıcaz
acaba nasıl bir halı alsam fikir verirseniz sevinirim

Eki Görüntüle 874626
Çeyizim için ....diye bi internet sitesinden bu sebil damacana kılıfını aldım. Siteyi instagram üzerinden.... adıyla bulmuştum. Henüz mutfağımın ne renklerde ve nasıl olacağının bilmememe rağmen o kdr sevdim ki görünce dayanamadım. :KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
X