Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

bızde buyuk oğlumuza zamanında dogtaş tan mobılya genç odası almıştık...cok memnunum...evımızı su bastı butun mobılyalar ıptal ama dogtaş hala sağlam dıyebılırım:)

Biev'den çok severek aldığımız tablomuz nereye asılacak bilinmesede eminim güzel biyer bulcaz ona

siz de bir ikeacısınız: ) çok güzel şeyler seçmişsiniz...

Son düzenleme:
gecen ay schfaerden 15parca bicak seti aldim
hrrkesin hayran kaldigi bi set bide 3perda nevresim
~1 ozdilek nevresim.takimi aldim eee nevresim icin
tabi yorganda aldim

O metal dalı Tepe home dan aldım canım, arkasında duvara asman için çivi deliği var, ben çapraz dursun diye iki noktadan astım, aynen çerçeve asar gibi asma yeri, dalalrın arasına bir çivide ben ekledim. Çok beğenerek kullanıyorum. ben aldıktan sonra dallı, kuşluları falanda çıktı. Fiyat biraz tuzlu. Yanlış hatırlamıyorsam 89 olabilir, baya oldum alalı emin değilim. Yeni modeller kuşlular 125 TL. Birde Paşabahçe benzer metal duvar süsleri yapıyor aklında olsun.

Yaprak duvar süsünü nereden aldınız acaba, çok hoşuma gitti.. Bir de nasıl bir şey bu neresinden asılıyor duvara, fiyatı nedir?
iyi günlerde kullanın

Porselen çaydanlık aldım.
Tencere ve spagetti makarna için cam kavanoz aldım.

Eklentiler

• $image.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Hanımlar biz yeni ev aldık 3ay sonra ev bitiyo bitince taşıncaz bende yavaş yavaş alışverişe başladım en son kahvaltı takımı aldım daha almam gereken çok şey var 18 yıllık evliyim ama çeyiz diziyorum şuan kendime :)))

:)))))) hayırlı olsun canım..
Allah huzurla,sağlıkla ve mutlulukla oturmanızı nasip etsin inşallah yeni eviniz de.
18 yıl sonra herkese nasip olmaz yeni gelin olmak.
Huzurla,mutlulukla kullanın yeni çeyizinizi.

Son düzenleme:
:)))))) hayırlı olsun canım..
Allah huzurla,sağlıkla ve mutlulukla oturmanızı nasip etsin inşallah yeni eviniz de.
18 yıl sonra herkese nasip olmaz yeni gelin olmak.
Huzurla,mutlulukla kullanın yeni çeyizinizi.

Çok teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin inşaAllah :)) hayallerim yavaş yavaş gerçekleşiyor 18 yıl dile kolay :))
Evime taşınınca fotoğraflarımıda paylaşıcam :)

Ikeadan iki adet kirmizi cerceve ve ince vazo gibi bisey aldim. Biri pembe biri yesil :)

yaldizy merhaba,

Öncellikle "Hanımlar evinize en son ne aldınız?" başlıklı konuda resimlerinizi koymuş olduğunuz kırklentlerinizi iyi günlerde kullanınız:)

Arka fonda gözüken mavi çiçeklerinizin rengi benim aradığım renkte de, nereden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Şimdiden teşekkürler :)

Çok teşekkür ederim.. ben İzmirde oturuyorum, hangi şehirdesiniz burada ortancaların mavisi iki renkte satılıyor biri uçuk mavi ve yaprakları bilinen yeşil, bu çiçekse mavisi resimdeki gibi ama yaprakları sanki yanmış gibi duruyor. izmirdeyseniz aldığım yeri tarif ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…