Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Evlendiğimizden bugüne 7-8 ay geçti ve dekoratif birşey almamıştım evimize. Çokktandır almak istediğim abajur ve saat yanında da minderlerim.

Bordo ceviz ayaklısını aldım.

Son düzenleme:
seramik pilav tenceresi aldım 60 tl indirimli hali..
ayrıca indirim kuponu hediyesi vardı onunla da celik çukur tencereyi 33 tl den 17 tl ye inmiş olarak aldım..tantitoni markaları coğu şeyde su ara yüzde 40 indirim var..bir de 3 buçuk milyoncudan mutfak fırçası aldım...

sanırım ben resim ekleyemiyorum :) arkadaşlar

dün aldıklarım yine ikeadan :)

oğlum için nevresim takımı kırmızı beyaz
3 tane cam salata kasesi
beyaz peçetelik
salonumun yırtılan tül perdesi yerine geçici olarak almak zorunda kalıp beğenerek aldığım tül perde :)

bu gün A101 den kaydırmaz halı paspas aldım 80x150 ,çok hesaplı geldi banyo paspasım eskimişti.keşke banyo ölçümü hatırlasaydım doğru düzgün 2 tane birden çok daha güzel olurmuş

çok gü<elmiş nerden aldın fiyatları nedir acaba

Canım hepsi evmanyadan alındı çok güzel dekoratif eşyalar var ve gayet indirimli bazı ürünler tavsiye ederim. Saat Frank Ray marka şuan 55 TL ye inmiş fiyatı %70 indirimli. Lambaderimi 200 TL ye aldım ama bu modelle değiştirdim henüz elime ulaşmadı eve yerleştirince paylaşacağım ev topiğimde.

Yastıklarda şuan çok iyi kampanya var her zevke uygun modeller mevcut 70 TL den 30 TL ye ve 35 TL ye düşmüşler. Ayrıca 3 al 2 öde kampanyası da vardı.

dün akşam benim ufaklık orkidemi yere düşürmüş, vazosu kırılmış
Allahtan orkideye bişey olmamış
yeni vazo aldım bugün

Son düzenleme:
hımm bende yazam baaariii

mutfak dolabına takılan mini çöplük yatak odama dekoratif minik çöp kutusu mumluklar dekoratif birkaçtane kutu ıvır zıvır için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…