Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

Çok güzel olmuş masan afiyet olsun.Saksılarında yerlerinde süper olmuş.nerden ve kaça aldınız? Kullanışlı gözüküyor.İyi günlerde kullanın.

Çok güzel olmuş masan afiyet olsun.Saksılarında yerlerinde süper olmuş.nerden ve kaça aldınız? Kullanışlı gözüküyor.İyi günlerde kullanın.

teşekkür ederim canım...saksılar mini garden marka evim nette kampanyadalardı canım 2 tane büyük boy kargo dahil 42 tl ye geldi markanın kendi sitesinden alsam daha pahalıydı yani...

bende meyvesuyu aldım en son eve. umarım sayılır, evde içmek için aldım çünkü

apartmanları görürgörmez dedim burası mersin menteş mah gki aliba ya da metro civarı neyse güle güle otur aldıkların cok cici ..ev de yeni belli . .

apartmanları görürgörmez dedim burası mersin menteş mah gki aliba ya da metro civarı neyse güle güle otur aldıkların cok cici ..ev de yeni belli . .

tatlım mersin evet ama menteş de diil metroda diil mezitli yeni mah. ... bu arada aldıklarımı beğenmene çok sevindim daha güzelleri senin olsun .. evimizde 2 yıllık yeni diyebiliriz..

Ben aranıza yenı katıldım 1.5 aylık evlıyım :)
Sanırım yazın gelmesıyle bırlıkte herkes pike takımı almıs evıne
Bende özdılek'ten coooooooooook begenerek kelebeklı pike takımı aldım ama bulamadım resmını

bu çerçeveler çok güzel, İkea'dan mı?
fiyatlarını yazarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…