Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

mutfak penceresinin ön tarafına süs esyası aldım..kücük yaslı adamlar ıkısının elınde ugur böcegıı bırının elınde papatyaaa var..:))

aldım yazanlar resim eklerseniz daha güzel olur..ben de geçen hafta türk kahvesi fincan takımı aldım biraz büyük olsun bol olsun diye..
kahvaltı için 24 tane çatal kaşık bıçak ve çay kaşığı seti aldım çok ucuzdu tek kalmıştı kaçırmadım..
bir de istedigim tepsiyi aldım ne zamandır kızkulesi tepsi istiyordum...

melek almıştım alçıdan arkadasım boyayacaktı o geldi astım girişe..
Eki Görüntüle 666766 .
bayılarak aldığım 3 adet kavonozum var kuzucuklu içine kahve lokum ve çerez koydum...ekliyorum hepsini..bir de bıçak seti aldım 12li meyve için..

Haftasonu beyaz eşyalara bakmaya gidicez şimdilik bişeycik alamadım

en son mutfagımda bos duran yer ıcın bu masa sandalye takımını aldım ..hatta evın resımlerı oldugu albbume de eklemıstım..ınternetten aldım ..cok da guzel cıktılar..

Eki Görüntüle 677143
en son mutfagımda bos duran yer ıcın bu masa sandalye takımını aldım ..hatta evın resımlerı oldugu albbume de eklemıstım..ınternetten aldım ..cok da guzel cıktılar..

sizin mutfağınızı çok beğenmiştim
sandalyeleri nerden aldınız hangi siteden
ayrıca balkonda üç tane sebze desenli tablo vardı, onlar taş dekor panosu mu ve nerden?

Dün iki metal saksı aldım ,desenli renkli çok güzeller.Birisini 10 diğerini 5 liraya aldım.

sizin mutfağınızı çok beğenmiştim
sandalyeleri nerden aldınız hangi siteden
ayrıca balkonda üç tane sebze desenli tablo vardı, onlar taş dekor panosu mu ve nerden?

altıncı caddeden aldım ama kampanyası bıttı gercı belkı hala vardır bılemıyorum tam olarak ...panolar da tas degıl metal pano..ama tas olanları cıkmıs onlar da cok hostur emınım..tesekkur ederım

çok güzelmiş bende böyle bişey arıyorum..nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…