Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

aynılarından ben de aldım,ne tesadüf...
renkler bile aynı...kaydirigubbakcemile3
güle güle kullanalım canım

güle güle kullan canımmm

yeni eve süper eşyalar süperrrrr .. güle güle kullannnnnnnnn

al canım al bende sarevin ürünlerini çok beğeniyorum uyku setini alıcam bende

kızlar bende halı aldım ama foto ekleyemiyorum

canım hızlıresim.com ordan gözat diyo onu seç isteğin resmi de seç sonra yükle de karşına çıkan linklerden forumlar 3 dekini kopyala buraya yapıştır linki umarım anlatabilmişimdir

Tchıbo'dan ben de bunları aldım, hangi şubesini görürsem dalıyorum içeriye şubeye göre çeşitlerde farklılık olabiliyor, nette inceliyorum yerinde alıyorumkaydirigubbakcemile3

Tchıbo'dan ben de bunları aldım, hangi şubesini görürsem dalıyorum içeriye şubeye göre çeşitlerde farklılık olabiliyor, nette inceliyorum yerinde alıyorumkaydirigubbakcemile3

çok güzeller güle güle kullan...Tchıbo sitesine girip bende bakayım dedim ama benim pc... açmadııııÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ikraaa-gulizgül çok teşekkür ederim

ikracım evet zigonları çok uyguna aldım emsalleri 80 civarından başlıyor...zigona ihtiyacı olanlar yenibosna bir pazarına uğrayın derim 55-45 arasında fiyatlar...ben 45 e bulunca hiç teredütsüz aldım :)

çok güzeller canım güle güle kullan benimde aklım mandallar ve sepetinde kaldı kırmızı olan bakalım koçiş beni vurmazsa düşünüyorum almayı kaydirigubbakcemile :mymeka:

aldiklariniz ve hevesiniz cok hosuma gitti:))ben sanirim epey boslamisim evimi
uzun sureidr evime birsey almadigimi fark ettim en son aldigiim sey asagidaki yastık.

gozume bir de ayna kestirdim alırsam eklerim....

aldiklariniz ve hevesiniz cok hosuma gitti:))ben sanirim epey boslamisim evimi
uzun sureidr evime birsey almadigimi fark ettim en son aldigiim sey asagidaki yastık.

gozume bir de ayna kestirdim alırsam eklerim....

bekliyoruz cicilerini öğretmenim....sositososito

Mısracım çok güzelmiş mumluğun ben bayılıyorum süs eşyalarını ve mefruşata...ne kadar alsamda gözüm dışardaaaaaaaaa

Son düzenleme:
[
aaa bugün bu kuzulu bardak setten bende aldım ve daha biçok şey hep kırmızı beyaz bide o kırmızı mandal mıknatıslıdanda aldım çok güzeller herkez güle güle kullansınkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ikraa sağol canım cvplamışsın Şenizama sitesinde yok bizim burda migrosda tcihimo var oraya gittim orada yok bugün bide ankara foruma gideceğim bakalım orda varmı sitesinde benmi göremedimki acabafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…