Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

ben şu mutfak duvarına takılan havluluk,baharatlık falan varya ondan aldım.Yarın monte edılecek.

bende çok hepsini yeni aldım bugunde yeni ciciler aldım pazartesi ekliycem hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 İyi o zaman canım kocişinde bişi demediysekaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 ıyi o zaman canım kocişinde bişi demediysekaydirigubbakcemile2

evet canım kociş demedi bişi. dünde dedim alıyorum internetten. tamam al dedi...boşuna dememişler korkulur kadın milletinden diye :))))delikafaduldendelikafadulden

bunlarda benim ufak tefek mutfak eşyalarım :)
herşey kırmızı olucak illa :)

buda sonunda demirini bulabildiğim limon sıkacağım

Son düzenleme:
tam taşınmak üzeriyem en son perde ve güneşlik aldım dahada alıcağım çok şey kafamçokkarıştı

bende iki tane hurç aldım kaydirigubbakcemile3 kızımın kışlıklarını kaldırıcam da :)))

el yapımı çini kaseler!!
benimkiler bu fotoğraftakiler değil maalesef yükleyemiyorum fotoğraf laptopuma
ama bu ayarda işte
çok tatlılar
çerez vs koymak için ya da lokum:sm_cool:

her kasem ayrı desende ayrı renkte çok şeker

yeni evime geçerken birçok şeyi yenilemek amacıyla baya masrafa girdim ve daha çok alacağım var maalesef
mutfak eşyaları maas marka(eski ördekçioğlu )yemk takımı ve kahvaltı takımımın resimlerini bulamadım..evkurdan aldım hepsi 1070 ytl tuttu..15 ay taksitle tabii

deri zigon sehpalarımı ise...bit pazarından aldım yenibosnadan 45 ytl ye

cheerryblossom çok güzel çerezliklerin güle güle kulan
tibettem senin de aldıkarın çok güzel yeni evinde güle güle kullan zigon sehbayıda çok uyguna almışsın

ikraa burdaki hayvanların içinde kuzu varmı varsa nerden aldınnn canım bayıldımmm :asigim:

var canım kuzucuklar ve arıcıklar var migrostan almıştım fiyatıda çok uygundu 3 büyük 3 küçük bardağı var bide carrefourdada olması lazım

Kızlar hepinizin aldıkları çok güzel şeyler
Bende sabah saksı aldım eve kaydirigubbakcemile3 resmini koymaya gerek yok demi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…