- 23 Eylül 2010
- 755
- 8
Ya canım bende bunları görüp beğenmiştim ama bir kaç tanesinin kenarları hani çıtlamış derler ya öyleydi,boyası dökülmüştü,beyaz olan kısmı sanırım emaye tarzı bişey ,o yüzden de almaktan vazgeçmiştim.Bu arada tabak takımın harika iyi günlerde kullan...
dün mikrodalga fırın aldım. arçeliğin şu anda indirimde olan mikrodalga fırınını aldım. geçen hafta fiyatlara bakmak için çıkmıştım bu mikrodalga 171 tl idi. şimdi 89 tl. ihtiyacı olan kaçırmasın bu ay sonu bitiyomuş indirim.
dün mikrodalga fırın aldım. arçeliğin şu anda indirimde olan mikrodalga fırınını aldım. geçen hafta fiyatlara bakmak için çıkmıştım bu mikrodalga 171 tl idi. şimdi 89 tl. ihtiyacı olan kaçırmasın bu ay sonu bitiyomuş indirim.
Canım model adı ve fiyatını yazarmısın?
Güle güle kullan bu arada, aslında sağlık için çok iyi değil ama bazende gerekli oluyor işte :)
öylemi neresindeeen
bizde İstanbulda oturuyorduk, evimiz hala ordaaa
ama eşim Ordulu, burda işyeri falan kurdu derken burda kaldık
İstanbula sadece yazın gidicem artık...
evet ya aynen bende hep almak istiyorum
sonra zararları aklıma geliyo
ve açıkçası biraz gereksiz buluyorum
ama bazen gerçektende çook lazım oluyo
acil bişey çözdüreceksen yada ıstıtacaksan...
yani kararsızım
ama 89 tl çok uygunmuş :44:
Canım model adı ve fiyatını yazarmısın?
Güle güle kullan bu arada, aslında sağlık için çok iyi değil ama bazende gerekli oluyor işte :)
canım valla arçelikte sadece bi tane mikrodalga var yani arçelik marka altında bir mikrodalga var beyazıda var griside ikiside aynı ürün. bu ay sonuna kadar 89 tl. sevgililer günü indirimi.
Canım Arçelikte ankastre olmayan satışı devam eden 3 ayrı model mikrodalga var.
Seninkinin modeli bumu?
Eğer buysa geçen anneler gününde anneme almıştım, memnunuz :)
evet canım bu. beyazını aldım ben.
ayy kızlar çok hoşmuş :))Canım Arçelikte ankastre olmayan satışı devam eden 3 ayrı model mikrodalga var.
Seninkinin modeli bumu?
Eğer buysa geçen anneler gününde anneme almıştım, memnunuz :)
arkadaşlar bu mikrodalgadan geçen yıl anneler gününde almıştı eşim bana gri renk fiyatını hatırlamıyorum ama indirimdeydi..yemek ısıtma buz çözdürme de çok memnunum ama ekmek poağaça börek ısıtınca ıslak ıslak çıkıyo kullanma talimatına uyduğum halde böyle sorun yaşayan varmı
arkadaşlar bu mikrodalgadan geçen yıl anneler gününde almıştı eşim bana gri renk fiyatını hatırlamıyorum ama indirimdeydi..yemek ısıtma buz çözdürme de çok memnunum ama ekmek poağaça börek ısıtınca ıslak ıslak çıkıyo kullanma talimatına uyduğum halde böyle sorun yaşayan varmı
MUDO da indirim vardı.
Bende Biberon da gördüğüm ısıtıcılı nihaleden almak için gittim.
Onu bulamadım ama bu tabaklara bayıldım.
Büyük servis tabağı, küçük servis tabağı, çukur tabaktan oluşan 6 lı set aldım.
Kaseleri çok derin ve büyüktü büyüklüğünü çok sevmedim. O nedenle almadım.
Benim tüm tabaklarım çizgili, içlerine bulabilirsem limon küfü tonlarında kase alırım.
Aslında vardı ve çok uygundu 1,75 TL idi. Çerezlik olarak satılıyordu, almadım ama aklım kaldı.
Bu arada kendimi frenlemem lazım, tutamıyorum kendimi ama bir çare bulmam lazım.
Bu tabaklar Türk malı
Bulaşık makinası, Fırın, Mikrodalga, Buzdolabında kullanabilirmiş.
Güle güle kullanın, çok şık duruyor. Kasesi de tam cornflakes/nesfit ve süt karışımı için uygun gibi derince.
1,75'lik olanların kare ve üçgenlerinin pembe, kırık beyaz ve limon küfünden birer tane almıştım (toplamda 3+3=6 tane yani) peynir, çerez vs koymak için epey işime yarıyor.
Maslak Mudo Outlette güzel şeyler bulunabiliyor zaman zaman.
bende evime bişeyler aldım.daha kullanmak kısmet olmadı.yakında yeni evime taşınıca kullanıcam artık..becerebilirsem resim eklicem
yatak odama aldıgım halı ve canvas tablo mor kelebekli olan