Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

oturma odama royalden halı aldım.arnica sulu süpürge aldım ve cok memnunum evimde artık toz yok.degişik desenlerde tabaklar aldım.

canım ben buradaki bir magazadan aldım.evim cok toz oluyordu bir arkadasım onermişti gercekten cok memnunum halı yıkama makinemi bile kaldrdm çünkü sulu süpürürken halıları koltukları hatta yatagımı bile yıkadım.siddetle tavsiye ediyorum

Aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar birde resim olsa hiç fena olmazdı:)

ayyy hangi birini sayıyım şimdi
alışveriş manyağı olarak ne görsem atlıyom
neyse bir ara foto çekip ekliim :umursamaz:

benim dediğim ürün markette satılmıyor ama katalogtan satılıyor

bu da resmi 1 litre ben hergün silerim yerlerimi viledayla normal bilidiğimiz kokulu deterjanları kullanırdm.
bunu yeni aldım cok met ettiler.
1 kovaya 1 kapak koydum suyunu sıcak yaptım sen misin hergün yer silen inanmazsın.
kapkara kir doldu kova şok oldum ne pismiş ev halbuki hep temizliyorum.

Eklentiler

• $multicleaner.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 66

tam olarak modelini yazabılır mısın yada fotosunu falan koysan ben bakayım ona arcelık mı alsam dıodum da karar veremıyorum ama sulu sıstemlerden herkes memnun

en son romantik kedili sticker aldım yatak odama yapıştırdım.çok güzell oldu.ruh halimi yansıtıyor

Az önce kendime bir yeni yıl hediyesi aldım. Umarım sizler de beğenirsiniz.

çok özel ve güzelmiş harika bende bazen kendime alırım hediye
napcan kocalardan hayır yok gerçi bu yeniyılda yeni telefon aldı bana ama onuda mecburiyetten aldı telefonu kız suya düşürdüüğünden:))) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…