Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

hmm ben şamdan aldım, mumluk aldım ve içine kokulu yeşil ve tonları- kırmızı ve tonları mumlar aldım, üst kattaki banyoma ayna aldım, alt kattaki banyoma büyüteçli duvara monte edilen ayna aldım, ayak havlusu asacağı aldım, ahşap biblo aldım, misafir bayan terliği aldım, poşet kadı aldım, kalıbı aldım, hamur yoğurma kabı aldım, dondurma koyma kaşığı aldım, tahta kaşık aldım, terlikleri koymak için ayakkabılık aldım, plastik saklama kabı ve vakumlu saklama kabı aldım... şimdilik aklıma gelenler bunlar. hepsini aynı gün aldığım için ayıramadım:)))) ama daha çoook eksiğim war offf!

heee bi de şamdanım 3 boy onun için uzun mor mumlar aldım aynı mordan bi de peçete aldım:)))
misafir geldiinde yemeğe çok şık duracaklar tabii misafir gelene kdr ben icabına bakmazsam onların hehehehhe!!!!

anuşka'cım çok hoş gercekten.güle güle kullan.ben de kendime hediye almaya bayılırım opuyorumnanaktan

çok özel ve güzelmiş harika bende bazen kendime alırım hediye
napcan kocalardan hayır yok gerçi bu yeniyılda yeni telefon aldı bana ama onuda mecburiyetten aldı telefonu kız suya düşürdüüğünden:))) kaydirigubbakcemile3

anuşkam bu harika çok şeker ve asil zevklisin canım güle güle iyi günlerde kullan tatlım

Teşekkürler arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim.kaydirigubbakcemile5

evime dün 2 tane perde kanadı yaptırmıştım onlar geldi bi güzel astım bende birde dün pazardan 3lü çerezlik aldım çok hoş ama.

90322276l.jpg
en son esim bana bu kahve makinasini dogum gunu hediyesi olarak aldi...opuyorumnanaktan

49774566l.jpg
ve bu sac kurutma makinasi da dun aldim.......opuyorumnanaktan

Ben de ailemle birlikte bitki çayı içmek için fincan, eskiyen çaydanlığımın yerine bir çelik çaydanlık ve oturma odam için melekler aldım.

Ben de ailemle birlikte bitki çayı içmek için fincan, eskiyen çaydanlığımın yerine bir çelik çaydanlık ve oturma odam için melekler aldım.

CİCİLERİN ÖZELLİKLE MELEKLERİN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE GÜZEL GÜNLERDE KULLAN CANIM:asigim:

buda benim yeni telefonum nokia 5130 xpress music
çok güzel gerçekten

Eklentiler

• $Resim 016.jpg
    $Resim 016.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 36
bende misafir odam için aksesuar aldım. yakında taşıncam o zaman çok eksik çıkcak :KK43:

fotoraf0049.th.jpg
[/URL][/IMG]
kapı süsüm

fotoraf0051o.jpg

buda aşitomun bana aldığı melek
çok tatlı yaa
üzerinede meleğime diye yazmışşşş

Son düzenleme:
X