Hanımlar eviniz için en son ne aldınız?

antreme halı aldım kaşmirden ,mutfağıma damacana örtüsü aldım ,birde banyoya pamukluk aldım ..

Tchibodan aşağıdaki gazeteliği aldım

cici kızımın elbiseleri için 12lik askı aldım çok kıyafeti var askı dayanmıyo

Çamaşır deterjanlarını koymak için plastik kap aldım))

7li fillerden aldim

Evdeki tüm teflonları attım ve Tefalden yapışmaz tabanlı dört tencere, üç de tava aldım. İki alana bir bedava vardı, ondan yararlandım...

evime geçenlerde ykm den korkmazın 3lü çelik omlet setini aldım maviş mavişler..

bilgisayarın kamerasıyla çektim anca bu kadar oldu..

tefalden düdüklü tencere aldım artık düdüklü tencere kullanabiliyorum sositososito

baharat takımı aldım.

bende en son özdileğin nevresim takımını aldım ama resim ekleyemiyorum malesef

kitap rafi aldim en son ikea dan

bende en son bunu aldım myhouseshopdan

Ben de en son iki tane sıvı sabunluk aldım.

antreme halı aldım kaşmirden ,mutfağıma damacana örtüsü aldım ,birde banyoya pamukluk aldım ..

kızlar güle güle güzel günlerde kullannız cicilerinizi..fotosuz olanlardanda fotooo bekliyozzzzopuyorumnanaktan

bakalım yükliyebildim mi

Eklentiler

• $310820092340.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 47
ıkracım resımlerının ustunde carpı ısaretı var acamıyorum cokda merak ettım nasıl yapcaz bır daha yukleyebılırmısın cnmmmm

avızemı değiştirdım hımm muthıs boncuklu devasa bı avıze aldım:)

sakallı ip aldım küçük paspas yaptım

güle güle gül güzelii paspasınıı

bakalım yükliyebildim mi

bozo 85 güle güle kullan canım klipsonu..aynısından bende almıştım ön sayfalarda vardır fotosu..gerçekten çok kullanışlı ve pratik..tek kusuru kapağının bulaşık makinaya atılmaması..:)))
eşimde diyoki her güzelin bi kusuru vardır idare et diyoo :)))

çok güzelmiş rengarenk paspasınız güle güle kullan başıyazmalıkız..

İkeadan kızıma nevresim, mutfağa lamba, pantolon askısı,peçetelik,peçete aldım
fotolarını göremedim ama eminim çok güzellerdir..güle güle kullan canımcımm.

banyoya duş perdesi aldım diğeri kötü olmuştu attım onu
en iyisini yapmışsın canımmm güle güle kullan..ama hani fotosuuu..foto isteriz foto fotoo

avızemı değiştirdım hımm muthıs boncuklu devasa bı avıze aldım:)
özellikle senden foto kesinlikle isterizz yenianne26..anladığım kadarıyla çok janjanlı..güle güle kullannn..:teytey:

teşekkür ederim evet makinaya atılmıyor olsun okadar da olur yerimseniben

tamam canım en kısa zamanda ınsallah amaiçindekı bı tane spot patladı bıle bakalım gelıp bakcaklar

bende dün bu tost makinasını aldım arkadaslar.ıhtıyacı olanlar ıcın tavsıye edebılırım guzel bi ürün.koçtaşda indirime girmiş 99 tl.normalde her yerde 129 tl'dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…