- 9 Ağustos 2009
- 1.512
- 484
Tchibodan aşağıdaki gazeteliği aldım
cici kızımın elbiseleri için 12lik askı aldım çok kıyafeti var askı dayanmıyo
Çamaşır deterjanlarını koymak için plastik kap aldım))
7li fillerden aldim
Evdeki tüm teflonları attım ve Tefalden yapışmaz tabanlı dört tencere, üç de tava aldım. İki alana bir bedava vardı, ondan yararlandım...
evime geçenlerde ykm den korkmazın 3lü çelik omlet setini aldım maviş mavişler..
tefalden düdüklü tencere aldım artık düdüklü tencere kullanabiliyorum sositososito
baharat takımı aldım.
bende en son özdileğin nevresim takımını aldım ama resim ekleyemiyorum malesef
kitap rafi aldim en son ikea dan
bende en son bunu aldım myhouseshopdan
Ben de en son iki tane sıvı sabunluk aldım.
antreme halı aldım kaşmirden ,mutfağıma damacana örtüsü aldım ,birde banyoya pamukluk aldım ..
antreme halı aldım kaşmirden ,mutfağıma damacana örtüsü aldım ,birde banyoya pamukluk aldım ..
bakalım yükliyebildim mi
sakallı ip aldım küçük paspas yaptım
bakalım yükliyebildim mi
biz bugün koçtaştan kapımıza bu paspası aldık
http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/2000009735.jpg
fotolarını göremedim ama eminim çok güzellerdir..güle güle kullan canımcımm.İkeadan kızıma nevresim, mutfağa lamba, pantolon askısı,peçetelik,peçete aldım
en iyisini yapmışsın canımmm güle güle kullan..ama hani fotosuuu..foto isteriz foto fotoobanyoya duş perdesi aldım diğeri kötü olmuştu attım onu
özellikle senden foto kesinlikle isterizz yenianne26..anladığım kadarıyla çok janjanlı..güle güle kullannn..:teytey:avızemı değiştirdım hımm muthıs boncuklu devasa bı avıze aldım:)
kız örgücü güzel.ne şirin şeymiş o öyle.kıskandım işte bende alcam:dilcikar: güle güle kullan canımopuyorumnanaktan