- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
Eltinizden bir farkınız yok bence, ikiniz de birbirini b.klamak için yasiyorsunuzBugün tatile izmire tekrar gidiyorlar kocası baş edemiyor hatta kocası demiş ben kardeşimin hakkını karıma bile yedirmem karısının ne olduğunj biliyor benim düğün zamanı da kıskançlık yapmış kendine bitane bilezik aldırmış he bide altınları kocası ona inat satmış ona da demiş altınlarımı kayınpederim yemiş
Hepinize ortak yazıcam tek tek yazamam
Öncelikle telefon konusuna gelelim eltim kendi de çocuğa veriyor ama kv verince lafını yapıp şımarıklığı ondan diyor
Eltimşn altınlarına gelirsek benim 1sene kv yanında durdu düğünde takılan bi altını satmadılar eltimin de hep yanındaydı onu nasıl satıp yesinler ki öyle bişry de yok kocası karıma inat ben sattım dediği halde suçu yine başkasına yıkmak istiyor
Araba konusuna gelirsek araba ortak 3 ev benle kaynanam yakınız araba genellikle hatta hep kaynımda bunun lafını biz bir gğn yapmadık ama onda olduğı halde o yapıyor onunda altı boş bi söylem
Tatil şeyinde siz kıskanmışsınız demiisinizde ne alaka ben diyorum ki onlarda bayramda gitti ben kıskanıp neden ben gitmiyorum siye ortalığı velveleye vermedim oda hep gittiği halde ben gittikten donra böyle yapmasını haksıx buldum ozaman gitmemiş olsa şimdi böyle yapsa derdim hklı
Bazılrınız siz ortak kasadan daha çok harcıyorsunuz yazmış da neye dayanarak böyle bişey diyebiliyorsunuz herkesin belirli maaşı var kasadan kimsenin çok harcadığı yok
Yaptığı şeylerin altı boş sadece laf olsun diye dediği şeyler kendi huyu öyle bu sene benim gidişimle patladı olay ama diğer senelerde de hep bir olayı oluyormuş bazılarınxda siz kıskanıyorsunuz yazmış ne kadar komiksiniz gram kıskanmıyorum
İkna olup olmaman umrumda değilcıks ikna olmadım. Bence aşırı kıskanıyorsun eltini. Konu başlığını değiştirip "ELTİMİ KISKANMAM ŞAKA MI" yapabilirsiniz
İkna olup olmaman umrumda değil
Kaynana çok fena dedikoducu gelinler iyi olsun istemiyo anlatıp arayı bozuyo Allah korusun boylesinden gelinler arasi böyle ufak kıskançlık olur dert etme derdi kocasıHanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diyeneyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeysekaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Bütün evler birbirine benziyor siz alınca kimse bilezik almayacak mi ne kadar saçma yaLütfen eltiler kapatılabilir mi hepsi mi aynı olur ya ciddi sen onu bunu boşver en azından tatilini kıskanıyo benim eltimle görümcem evimin aynısını kopyaladı perde boya saat aldıgım kelepçe bilezik yatırımlık alıdıgım burma ev hepsini yaptılar benim sayemde. kötü elti ev sahibi ettii
Bence acınası bir durumdasınız ikinizde. Ama çoğunluk böyle maalesefki toplumda. Yazık.Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diyeneyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeysekaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Aaa döndün mu tatildenİkna olup olmaman umrumda değil
Ay döndüm canım ama ekimde de sonbahar tatili yapıcam bungalov daAaa döndün mu tatilden
Eltinle karşılaştın mi postacı kaynanan yeni haberler verdi mi
Aman boşver kim ne derse desin
sen villayı denizi güneş doğuşunu ayı yıldızları anlat balık yedin mi
Mesela
Ona düğünde alınmış sonrasında bana da düğünde alınıyor onu kıskanıyor almasın demiyorum bana extradan alınan bişey yok ama alınması problem oluyor ondanBütün evler birbirine benziyor siz alınca kimse bilezik almayacak mi ne kadar saçma ya
Aaa döndün mu tatilden
Eltinle karşılaştın mi postacı kaynanan yeni haberler verdi mi
Aman boşver kim ne derse desin
sen villayı denizi güneş doğuşunu ayı yıldızları anlat balık yedin mi
Mesela
Su ne kadar itici bir yorum, dikkat en aman şimdi eltin seni kıskanırda boşanır falanAy döndüm canım ama ekimde de sonbahar tatili yapıcam bungalov da
Sen bu kaynanaya çok güveniyorsun da dikkat et gelin güreşi seviyor bu, sizi birbirinize katıp kenara çekiliverecek, yalandan da kavga ayırmaya gelecek ki oğulları onu kötü bilmesin.Hepinize ortak yazıcam tek tek yazamam
Öncelikle telefon konusuna gelelim eltim kendi de çocuğa veriyor ama kv verince lafını yapıp şımarıklığı ondan diyor
Eltimşn altınlarına gelirsek benim 1sene kv yanında durdu düğünde takılan bi altını satmadılar eltimin de hep yanındaydı onu nasıl satıp yesinler ki öyle bişry de yok kocası karıma inat ben sattım dediği halde suçu yine başkasına yıkmak istiyor
Araba konusuna gelirsek araba ortak 3 ev benle kaynanam yakınız araba genellikle hatta hep kaynımda bunun lafını biz bir gğn yapmadık ama onda olduğı halde o yapıyor onunda altı boş bi söylem
Tatil şeyinde siz kıskanmışsınız demiisinizde ne alaka ben diyorum ki onlarda bayramda gitti ben kıskanıp neden ben gitmiyorum siye ortalığı velveleye vermedim oda hep gittiği halde ben gittikten donra böyle yapmasını haksıx buldum ozaman gitmemiş olsa şimdi böyle yapsa derdim hklı
Bazılrınız siz ortak kasadan daha çok harcıyorsunuz yazmış da neye dayanarak böyle bişey diyebiliyorsunuz herkesin belirli maaşı var kasadan kimsenin çok harcadığı yok
Yaptığı şeylerin altı boş sadece laf olsun diye dediği şeyler kendi huyu öyle bu sene benim gidişimle patladı olay ama diğer senelerde de hep bir olayı oluyormuş bazılarınxda siz kıskanıyorsunuz yazmış ne kadar komiksiniz gram kıskanmıyorum
Sizlerin itici yorumu yanında hiçbişey nasıl yorum atılırsa öyle karşılık verirm canım övündüğümü nerdrn çıkardın iyice saçmlaıyorsunuzSu ne kadar itici bir yorum, dikkat en aman şimdi eltin seni kıskanırda boşanır falanaaa pardon dimi zaten eltin kaç kez boşanmaya çıkmıştı ballandırak anlatmıştın, birde eltin seni çooook kıskanıyordu dimi ayyy ne güzel birsey kıskanılmak bununla övünülmek
Bunu git eltine anlat biz kıskanmıyoruz.Ay döndüm canım ama ekimde de sonbahar tatili yapıcam bungalov da
Bizlerin itici yorumu mu pardon ???? Bence sen elitini kıskanıyorum canımssss :) evet ne güzel demiş arkadaş tatili anlat boşver elitini gayet güzel söylemiş hiçte itici değil ? Sana birsey diyeyim mi çok boş zamanın var demekki derdin eltin olmuş hoşuna gitmese öyle bir başlıkla, her yoruma eltini kötüleyen yorumlar yapmazsın, yok o boşana, yok biz tatile gittik herkese saldırmış, eşi yüzü asıldı demiş bla bla….Sizlerin itici yorumu yanında hiçbişey nasıl yorum atılırsa öyle karşılık verirm canım övündüğümü nerdrn çıkardın iyice saçmlaıyorsunuz
Bungalov da hava atma araci oldu ya hey Allahim.Ay döndüm canım ama ekimde de sonbahar tatili yapıcam bungalov da
Hepinize ortak yazıcam tek tek yazamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?