Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltinizden bir farkınız yok bence, ikiniz de birbirini b.klamak için yasiyorsunuz

cıks ikna olmadım. Bence aşırı kıskanıyorsun eltini. Konu başlığını değiştirip "ELTİMİ KISKANMAM ŞAKA MI" yapabilirsiniz

Kaynana çok fena dedikoducu gelinler iyi olsun istemiyo anlatıp arayı bozuyo Allah korusun boylesinden gelinler arasi böyle ufak kıskançlık olur dert etme derdi kocası

Bütün evler birbirine benziyor siz alınca kimse bilezik almayacak mi ne kadar saçma ya

Bence acınası bir durumdasınız ikinizde. Ama çoğunluk böyle maalesefki toplumda. Yazık.

Ay döndüm canım ama ekimde de sonbahar tatili yapıcam bungalov da

Bütün evler birbirine benziyor siz alınca kimse bilezik almayacak mi ne kadar saçma ya
Ona düğünde alınmış sonrasında bana da düğünde alınıyor onu kıskanıyor almasın demiyorum bana extradan alınan bişey yok ama alınması problem oluyor ondan

Ay döndüm canım ama ekimde de sonbahar tatili yapıcam bungalov da
Su ne kadar itici bir yorum, dikkat en aman şimdi eltin seni kıskanırda boşanır falan aaa pardon dimi zaten eltin kaç kez boşanmaya çıkmıştı ballandırak anlatmıştın, birde eltin seni çooook kıskanıyordu dimi ayyy ne güzel birsey kıskanılmak bununla övünülmek

Sen bu kaynanaya çok güveniyorsun da dikkat et gelin güreşi seviyor bu, sizi birbirinize katıp kenara çekiliverecek, yalandan da kavga ayırmaya gelecek ki oğulları onu kötü bilmesin. Ah canım ya çok toysun, bu yaşlı kurt yer seni yer. Eltin gözünü açmış bak gık dese çat eziyor. Sen de yaşlı kurda yaranmak için kadına saldırıyorsun da bi 5 yıla eltin gibi olacaksın.

Sizlerin itici yorumu yanında hiçbişey nasıl yorum atılırsa öyle karşılık verirm canım övündüğümü nerdrn çıkardın iyice saçmlaıyorsunuz

Hanım efendi sizi "Kıskanmamış" bu durumdan oldukça keyif almışsınız şefkinizi kırmak istemem ama yapamadıgı tatil için öfke krizine girmiş..!

Sizlerin itici yorumu yanında hiçbişey nasıl yorum atılırsa öyle karşılık verirm canım övündüğümü nerdrn çıkardın iyice saçmlaıyorsunuz
Bizlerin itici yorumu mu pardon ???? Bence sen elitini kıskanıyorum canımssss :) evet ne güzel demiş arkadaş tatili anlat boşver elitini gayet güzel söylemiş hiçte itici değil ? Sana birsey diyeyim mi çok boş zamanın var demekki derdin eltin olmuş hoşuna gitmese öyle bir başlıkla, her yoruma eltini kötüleyen yorumlar yapmazsın, yok o boşana, yok biz tatile gittik herkese saldırmış, eşi yüzü asıldı demiş bla bla….

Bunlarin hepsi komik P Papatyaguluu ama sen oyle misin? Bunlar kadin dusmani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…