HANIMLAR BUYURUN LÜTFEN...

canım merhaba 1 yeşil tunik l beden 5 lira
7.gömlek 40-42 beden 7.5 lira
8.gömlek 36-38 beden 7.5 lira
yeşil beli siyah kemerli bluzda 10 lira canım
Canm 36/38 kalsn olmz cunku yesil tunign boyu nereye gelr 167 boyum dize yakin mi pantolon ustu dimi bide hepsi yazlik mi kislik kazak yelegn varsa toplu almk isterm

Canm 36/38 kalsn olmz cunku yesil tunign boyu nereye gelr 167 boyum dize yakin mi pantolon ustu dimi bide hepsi yazlik mi kislik kazak yelegn varsa toplu almk isterm

canım diz üstü mevsimlik benim boyumda 1.67 diz kapağımın izasında kalıyor canım

Canm ozamn yesil tunigiayir bana bide yesil benekli siyah kusakli sayilmzsa onuda ayir bide yakasi dantalli lacivrt bulzude almk istiyorm ama bayram sonu olack tatile giriyokargolrda skinti olmasn

Canm ozamn yesil tunigiayir bana bide yesil benekli siyah kusakli sayilmzsa onuda ayir bide yakasi dantalli lacivrt bulzude almk istiyorm ama bayram sonu olack tatile giriyokargolrda skinti olmasn

tamam canım ayırıyorum akşam bi kaç tane daha eklicem onlarada bak istersen

CANIM E="ysnrtn, post: 37153876, member: 286711"]tamm suuperr bn onları ıstıyorum nezamn glır bıde ayrıca kargo parası nrekadar bıde kapıda odememı[/QUOTE]
Canim ptt kargoyla yollayim ziraat hesabim var CANIM uygunmu

Hanimlar geçmiş bayraminiz mübarek olsun buyurun lütfen...

Canm daha once sormstm satilanlr oldumu beyaz yakali lacivert bulz satldi galiba yesil benekli duuruyor mi bir tane daha var yakasi beyaz dantelli okan o nasil biseu bedeni kac

index.php
index.php
index.php
index.php

Back